نویسنده =
تعداد مقالات: 25

1 ارزیابی الگوی رشد و تغییرات فیزیکی و شیمیایی در طی رسیدن 3 ژنوتیپ کنار هندی (Zizyphus mauritiana Lam.)
فاطمه صادقی؛ سمیه رستگار؛ طاهره سادات هاشمی؛ سعیده زربخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.73 K)

2 تأثیراسید سالیسیلیک و صمغ عربی بر عمر انبارداری و کیفیت میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ˈSeb)
سعیده زربخش؛ سمیه رستگار؛ فاطمه صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.54 K)

3 اثر قبل و بعد از برداشت اسید سالیسیلیک بر کاهش سرمازدگی میوه گوجه فرنگی رقم برکا
الهام بنی نعیم؛ عبدالمجید میرزا علیان دستجردی؛ سمیه رستگار؛ خدیجه عباس زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.41 K)

4 تعیین سطوح پلوئیدی ژنوتیپ های منسوب به پرشین لایم در ایران
حامد حسن زاده خانکهدانی؛ سمیه رستگار؛ بهروز گلعین؛ مرتضی گل محمدی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.43 K)

5 حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انبه با استفاده از تیمار پوتریسین
سمیه رستگار؛ مهین مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.85 K)

6 تأثیر پوترسین بر کاهش آسیب سرمازدگی میوه خیار سبز رقم ناگین
علیرضا قادری؛ سمیه رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

7 ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
سمیه رستگار؛ اعظم شجاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.66 K)

8 تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا
سمیه رستگار؛ سجاد ذاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.06 K)

9 تأثیر اسانس های گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریل های انار در مدت نگهداری
فرزانه ایزدی؛ سمیه رستگار؛ اکبر پیکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.55 K)

10 تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری
فرزانه ایزدی؛ سمیه رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.26 K)

11 تأثیر محلول پاشی سولفات روی و سولفات منگنز بر فعالیت برخی آنزیم های میوه پرتقال نافی (Citrus sinensis CV. Navel )
سارا خبازی؛ فرزین عبدالهی؛ مصطفی قاسمی؛ سمیه رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.51 K)

12 اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فنل، پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت میوه انار
سید محمد حسینی ملا؛ سمیه رستگار؛ ولی اله قاسمی عمران؛ اورنگ خادمی؛ محمد علی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

13 کاربرد تیمار پس از برداشت L- آرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم "ملس ساوه"
سید محمد حسینی ملا؛ سمیه رستگار؛ ولی اله قاسمی عمران؛ اورنگ خادمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

14 تغییرات در ترکیبات اسیدهای آلی و قندهای سه رقم خرما طی رسیدن میوه
سمیه رستگار؛ مجید راحمی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.11 K)

15 تغییرات فیزیکوشیمیایی سه رقم مختلف خرما طی رسیدن میوه
سمیه رستگار؛ مجید راحمی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.31 K)

16 بررسی روند تغییرات ترکیبات فنلی و آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم مختلف خرما طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه
سمیه رستگار؛ مجید راحمی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (585.26 K)

17 بررسی خواص فیزیکوشیمیایی میوه ارقام مختلف خرما
سمیه رستگار؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.84 K)

18 مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی میوه های گرده افشانی شده و نشده خرمای شاهانی وپیارم
سمیه رستگار؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.01 K)

19 مطالعه تغییرات هورمونهای درونی میوه خرمای شاهانی وپیارم در طی رشد و نمو
سمیه رستگار؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (299.59 K)

20 افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضدمیکروبی
سمیه رستگار؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (648.71 K)

21 بررسی خصوصیات هیستولوژیکی و مورفولوژیکی پرتقال ناول و نارنگی کلمانتین پس از محلول پاشی با ایزوپروپیل استر -2،4 دی و اسید جیبرلیک
سمیه رستگار؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.96 K)

22 افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضد میکروبی
سمیه رستگار؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (722.03 K)

23 زمان مناسب کاربرد 2,4,D و GA3 جهت افزایش آب میوه پرتقال ناول و نارنکل کمانتین
سمیه رستگار؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.88 K)

24 تأثیر پرتوتابی UV- C بر حفظ کیفیت پس از برداشت آریل های انار
فرزانه ایزدی؛ سمیه رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

25 کاهش قهوه ای شدن و حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس رقم شهلا (Narcissus tazetta L cv. Shahla) با استفاده از سالیسیلیک اسید
گلرخ حیدری کروش؛ سمیه رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)