کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 31

-699 ارزیابی ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدانی عصاره های متانولی، هگزانی و آبی میوه "به" (Cydonia oblonga)
فائزه تقی زاده، غلامحسین داوری نژاد، جواد اصیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 145.04 K

-698 ارزیابی برخی صفات مورفولوژیک، عملکرد در ارقام لوبیا سبز (Phaseolus vulgaris) در شرایط آب و هوایی کرج
سمیه کوکبی، نوشین اشرفی، طاهره جوانمرد، مینا آقاجانی، رحیم عبادی، هادی همدمی، یعقوب صادقیان مطهر
مشاهده مقاله اصل مقاله 234.1 K

-697 شناسایی، جمع آوری و ارزیابی ژنوتیپ های برتر بومی آلو و گوجه به منظور دستیابی به ارقام مناسب
ابراهیم لطیفی خواه، محسن پیرمرادیان، محی‌الدین پیرخضری
مشاهده مقاله اصل مقاله 128.17 K

-696 ارزیابی پاسخ های رویشی برخی از پایه های پیوندی و غیر پیوندی بادام به تنش خشکی
حسین مرادی، محمود اثنی عشری، احمد ارشادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 108.02 K

-695 ارزیابی تنوع پومولوژیکی برخی از ژنوتیپ های آلبالوی بومی ایران (Prunus Cerasus L.)
حدیث گودرزی، ناصر بوذری، سیامک کلانتری
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.72 K

-694 بررسی،ارزیابی و شناسایی ژنوتیپ های برتر گردو در استان کرمان
محمدرضا مظفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.38 K

-693 مطالعه اثرات تنش خشکی بر ویژگی های مورفولوژیکی توده های بومی خربزه ایرانی با استفاده از پلی اتیلن گالیکول و سوربیتول
مریم نکوئی مهماندار، فرزاد رسولی، سید مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 551.61 K

-692 مطالعه همبستگی بین صفات مورفولوژیکی توده های بومی کدوی ایرانی متحمل به خشکی با استفاده از مانیتول و پلی اتیلن گلایکول
رعنا پناهی تجرق، فرزاد رسولی، سید مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 579.54 K

-691 ارزیابی تنوع درخت چنار (Platanus orientalis. L.) با استفاده از خصوصیات مورفولوژیک برگ در ناحیه مرکزی ایران
میلاد ارجلو، نعمت الله اعتمادی، مجید طالبی، علی نیکبخت، بدرالدین ابراهیم سید طباطبایی، صدیقه رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 478.02 K

-690 ارزیابی مورفولوژیکی ارقام آلبالوی شناسایی شده در استان اصفهان
ایوبعلی قاسمی، مصلح الدین رضائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 169.34 K

-689 ارزیابی رشد رویشی برخی از ارقام گلابی آسیایی (. Pyrus serotina Rehd)در شرایط آب و هوایی تهران
مریم مقدوری، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 285.1 K

-688 ارزیابی توان انبارداری و ارزش غذایی دو رقم جدید نارنگی در سردخانه
سینا پروانه، یحیی مقصودلو، مازیار فقیه‌نصیری، جواد فتاحی مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 73.88 K

-687 جمع آوری و ارزیابی توده های محلی هندوانه در منطقه سیستان
حمزه علی احمدی، موسی فرزانجو، حسین روحانی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 271.98 K

-686 احیا و ارزیابی کلکسیون کاهو در بانک ژن گیاهی ملی ایران
جهانگیر عباسی کوهپایگانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 74.71 K

-685 بررسی خصوصیات رویشی و عملکرد برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) در شرایط اقلیمی چابکسر
مریم مقدوری، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 100.99 K

-684 جمع آوری ، احیاء و ارزیابی ذخایر ژنتیکی شلغم در بانک ژن ملی گیاهی ایران
جهانگیر عباسی کوهپایگانی، مهشید فخرایی لاهیجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 234.34 K

-683 مطالعه کارایی مدل سین هورست برای ارزیابی میزان خسارت نماتد مولد زخم ریشه چای در ایران
علی سراجی، ابراهیم پورجم، ناصر صفایی، زهرا تنها معافی
مشاهده مقاله اصل مقاله 475.82 K

-682 شناسایی و ارزیابی برخی ویژگی های کیفی میوه در چند ژنوتیپ برتر ذغال اخته به منظور کشت و بهره برداری
محمد عدلی پور، جعفر حاجی لو، صاحبعلی بلندنظر، علی ایاسه، سید صادق سیدلو
مشاهده مقاله اصل مقاله 382.22 K

-681 تاثیر نیتروژن و تراکم کاشت بر عملکرد تر و خشک و تجمع نیترات در نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)
زهرا ایزدی، گودرز احمدوند، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 446.02 K

-680 بررسی پنج توده بومی بادمجان کشور از نظر عملکرد و اجزای آن
محمود باقری، ساسان کشاورز، ماهیار عابدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.9 K

-679 بررسی صفات کمی و کیفی 25 کلون سیر در سه منطقه استان مرکزی
احمدرضا عباسی فر، حمیدرضا دری، بهروز اسدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.91 K

-678 گروه بندی ژنوتیپ های سیکلامن موجود در ایران از طریق ارزیابی برخی صفات مهم مورفولوژیک
روح انگیز نادری، میترا اعلایی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 10.25 K

-677 شناسایی،جمع اوری و ارزیابی ارقام گلابی در منطقه خمینی شهر
ایوبعلی قاسمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.69 K

-676 شناسایی و ارزیابی مرفولوژیکی ژرم پلاسم بومی سیب ایران
اسدالله علیزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 19.13 K

-675 شناسایی و ارزیابی درختان مرکبات دارای تنوع ژنتیکی بارز در باغات استان هرمزگان
شکراله حاجی وند، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 18.4 K