کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 31

-924 ارزیابی ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی عصاره های متانولی، هگزانی و آبی میوه "به" (Cydonia oblonga)
فائزه تقی زاده، غلامحسین داوری نژاد، جواد اصیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 145.04 K

-923 ارزیابی برخی صفات مورفولوژیک، عملکرد در ارقام لوبیا سبز (Phaseolus vulgaris) در شرایط آب و هوایی کرج
سمیه کوکبی، نوشین اشرفی، طاهره جوانمرد، مینا آقاجانی، رحیم عبادی، هادی همدمی، یعقوب صادقیان مطهر
مشاهده مقاله اصل مقاله 234.1 K

-922 شناسایی، جمع آوری و ارزیابی ژنوتیپ های برتر بومی آلو و گوجه به منظور دستیابی به ارقام مناسب
ابراهیم لطیفی خواه، محسن پیرمرادیان، محی‌الدین پیرخضری
مشاهده مقاله اصل مقاله 128.17 K

-921 ارزیابی پاسخ های رویشی برخی از پایه های پیوندی و غیر پیوندی بادام به تنش خشکی
حسین مرادی، محمود اثنی عشری، احمد ارشادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 108.02 K

-920 ارزیابی تنوع پومولوژیکی برخی از ژنوتیپ های آلبالوی بومی ایران (Prunus Cerasus L.)
حدیث گودرزی، ناصر بوذری، سیامک کلانتری
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.72 K

-919 بررسی،ارزیابی و شناسایی ژنوتیپ های برتر گردو در استان کرمان
محمدرضا مظفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.38 K

-918 مطالعه اثرات تنش خشکی بر ویژگی های مورفولوژیکی توده های بومی خربزه ایرانی با استفاده از پلی اتیلن گالیکول و سوربیتول
مریم نکوئی مهماندار، فرزاد رسولی، سید مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 551.61 K

-917 مطالعه همبستگی بین صفات مورفولوژیکی توده های بومی کدوی ایرانی متحمل به خشکی با استفاده از مانیتول و پلی اتیلن گلایکول
رعنا پناهی تجرق، فرزاد رسولی، سید مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 579.54 K

-916 ارزیابی تنوع درخت چنار (Platanus orientalis. L.) با استفاده از خصوصیات مورفولوژیک برگ در ناحیه مرکزی ایران
میلاد ارجلو، نعمت الله اعتمادی، مجید طالبی، علی نیکبخت، بدرالدین ابراهیم سید طباطبایی، صدیقه رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 478.02 K

-915 ارزیابی مورفولوژیکی ارقام آلبالوی شناسایی شده در استان اصفهان
ایوبعلی قاسمی، مصلح الدین رضائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 169.34 K

-914 ارزیابی رشد رویشی برخی از ارقام گلابی آسیایی (. Pyrus serotina Rehd)در شرایط آب و هوایی تهران
مریم مقدوری، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 285.1 K

-913 ارزیابی توان انبارداری و ارزش غذایی دو رقم جدید نارنگی در سردخانه
سینا پروانه، یحیی مقصودلو، مازیار فقیه‌نصیری، جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 73.88 K

-912 جمع آوری و ارزیابی توده های محلی هندوانه در منطقه سیستان
حمزه علی احمدی، موسی فرزانجو، حسین روحانی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 271.98 K

-911 احیا و ارزیابی کلکسیون کاهو در بانک ژن گیاهی ملی ایران
جهانگیر عباسی کوهپایگانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 74.71 K

-910 بررسی خصوصیات رویشی و عملکرد برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) در شرایط اقلیمی چابکسر
مریم مقدوری، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 100.99 K

-909 جمع آوری ، احیاء و ارزیابی ذخایر ژنتیکی شلغم در بانک ژن ملی گیاهی ایران
جهانگیر عباسی کوهپایگانی، مهشید فخرایی لاهیجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 234.34 K

-908 مطالعه کارایی مدل سین هورست برای ارزیابی میزان خسارت نماتد مولد زخم ریشه چای در ایران
علی سراجی، ابراهیم پورجم، ناصر صفایی، زهرا تنها معافی
مشاهده مقاله اصل مقاله 475.82 K

-907 شناسایی و ارزیابی برخی ویژگی های کیفی میوه در چند ژنوتیپ برتر ذغال اخته به منظور کشت و بهره برداری
محمد عدلی پور، جعفر حاجی لو، صاحبعلی بلندنظر، علی ایاسه، سید صادق سیدلو
مشاهده مقاله اصل مقاله 382.22 K

-906 تاثیر نیتروژن و تراکم کاشت بر عملکرد تر و خشک و تجمع نیترات در نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)
زهرا ایزدی، گودرز احمدوند، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 446.02 K

-905 بررسی پنج توده بومی بادمجان کشور از نظر عملکرد و اجزای آن
محمود باقری، ساسان کشاورز، ماهیار عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.9 K

-904 بررسی صفات کمی و کیفی 25 کلون سیر در سه منطقه استان مرکزی
احمدرضا عباسی فر، حمیدرضا دری، بهروز اسدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.91 K

-903 گروه بندی ژنوتیپ های سیکلامن موجود در ایران از طریق ارزیابی برخی صفات مهم مورفولوژیک
روح انگیز نادری، میترا اعلایی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 10.25 K

-902 شناسایی،جمع اوری و ارزیابی ارقام گلابی در منطقه خمینی شهر
ایوبعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.69 K

-901 شناسایی و ارزیابی مرفولوژیکی ژرم پلاسم بومی سیب ایران
اسدالله علیزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 19.13 K

-900 شناسایی و ارزیابی درختان مرکبات دارای تنوع ژنتیکی بارز در باغات استان هرمزگان
شکراله حاجی وند، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 18.4 K