English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
35
-349
تأثیر عصاره مخمر بر رشد و فعالیت آنتی اکسیدانی ریشه های موئین بذرالبنج مشبک (Hyoscyamus reticulatus)
فرشته محرّمی، بهمن حسینی، منوچهر فرجامی نژاد، علی شرفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (195.83 K)
-348
ارزیابی پوشش هایی با پایه کربوکسی متیل سلولز و شربت گلوکز برای نگهداری پس از برداشت انگور سیاه "سمرقندی" (Vitis vinifera L.)
محمدرضا صفی زاده، علی بهپوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (164.43 K)
-347
اثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی)
احمد کهنموئی، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (106.78 K)
-346
تأثیر پوشش ژل آلوئه ورا بر عمر انبارمانی و برخی ویژگی های کیفی میوه انار رقم ملس ساوه
علی ابوالفتحی، محمود اثنی عشری، علی عزیزی، محمد سیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (121.4 K)
-345
بهبود کیفیت و ترکیبات زیست فعال آریل انار با استفاده از اسیدآسکوربیک
سکینه احتشامی، فرزین عبدالهی، اصغر رمضانیان، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (400.36 K)
-344
اثر پوشش کیتوزان و نانو فیبر کیتوزان بر کیفیت و انبارمانی میوهی توتفرنگی رقم پاروس
مریم چوبتاشانی، محمد سیاری، مصطفی کرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (393.27 K)
-343
پاسخ پرتقال خونی رقم مورو کاربرد شلاک و اسانس لعل کوهستان در طی دوره انبارداری
سمیه رفیعی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (669.07 K)
-342
ارزیابی فیتوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی برخی ارقام مختلف گل داوودی (Chrysanthemum morifolium Ramat.)
شیرین تقی پور، عبداله احتشام نیا، حسن مومیوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (524.03 K)
-341
تأثیر اعمال سریع و تدریجی تنش سرما در پاسخ فیزیولوژیک و سازگاری انگور بیدانه سفید
شیما بهشتی روی، مهدی قبولی، روح الله کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.58 K)
-340
بررسی تأثیر عصاره مخمر بر میزان رشد و فعالیت آنتیاکسیدانی ریشههای موئین گیاه دارویی بذرالبنج کوتاه
کمال خضری، بهمن حسینی، عباس حسنی، احد هدایتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (444.31 K)
-339
اثر کاربرد پیش از برداشت اسید اگزالیک بر خصوصیات کمی و کیفی میوه توت فرنگی طی انبارداری
نعیمه سوخت سرایی، فریال وارسته، مهدی علیزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (455.12 K)
-338
تأثیر مناطق مختلف کاشت بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی فیسالیس (Physalis alkekengi)
پریسا یاری، ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (580.58 K)
-337
بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی میوه های گیاه دارویی Sambucus nigra جمع آوری شده از ارومیه
شیوا صبری، بهمن حسینی، ابوالفضل علی رضالو، رامین ملکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (229.89 K)
-336
تغییرات میزان کلروفیل، قندهای محلول کل، نشاسته و فعالیت آنتی اکسیدانی شش پایه پسته در شرایط شوری
احمد رئوفی، مجید راحمی، حسن صالحی، امان اله جوانشاه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (460.74 K)
-335
بررسی کمیت و کیفیت ترکیبات فنلی برگ سه رقم زیتون (.Olea europaea L)در منطقه گنبدکاووس
میثم اشجعی، منیژه ذکایی، داود بخشی، حسین صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.18 K)
-334
تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه Lemon balm ( Melissa officinalis)
سمیه محمدی، خدیجه کیارستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (84.95 K)
-333
اثر آب انار (رقم ملس اصفهان) بر میزان فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم های پروتئینی تهیه شده از دانه گاودانه
اکرم عربستانی، مهدی کدیور، محمد شاهدی، امیر حسین گلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.15 K)
-332
برهمکنش سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم ‘پاروس’ قبل و بعد از انبارمانی
حسین میردهقان، حمیدرضا کریمی، حمیدرضا روستا، سیروان پیره
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (660.24 K)
-331
ارزیابی برخی خصوصیات شیمیایی چند رقم میوه فندق ایرانی و وارداتی در منطقه آستار
فاطمه رضایی، داود بخشی، رضا فتوحی قزوینی، داود جوادی مجدد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (229.1 K)
-330
اثر تیمار قبل از برداشت اسیدسالسیلیک بر روی برخی از ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو رقم "شکرپاره"
قاسم سرتیپ، جعفر حاجیلو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (205.06 K)
-329
بررسی نشت یونی و فعالیت آنزیم پراکسیداز در برگ و گلبرگ گل شاخه بریده رز رقم تحت تاثیر اسانس مرزه خوزستانی و اسید مالیک “Magic Red”
فاطمه محمدیان زاده، عبدالحسین رضایی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (139.9 K)
-328
تغییرات میزان فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه و برگ شلیل در طول فصل رشد
یوسف قاسمی، قربانعلی نعمت زاده، حمیدرضا هاشمی، همت الله پیردشتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.95 K)
-327
مطالعه ترکیبات فنلی چهار رقم بومی و وارداتی سیب در منطقه کرج
انسیه قربانی، داود بخشی، محمود قاسم نژاد، حسن حاج نجاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (235.92 K)
-326
تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، و ویژگی های کیفی میوه 12 رقم انگور استان فارس
لقمان صالحی، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، محمدجواد کرمی، مسلم کیامرثی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (3.09 MB)
-325
تاثیر کاربرد پس از برداشت تیمار گرمایی بر عمر انبارداری، فعالیت آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم هایوارد (Actinidia deliciosa cv Hayward)
زهره روحی، محمدرضا اصغری، یوسف رسمی، زهرا اصلانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.23 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2