کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 26

1 جداسازی و همسانه سازی ژن 2-Fom در گیاه طالبی
نعیمه سوسرایی، محمود لطفی، حسینعلی رامشینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 273.41 K

2 بهینه سازی کم آبیاری با کاربرد اکسین (ایندول بوتریک اسید) بر میزان نگهداری رطوبت گیاه و برخی خصوصیات رویشی طالبی رقم آناناسی (Cucumis melo L.)
سجاد باقری، راضیه پهلوانی، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله اصل مقاله 143.03 K

3 تجزیه تلاقی دی آلل برای صفات مرتبط با عملکرد در طالبی (Cucumis melo L.)
علیرضا پویش، محمود لطفی، حسینعلی رامشینی، عزت کرمی، الهه آرمیون
مشاهده مقاله اصل مقاله 125.62 K

4 انتقال مقاومت به فوزاریوم در طالبی از رقم ایزابل به رقم سمسوری با روش تلاقی برگشتی
محمدرضا نقدی، محمود لطفی، حسینعلی رامشینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 152.21 K

5 بررسی اثرات دور آبیاری و مالچ پلی اتیلن سیاه بر رشد و عملکرد طالبی
عبدالمجید میرزاعلیان، عبدالکریم کاشی، تیمور سهرابی
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.28 K

6 بررسی اثرات پوشش پلاستیک سیاه و تراکم کاشت بر رشد عملکرد طالبی
عبدالمجید میرزاعلیان، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.96 K

7 اثر تنش بیکربنات و شوری بر ویژگی‌های مربوط به میوه طالبی پیوندی روی پایه کدو قلیانی در سیستم هیدروپونیک
محمود رقامی، مریم کشاورزی، حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله اصل مقاله 352.73 K

8 تاثیر غلظت های مختلف پتاسیم محلول غذایی روی جذب عناصر در گوشت میوه طالبی گلخانه ای در کشت هیدروپونیک
صاحب سنگدوینی، رضا صالحی، مجتبی دلشاد-، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله اصل مقاله 438.92 K

9 بررسی اثرات کاربرد ترکیبات هیومیکی بر برخی صفات رویشی و عملکرد میوه طالبی رقم سمسوری
مهدی نظریان، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله اصل مقاله 98.04 K

10 بررسی اثرات تنظیم کننده رشد متیل جاسمونات (Mj) بر برخی صفات رویشی و عملکرد میوه طالبی رقم سمسوری
مهدی نظریان، محمد جواد آروین، بتول کرامت
مشاهده مقاله اصل مقاله 101 K

11 بررسی تاثیر بنزیل آمینو پورین(BAP) بر شاخص های رشد و نمو و عملکرد طالبی رقم سمسوری
شیما حسن زاده فرد، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله اصل مقاله 229.88 K

12 تأثیر کاربرد تنظیم کننده های رشد متیل جاسمونات، سالیسیلیک اسید و 24 - اپی براسینولید بر پارامترهای رشد و عملکرد ارقام طالبی
زهرا نظافتی، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله اصل مقاله 149.59 K

13 اثر متیل جاسمونات بر جوانه زنی بذر و پارامترهای مورفولوژیکی گیاه طالبی (cucumis melo)
محسن پرجود، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله اصل مقاله 213.95 K

14 ارزیابی تنوع ژنتیکی، همبستگی و وراثت پذیری عمومی صفات مختلف در برخی توده های ملون ایرانی
محمود رقامی، محمدرضا حسندخت، ذبیح االله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 199.17 K

15 مطالعه اثر تنظیم کننده رشد براسینواستروئید (BR) بر رشد و نمو و عملکرد میوه طالبی (Cucumis melo L.) رقم سمسوری
شیما حسن زاده فرد، محمد جواد آروین
مشاهده مقاله اصل مقاله 97.14 K

16 تاثیر غلظت نیتروژن محلول غذایی بر رشد رویشی گیاهان پیوندی و غیرپیوندی طالبی در سیستم کشت بدون خاک
مجید اسمعیلی، رضا صالحی، مصباح بابالار، محمدرضا طاهری، سهیلا صبحی، حسین محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 87.26 K

17 ارزیابی تحمل گیاهان پیوندی و غیرپیوندی طالبی به تنش کم آبیاری با کاربرد پایه های مختلف کدو
سمیه شافعی، رضا صالحی، عبدالکریم کاشی، سیدمحمد میرجلیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.81 K

18 بررسی تأثیر مقادیر مختلف کود مرغی، شخم تابستانه و تلفیق آن ها در صفات کمی و کیفی طالبی و خربزه در کشت خارج از فصل استان اصفهان
هادی کریمی پور فرد، علی فرهادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 227.08 K

19 مقایسه دو رقم طالبی از نظر مشخصه های رشد، عملکرد و کیفیت در منطقه اصفهان
علی فرهادی، داود قنبریان، صفورا یونجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.34 K

20 تغییرات فیزیکی شیمیایی طالبی رق سمسوری ورامین طی مدت زمان انبارداری
ماندانا ربیع زاده، محمود لطفی، رضا حسن بیگی
مشاهده مقاله اصل مقاله 5.23 M

21 بررسی خصوصیات پنج رقم مهم تجاری خربزه و طالبی کشور و دورگه های حاصل از آن ها
محمود لطفی، عادله اسدی، شهاب صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 29.19 K

22 اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بر جوانه زنی بذر طالبی
محمود لطفی، الهام علی آبادی، علی حقیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.99 K

23 مطالعه مدیریت تلفیقی کوددهی ارگانیک، عمق فارو و مالچ پلاستیکی در زراعت طالبی
کریم عرب سلمانی، رامین رافضی
مشاهده مقاله اصل مقاله 34.15 K

24 افزایش زمان ماندگاری طالبی فرآوری شده به روش اسمز-انجماد به مدت 6 ماه
فرید عمیدی فضلی، فخری شهیدی، حمید بهادر
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.88 K

25 بررسی اثرات مالچ پلاستیکی سیاه و تغذیه برگی روی کمیت و کیفیت طالبی
یوسف جهانی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 12.06 K