English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
26
-224
جداسازی و همسانه سازی ژن 2-Fom در گیاه طالبی
نعیمه سوسرایی، محمود لطفی، حسینعلی رامشینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (273.41 K)
-223
بهینه سازی کم آبیاری با کاربرد اکسین (ایندول بوتریک اسید) بر میزان نگهداری رطوبت گیاه و برخی خصوصیات رویشی طالبی رقم آناناسی (Cucumis melo L.)
سجاد باقری، راضیه پهلوانی، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (143.03 K)
-222
تجزیه تلاقی دی آلل برای صفات مرتبط با عملکرد در طالبی (Cucumis melo L.)
علیرضا پویش، محمود لطفی، حسینعلی رامشینی، عزت کرمی، الهه آرمیون
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.62 K)
-221
انتقال مقاومت به فوزاریوم در طالبی از رقم ایزابل به رقم سمسوری با روش تلاقی برگشتی
محمدرضا نقدی، محمود لطفی، حسینعلی رامشینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (152.21 K)
-220
بررسی اثرات دور آبیاری و مالچ پلی اتیلن سیاه بر رشد و عملکرد طالبی
عبدالمجید میرزاعلیان، عبدالکریم کاشی، تیمور سهرابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.28 K)
-219
بررسی اثرات پوشش پلاستیک سیاه و تراکم کاشت بر رشد عملکرد طالبی
عبدالمجید میرزاعلیان، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (16.96 K)
-218
اثر تنش بیکربنات و شوری بر ویژگیهای مربوط به میوه طالبی پیوندی روی پایه کدو قلیانی در سیستم هیدروپونیک
محمود رقامی، مریم کشاورزی، حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.73 K)
-217
تاثیر غلظت های مختلف پتاسیم محلول غذایی روی جذب عناصر در گوشت میوه طالبی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک
صاحب سنگدوینی، رضا صالحی، مجتبی دلشاد-، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.92 K)
-216
بررسی اثرات کاربرد ترکیبات هیومیکی بر برخی صفات رویشی و عملکرد میوه طالبی رقم سمسوری
مهدی نظریان، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (98.04 K)
-215
بررسی اثرات تنظیم کننده رشد متیل جاسمونات (Mj) بر برخی صفات رویشی و عملکرد میوه طالبی رقم سمسوری
مهدی نظریان، محمد جواد آروین، بتول کرامت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (101 K)
-214
بررسی تاثیر بنزیل آمینو پورین(BAP) بر شاخص های رشد و نمو و عملکرد طالبی رقم سمسوری
شیما حسن زاده فرد، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (229.88 K)
-213
تأثیر کاربرد تنظیم کننده های رشد متیل جاسمونات، سالیسیلیک اسید و 24 - اپی براسینولید بر پارامترهای رشد و عملکرد ارقام طالبی
زهرا نظافتی، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (149.59 K)
-212
اثر متیل جاسمونات بر جوانه زنی بذر و پارامترهای مورفولوژیکی گیاه طالبی (cucumis melo)
محسن پرجود، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (213.95 K)
-211
ارزیابی تنوع ژنتیکی، همبستگی و وراثت پذیری عمومی صفات مختلف در برخی توده های ملون ایرانی
محمود رقامی، محمدرضا حسندخت، ذبیح االله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (199.17 K)
-210
مطالعه اثر تنظیم کننده رشد براسینواستروئید (BR) بر رشد و نمو و عملکرد میوه طالبی (Cucumis melo L.) رقم سمسوری
شیما حسن زاده فرد، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (97.14 K)
-209
تاثیر غلظت نیتروژن محلول غذایی بر رشد رویشی گیاهان پیوندی و غیرپیوندی طالبی در سیستم کشت بدون خاک
مجید اسمعیلی، رضا صالحی، مصباح بابالار، محمدرضا طاهری، سهیلا صبحی، حسین محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (87.26 K)
-208
ارزیابی تحمل گیاهان پیوندی و غیرپیوندی طالبی به تنش کم آبیاری با کاربرد پایه های مختلف کدو
سمیه شافعی، رضا صالحی، عبدالکریم کاشی، سیدمحمد میرجلیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.81 K)
-207
بررسی تأثیر مقادیر مختلف کود مرغی، شخم تابستانه و تلفیق آن ها در صفات کمی و کیفی طالبی و خربزه در کشت خارج از فصل استان اصفهان
هادی کریمی پور فرد، علی فرهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (227.08 K)
-206
مقایسه دو رقم طالبی از نظر مشخصه های رشد، عملکرد و کیفیت در منطقه اصفهان
علی فرهادی، داود قنبریان، صفورا یونجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (337.34 K)
-205
تغییرات فیزیکی شیمیایی طالبی رق سمسوری ورامین طی مدت زمان انبارداری
ماندانا ربیع زاده، محمود لطفی، رضا حسن بیگی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.23 MB)
-204
بررسی خصوصیات پنج رقم مهم تجاری خربزه و طالبی کشور و دورگه های حاصل از آن ها
محمود لطفی، عادله اسدی، شهاب صالحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.19 K)
-203
اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر جوانه زنی بذر طالبی
محمود لطفی، الهام علی آبادی، علی حقیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.99 K)
-202
مطالعه مدیریت تلفیقی کوددهی ارگانیک، عمق فارو و مالچ پلاستیکی در زراعت طالبی
کریم عرب سلمانی، رامین رافضی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (34.15 K)
-201
افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز-انجماد به مدت 6 ماه
فرید عمیدی فضلی، فخری شهیدی، حمید بهادر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.88 K)
-200
بررسی اثرات مالچ پلاستیکی سیاه و تغذیه برگی روی کمیت و کیفیت طالبی
یوسف جهانی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (12.06 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2