کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 31

-199 پیوند: ابزاری کارا جهت بهبود تحمل سبزی ها به شوری و آب های شور در مناطق خشک و نیمه خشک
رضا صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 92.93 K

-198 مطالعه اثر نوع نشاء و خاکپوش پلی اتیلنی بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه هندوانه
حسین محمدی، رضا صالحی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 91.83 K

-197 آنالیز اقتصادی تولید نشای پیوندی و غیرپیوندی طالبی در خزانه های تولید نشای سبزی ها
حسین محمدی، رضا صالحی، مجید اسمعیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 101.21 K

-196 بررسی و انتخاب پایه های مناسب برای پیوند در ارقام خیار گلخانه ای
محسن خدادادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 85.77 K

-195 تاثیر پرتوتابی (گاما) پیوندک های کیوی رقم هایوارد بر عمر انباری میوه ها
مهسا عاشوری واجاری، جواد فتاحی مقدم، سعید عشقی، مالک قاسمی، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 140.56 K

-194 تاثیر نوع نشای پیوندی بر رشد و عملکرد خربزه خاتونی
علیرضا نظری، رضا صالحی
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.78 K

-193 بررسی تأثیر قطر پایه و طول پیوندک بر ریزپیوندی پسته
زینب صادقی، محمدحسین شمشیری، امان الله جوانشاه
مشاهده مقاله اصل مقاله 97.91 K

-192 تاثیر نوع پایه و پیوندک بر جذب عناصر و رشد رویشی خربزه و کدو در شرایط گلخانه ای
رقیه جوان پور، مصباح بابالار، عبدالکریم کاشی، مجتبی دلشاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 113.32 K

-191 بررسی زمان، نوع پیوند و اکسین در ایجاد ترکیب های مختلف پیوند آدنیوم و خرزهره
فاطمه زارعیان، مینا تقی زاده، حسین باقری
مشاهده مقاله اصل مقاله 717.36 K

-190 اثر روش های مختلف پیوند بر گیرایی و درصد زنده مانی بوته گوجه فرنگی
حمدیه عینی گرصدفی، بهمن زاهدی، فاطمه مرادی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 508.24 K

-189 ارزیابی گیرایی پیوند برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) بر روی پایه بذری گلابی اروپایی درگزی
فرناز خاکپور، زینب ملکی آسایش، علی رضایی، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 568.79 K

-188 تغییرات مورفولوژیکی پیوندک انجیر با پایه های رویشی و بذری
مسلم جعفری، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 237.07 K

-187 تأثیر نوع پایه و روش پیوند بر میزان موفقیت در تولید نهال پیوندی زیتون
فرزانه پرچمی، عبدالرسول ذاکرین، محمدرضا تسلیم پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 114.68 K

-186 بررسی تاثیر نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica بر شاخص های رشدی پیوندک رقم سفید روی برخی از پایه های بادام
مهسا صحرانشین، علی اکبر فدایی تهرانی، وحید روحی، حبیب الله نوربخش
مشاهده مقاله اصل مقاله 324.41 K

-185 عملکرد و کیفیت میوه خربزه های پیوندی و غیرپیوندی تحت تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن
ناصر سالار بارده، رضا صالحی، مجتبی دلشاد، جواد باهوش
مشاهده مقاله اصل مقاله 105.97 K

-184 ارزیابی کمی و کیفی میوه دو توده محلی طالبی به صورت پیوندی و غیر پیوندی
رقیه جوانپور، رضا صالحی، میثم نژاد صاحبی، ضیاء نصرتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 154.35 K

-183 ارزیابی کیفیت انبارمانی میوه خربزه های پیوندی و غیر پیوندی تحت تیمار محلول پاشی برگی کلسیم
جواد باهوش، محمدعلی عسکری سرچشمه، رضا صالحی، ناصر سالار بارده، محمدحسن ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 142.7 K

-182 تاثیر غلظت نیتروژن محلول غذایی بر رشد رویشی گیاهان پیوندی و غیرپیوندی طالبی در سیستم کشت بدون خاک
مجید اسمعیلی، رضا صالحی، مصباح بابالار، محمدرضا طاهری، سهیلا صبحی، حسین محمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 87.26 K

-181 ارزیابی تحمل گیاهان پیوندی و غیرپیوندی طالبی به تنش کم آبیاری با کاربرد پایه های مختلف کدو
سمیه شافعی، رضا صالحی، عبدالکریم کاشی، سیدمحمد میرجلیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.81 K

-180 واکنش رشد، عملکرد و کیفیت میوه خربزه های بومی ایران به پیوند روی پایه های مختلف کدو: گزارش یک دهه پژوهش (1381 تا 1391)
رضا صالحی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 84.1 K

-179 بررسی وضعیت رشدی برخی از ارقام و ژنوتیپ های بادام روی پایه GF677 در شرایط اقلیمی کرج
علی مومن پور، علی ایمانی، داود بخشی، حامد رضایی، طاهر سقلی، مریم گلباز
مشاهده مقاله اصل مقاله 108.77 K

-178 بررسی تاثیر نوع پوشش محل پیوند برکارایی پیوند زبانه ای در نهالهای یکساله گردو
رضا رضایی، کورش وحدتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 318.44 K

-177 بررسی تاثیر قطر پایه و طول پیوندک بر ریز شاخه پیوندی (Minigrafting) گردو
حامد بلانیان، محمدرضا فتاحی مقدم، علی عبادی، داراب حسنی
مشاهده مقاله اصل مقاله 3.1 M

-176 تاثیر نوع پایه بر میزان عناصر غذایی برگ در دو رقم پسته
عبدالحمید شرافتی، حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 3.09 M

-175 بررسی خصوصیات اکوفیزیولوژیکی اثرات متقابل پایه و پیوندک درختان پسته بر اساس رشد و نمو میوه
حسین سجادیان، رضا فتوحی قزوینی، حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 26.41 K