کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 34

-174 مطالعه برخی پارامترهای زراعی و همبستگی بین صفات و عملکرد ژنوتیپ های سیر در شرایط آب وهوائی مازندران
ناهید آملی، جلال مهدوی ریکندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.08 K)

-173 تأثیر کاربرد سطوح مختلف سیلیسیوم بر برخی خصوصیات گیاه سیر تحت شرایط تنش خشکی
صدف حیدری، وحید عبدوسی، بابک دلخوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.24 K)

-172 تأثیر کاربرد سطوح مختلف سیلیسیوم بر میزان آلیسین و پرولین سیر تحت شرایط تنش خشکی
صدف حیدری، وحید عبدوسی، بابک دلخوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.39 K)

-171 بررسی سازگاری و تعیین تاریخ کشت مناسب ارقام سلکسیون شده سیر کشور در استان مرکزی
احمدرضا عباسی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.52 K)

-170 مطالعه مراحل تکوین بساک و دانه گرده گیاه سیر
احمدرضا عباسی فر، فرشاد دشتی، عبدالکریم چهر گانی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.45 K)

-169 اثر مرحله‌های برداشت و پس از برداشت بر ترکیب‌های عطر و طعم دهنده سیر (Allium sativum )
فریبا بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (126.61 K)

-168 تعیین مقاومت پوسته سیر به شکستگی در مراحل مختلف برداشت و خشک کردن (کیورینگ)
فریبا بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.82 K)

-167 بررسی کار آیی مصرف آب و عملکرد توده سیر در سطوح مختلف آبیاری
علی احسان نصرتی، غلامرضا خاکیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.39 K)

-166 تأثیر خاکپوش بر برخی صفات کمی و کیفی سیر(. Allium sativum L)
محمدباقر مهدیه نجف آبادی، غلامعلی پیوست، معظم حسن پور اصیل، جمالعلی الفتی، محمد ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.14 K)

-165 اثر سیلیس بر رشد و نمو و عملکرد سوخ در گیاه سیر (. Allium sativum L)
عبدالحمید شهریاری، محمدجواد آروین، ابومسلم بیدکشی، کبری مقصودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.23 K)

-164 بررسی میزان تغییرات برخی از کربوهیدرات ها از زمان برداشت تا جوانه زنی در بخش های مختلف سیر
سیامک محمدی چیانه، کامبیز مشایخی، منیژه میان آبادی، فرشید قادری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.72 K)

-163 ارزیابی میزان محصول و مقدار ماده مؤثر (آلیسین) سیر منطقه اتو در مقایسه با سیر صورتی استان مازندران
حسین مرادی، علی قنبری، علی دهستانی کلاگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.31 K)

-162 بررسی تغییرات هیدراتهایکربن، آنتوسیانین و محتوای کلروفیل از زمان برداشت تا جوانه زنی سیر
سیامک محمدی چیانه، کامبیز مشایخی، منیژه میان آبادی، فرشید قادری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.13 K)

-161 ویژگی های کمی توده سیر سفید همدان در زمان های قطع و سطوح مختلف آبیاری
فریبا بیات، سید معین الدین رضوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.3 K)

-160 افزایش ماندگاری سیر در شرایط کشاورز در استان خوزستان
لیلا بهبهانی، مهرزاد طاوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.08 K)

-159 بررسی کشت مخلوط سیر و کاهو پس از برداشت برنج در اراضی شالیزاری مازندران
ناهید آملی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (168.7 K)

-158 اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بر تندی و تجمع نیترات در سیر (Allium sativum L.)
مریم نوری، فرشاد دشتی، احمد ارشادی، فریبا بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.93 K)

-157 اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بر برخی صفات کمی و کیفی در سیر (Allium sativum L.)
مریم نوری، فرشاد دشتی، احمد ارشادی، اعظم صدیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.21 K)

-156 مطالعه اثر متقابل بوتریک اسید و خشکی بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی در گیاه سیر
محمدجواد آروین، ابومسلم بیدشکی، کبری مقصودی، بتول کرامت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.38 MB)

-155 بررسی و ارزیابی تنوع برخی توده های بومی سیر ایران
ماهیار عابدی، محمدرضا ایمانی، پیمان جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.04 K)

-154 ارزیابی ژنوتیپ های سیر ایران با استفاده از روش های آماری چند متغیره
بهمن زاهدی، عبدالکریم کاشی، ذبیح اله زمانی، غلامحسین مصاحبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.32 K)

-153 بررسی صفات کمی و کیفی 25 کلون سیر در سه منطقه استان مرکزی
احمدرضا عباسی فر، حمیدرضا دری، بهروز اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.91 K)

-152 بررسی پایداری کلون های سیر از طریق تجزیه مولفه های اصلی و تجزیه ای Amml
حمیدرضا دری، احمدرضا عباسی فر، بهروز اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.29 K)

-151 توده های محلی سیر خوزستان، بررسی ارزیابی و مقایسه عملکرد لاین های انتخابی آنها
مهرزاد طاوسی، لیلا بهبهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.28 K)

-150 مقایسه دو جمعیت سیر Allium sativum L تحت تراکم های مختلف کاشت
فرزاد صباغ زاده، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.26 K)