تغییرات ترکیبات فنل کل، آنتوسیانین و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه توت فرنگی ارقام ‘کاماروسا’ و ‘پاروس’ در واکنش به پوتریسین و سالیسیلیک اسید در مدت زمان پس از انبارمانی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (194.23 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشگاه ولیعصر(عج)، رفسنجان، کرمان، ایران
2استادیار گروه علوم باغبانی دانشگاه ولیعصر(عج)، رفسنجان، کرمان، ایران
چکیده
کلیدواژه ها