نویسنده =
تعداد مقالات: 23

1 اثرات گرمادهی با هوای خشک بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(.Punica granatum L) در طول انبار داری
حسین میردهقان؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.56 K)

2 استفاده از بسته های حاوی نیتروژن، دی اکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد
مبینا خزاعی پور؛ حسین میردهقان؛ محمدحسن شمشیری؛ موسی نجفی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.7 K)

3 اثر اسید جیبرلیک و بنزیل آدنین بر کیفیت پسته تازه رقم احمدآقایی در شرایط انبار سرد
مجید اسماعیلی زاده؛ سمانه بختیاری زاده؛ سکینه رحیمی؛ حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.81 K)

4 اثر سه روش جایگزینی محلول غذایی و هرس بر رشد، عملکرد و مصرف آب فلفل تند در سیستم هیدروپونیک NFT
فائزه محمدیان؛ حمیدرضا روستا؛ محمود رقامی؛ حسین میردهقان؛ محسن حمیدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.52 K)

5 تلفیق کاربرد قبل از برداشت پلی آمین ها و تیمار پس از برداشت کایتوزان بر ویژگی های کیفی پست هتر رقم اکبری
ملیکا بارزمان؛ حسین میردهقان؛ فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.07 K)

6 بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.79 K)

7 بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته- تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.69 K)

8 تلفیق تیمول و منتول با بسته بندی بر ویژگی های کیفی توت فرنگی رقم پاروس طی انبارمانی
فاطمه نوروزی فاز؛ حسین میردهقان؛ حمیدرضا کریمی؛ حسین علایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.8 K)

9 اثر کاربرد قبل از برداشت اسید سالیسیلیک بر خصوصیات کیفی و عمر پس از برداشت کیوی رقم هایوارد̒
فرهاد پیرزاد؛ حسین میردهقان؛ مجید اسمعیلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (209.4 K)

10 تغییرات ترکیبات فنل کل، آنتوسیانین و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه توت فرنگی ارقام ‘کاماروسا’ و ‘پاروس’ در واکنش به پوتریسین و سالیسیلیک اسید در مدت زمان پس از انبارمانی
سیروان پیره؛ حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.23 K)

11 برهمکنش سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم ‘پاروس’ قبل و بعد از انبارمانی
حسین میردهقان؛ حمیدرضا کریمی؛ حمیدرضا روستا؛ سیروان پیره
مشاهده مقاله | اصل مقاله (660.24 K)

12 واکنش چهار رقم تاک به سطوح مختلف تنش خشکی در شرایط گلخانه ای
اعظم لطفی؛ مجید اسماعیلی زاده؛ حسین میردهقان؛ محمدحسین شمشیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (477.6 K)

13 کاربرد پلی آمین ها به منظور افزایش پتانسیل عمر انباری و حفظ ویژگی های کیفی میوه ها طی انبارمانی
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.72 K)

14 تاثیر تنش شوری بر برخیپارامترهای اکوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انار
زینب حسن پور؛ حمیدرضا کریمی؛ حسین میردهقان؛ حسین دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.22 K)

15 بررسی انواع مختلف گرده افشانی بر ویژگی های کمی و کیفی میوه انار
حسین میردهقان؛ محدثه مهدی زاده؛ هانیه تهرانی؛ مرضیه طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.38 K)

16 تاثیر تیمار کیتوسان بر فعالیت میکروبی و حفظ کیفیت پس از برداشت آریل های انار
نجمه روشن ضمیر؛ حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

17 اثر آب فعال شده با پلاسما بر برخی است ویژگی های پس از برداشت پسته تر
مهسا رجب صدوقی؛ حسین میردهقان؛ فاطمه ناظوری؛ مهدی شریعت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.4 MB)

18 ارزیابی سفتی و فعالیت آنتی اکسیدانی پسته تر با استفاده از تیمار آب فعال شده با پلاسما طی انبارمانی
مهسا رجب صدوقی؛ حسین میردهقان؛ فاطمه ناظوری؛ مهدی شریعت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.32 MB)

19 تاثیر انواع پوشش خوراکی بر ویژگی های کیفی پسته تر رقم اکبری طی انبارمانی
سیما افراشته؛ فاطمه ناظوری؛ حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

20 بررسی اثرات جداگانه و تلفیقی تیمارکلسیم، گاماآمینو بوتریک اسید و کربوکسی متیل سلولوز بر حفظ ویژگی های کیفی پسته تازه رقم احمد آقایی طی انبارمانی
فاطمه ناظوری؛ سیما افراشته؛ حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB)

21 تأثیر دماهای مختلف خشک کردن بر رنگ پوسته و مغز ارقام مختلف پسته
آرزو حسنی احمدآبادی؛ حسین میردهقان؛ فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

22 تاثیر پایه بادمجان وحشی (Solanum torvum)بر میزان تحمل به خشکی گوجه فرنگی بر اساس شاخص های رویشی
دامون اخگر؛ حمید رضا کریمی؛ رسول صحافی؛ حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB)

23 نقش تیمار گرمایی در تغییرات بیوشیمیایی میوه انار در واکنش به خسارت سرمازدگی در انبار
حسین میردهقان؛ مجید راهمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.88 K)