کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 34

-599 مطالعه برخی پارامترهای زراعی و همبستگی بین صفات و عملکرد ژنوتیپ های سیر در شرایط آب وهوائی مازندران
ناهید آملی، جلال مهدوی ریکندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.08 K)

-598 تأثیر کاربرد سطوح مختلف سیلیسیوم بر برخی خصوصیات گیاه سیر تحت شرایط تنش خشکی
صدف حیدری، وحید عبدوسی، بابک دلخوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.24 K)

-597 تأثیر کاربرد سطوح مختلف سیلیسیوم بر میزان آلیسین و پرولین سیر تحت شرایط تنش خشکی
صدف حیدری، وحید عبدوسی، بابک دلخوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.39 K)

-596 بررسی سازگاری و تعیین تاریخ کشت مناسب ارقام سلکسیون شده سیر کشور در استان مرکزی
احمدرضا عباسی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.52 K)

-595 مطالعه مراحل تکوین بساک و دانه گرده گیاه سیر
احمدرضا عباسی فر، فرشاد دشتی، عبدالکریم چهر گانی راد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.45 K)

-594 اثر مرحله‌های برداشت و پس از برداشت بر ترکیب‌های عطر و طعم دهنده سیر (Allium sativum )
فریبا بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (126.61 K)

-593 تعیین مقاومت پوسته سیر به شکستگی در مراحل مختلف برداشت و خشک کردن (کیورینگ)
فریبا بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.82 K)

-592 بررسی کار آیی مصرف آب و عملکرد توده سیر در سطوح مختلف آبیاری
علی احسان نصرتی، غلامرضا خاکیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.39 K)

-591 تأثیر خاکپوش بر برخی صفات کمی و کیفی سیر(. Allium sativum L)
محمدباقر مهدیه نجف آبادی، غلامعلی پیوست، معظم حسن پور اصیل، جمالعلی الفتی، محمد ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.14 K)

-590 اثر سیلیس بر رشد و نمو و عملکرد سوخ در گیاه سیر (. Allium sativum L)
عبدالحمید شهریاری، محمدجواد آروین، ابومسلم بیدکشی، کبری مقصودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.23 K)

-589 بررسی میزان تغییرات برخی از کربوهیدرات ها از زمان برداشت تا جوانه زنی در بخش های مختلف سیر
سیامک محمدی چیانه، کامبیز مشایخی، منیژه میان آبادی، فرشید قادری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.72 K)

-588 ارزیابی میزان محصول و مقدار ماده مؤثر (آلیسین) سیر منطقه اتو در مقایسه با سیر صورتی استان مازندران
حسین مرادی، علی قنبری، علی دهستانی کلاگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.31 K)

-587 بررسی تغییرات هیدراتهایکربن، آنتوسیانین و محتوای کلروفیل از زمان برداشت تا جوانه زنی سیر
سیامک محمدی چیانه، کامبیز مشایخی، منیژه میان آبادی، فرشید قادری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.13 K)

-586 ویژگی های کمی توده سیر سفید همدان در زمان های قطع و سطوح مختلف آبیاری
فریبا بیات، سید معین الدین رضوانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.3 K)

-585 افزایش ماندگاری سیر در شرایط کشاورز در استان خوزستان
لیلا بهبهانی، مهرزاد طاوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.08 K)

-584 بررسی کشت مخلوط سیر و کاهو پس از برداشت برنج در اراضی شالیزاری مازندران
ناهید آملی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (168.7 K)

-583 اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بر تندی و تجمع نیترات در سیر (Allium sativum L.)
مریم نوری، فرشاد دشتی، احمد ارشادی، فریبا بیات
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.93 K)

-582 اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بر برخی صفات کمی و کیفی در سیر (Allium sativum L.)
مریم نوری، فرشاد دشتی، احمد ارشادی، اعظم صدیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.21 K)

-581 مطالعه اثر متقابل بوتریک اسید و خشکی بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی در گیاه سیر
محمدجواد آروین، ابومسلم بیدشکی، کبری مقصودی، بتول کرامت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.38 MB)

-580 بررسی و ارزیابی تنوع برخی توده های بومی سیر ایران
ماهیار عابدی، محمدرضا ایمانی، پیمان جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.04 K)

-579 ارزیابی ژنوتیپ های سیر ایران با استفاده از روش های آماری چند متغیره
بهمن زاهدی، عبدالکریم کاشی، ذبیح اله زمانی، غلامحسین مصاحبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.32 K)

-578 بررسی صفات کمی و کیفی 25 کلون سیر در سه منطقه استان مرکزی
احمدرضا عباسی فر، حمیدرضا دری، بهروز اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.91 K)

-577 بررسی پایداری کلون های سیر از طریق تجزیه مولفه های اصلی و تجزیه ای Amml
حمیدرضا دری، احمدرضا عباسی فر، بهروز اسدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (31.29 K)

-576 توده های محلی سیر خوزستان، بررسی ارزیابی و مقایسه عملکرد لاین های انتخابی آنها
مهرزاد طاوسی، لیلا بهبهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.28 K)

-575 مقایسه دو جمعیت سیر Allium sativum L تحت تراکم های مختلف کاشت
فرزاد صباغ زاده، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.26 K)