کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 37

1 بررسی اثرات زمان سرزنی و قطع آبیاری قبل از برداشت بر برخی از ویژگی‌های کمی و شاخص طعم انگور عسکری
بیژن کاوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.5 K)

2 اثرات تنش رطوبتی بر روی کمیت و کیفیت مغز گردو
محمدرضا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.45 K)

3 ارزیابی کمیت و کیفیت کیوی‌فروت با استفاده از تغذیه تکمیلی
بیژن مرادی؛ سمیه شاهنظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (115.2 K)

4 اثر زمان برداشت ارقام مرکبات بر کمیت و کیفیت هسپریدین در شمال ایران
مازیار فقیه نصیری؛ یونس ابراهیمی؛ رضا امیدبیگی؛ زین العابدین بشیری صدر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.7 K)

5 بررسی نقش بر انجیر مصرفی و تعیین مناسب ترین زمان گرده افشانی در کمیت و کیفیت انجیر تولیدی استان کرمانشاه
ابولمحسن حاجی امیری؛ غلامرضا رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (18.45 K)

6 بررسی اثرات عناصر مس و آهن بر کمیت و کیفیت بذر پیاز رقم تگزاس ارلی گرانو 502
رضا امین پور؛ احمد موسوی کجانی؛ محسن پیرمردیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.36 K)

7 بررسی تاثیر خشک کردن با تابش مادون قرمز و جریان هوا بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)
عبدالباسط محمودی؛ محمد کرمی؛ محمد تقی عبادی؛ مهدی عیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.37 K)

8 بررسی اثر سطوح مختلف سالسیلیک اسید بر خصوصیات رویشی، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی شیشا (Tanacetum vulgare L.)
طاهره گودرزی؛ محمد جمال سحر خیز؛ وحید روشن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (400.92 K)

9 کاربرد برگساره ای ارتوفسفریک اسید برعملکرد، کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی شیشا (Tanacetum vulgare L.)
طاهره گودرزی؛ محمد جمال سحر خیز؛ وحید روشن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.52 K)

10 تأثیر شرایط مختلف انبارداری بر کیفیت و کمیت خرمای پیارم
محسن صالحی؛ شبنم کفاش؛ عبدالحسین محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.27 K)

11 اثیر کلسیم و اوره بر فاکتورهای کمی و کیفی سیب
مرجان آشوری؛ عبدالحسین رضایی نژاد؛ ابوالفضل لولایی؛ امین رسولی؛ بردیا مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.62 K)

12 بررسی اثرات خاکپوش ها بر کیفیت و کمیت دو توده اسفناج محلی جهت تولیدارگانیک
اعظم مهدی زاده؛ ابوالقاسم حسن پور؛ علیرضا رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.56 K)

13 بررسی تأثیر زمان برداشت بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی آویشن ابلق (Thymus × citriodorus (Pers.) Schreb)
فرنوش فتاحی-؛ رضا امید بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.78 K)

14 مقایسه کمیت و کیفیت اسانس حاصل از گل بازخشک و غنچه خشک درسه ژنوتیپ گل محمدی Rosa damascena
کتایون احمدی؛ فاطمه سفید کن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.78 K)

15 بررسی کمیت و کیفیت اسانس قسمت های مختلف گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum)
عزیزاله خیری؛ ایرج اله دادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (418.19 K)

16 بررسی میزان کمیت اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) در ژنوتیپ های مختلف کشت شده در استان کرمانشاه
خسرو شهبازی؛ محمدباقر رضایی؛ اکبر اسماعیلی؛ برزو یوسفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.8 K)

17 تاثیر زمان برداشت بر کیفیت و کمیت اسانس گیاه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.)
آمنه تراکمه؛ شراره نجفیان؛ عبدالحسین ابوطالبی؛ مرضیه نگهبان؛ سید محمد قاسمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.02 K)

18 مطالعه میزان و ترکیبات اسانس گیاه دارویی به لیمو در استفاده از خشک کن جریان هوای گرم
رضا شاه حسینی؛ رضی کریمی؛ رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

19 تاثیر سایکوسل و نفتالن استیک اسید برکمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی شمعدانی عطری Peargonium (graveolens L.ev Bourbon)
حسین ربی انگورانی؛ نجم الدین مرتضوی؛ ولی ربیعی؛ محمود ملک زاده؛ علیا محمدی؛ مهدی پناهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

20 بررسی و ارزیابی کمی و کیفی ارقام مختلف انار در استان گلستان
فاطمه فخرالدینی؛ جلال محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.45 K)

21 بررسی اثر مقادیر مختلف دو نوع کود پتاسیمی به همراه روی بر کمیت و کیفیت سیب زمینی رقم آئولا و کاهش غلظت نیترات و کادمیوم
علی فرامرزی؛ سعید مهدلوئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.17 K)

22 اثر شوری آب آبیاری بر کیفیت و کمیت ژنوتیپ های تجاری خربزه
احمدرضا محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.81 K)

23 بررسی اثرات مقادیر و روش های کاربرد آهن بر کیفیت و کمیت خرمای شاهانی
حمید رستگار؛ حمید زرگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.15 K)

24 بررسی اثر تنگ شیمیایی بر کیفیت و کمیت زردآلو Prunus armenica L. cv. tokhmgerdy
لیلا تقی پور؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.43 K)

25 بررسی اثر اکسین، جیبرلین و سیستم کاشت بر کمیت و کیفیت خیار دورگه (F1) رقم ملیتا
منصور کلانتر؛ عنایت اله تفضلی؛ ابوالقاسم حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.41 K)