نویسنده =
تعداد مقالات: 25

1 ارزیابی الگوی رشد و تغییرات فیزیکی و شیمیایی در طی رسیدن 3 ژنوتیپ کنار هندی (Zizyphus mauritiana Lam.)
فاطمه صادقی، سمیه رستگار، طاهره سادات هاشمی، سعیده زربخش
مشاهده مقاله اصل مقاله 144.73 K

2 تأثیراسید سالیسیلیک و صمغ عربی بر عمر انبارداری و کیفیت میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ˈSeb)
سعیده زربخش، سمیه رستگار، فاطمه صادقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 181.54 K

3 اثر قبل و بعد از برداشت اسید سالیسیلیک بر کاهش سرمازدگی میوه گوجه فرنگی رقم برکا
الهام بنی نعیم، عبدالمجید میرزا علیان دستجردی، سمیه رستگار، خدیجه عباس زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 139.41 K

4 تعیین سطوح پلوئیدی ژنوتیپ های منسوب به پرشین لایم در ایران
حامد حسن زاده خانکهدانی، سمیه رستگار، بهروز گلعین، مرتضی گل محمدی، عبدالحسین ابوطالبی جهرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 226.43 K

5 حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انبه با استفاده از تیمار پوتریسین
سمیه رستگار، مهین مرادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 251.85 K

6 تأثیر پوترسین بر کاهش آسیب سرمازدگی میوه خیار سبز رقم ناگین
علیرضا قادری، سمیه رستگار
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.08 M

7 ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
سمیه رستگار، اعظم شجاعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 306.66 K

8 تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا
سمیه رستگار، سجاد ذاکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 303.06 K

9 تأثیر اسانس های گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریل های انار در مدت نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار، اکبر پیکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 349.55 K

10 تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله اصل مقاله 330.26 K

11 تأثیر محلول پاشی سولفات روی و سولفات منگنز بر فعالیت برخی آنزیم های میوه پرتقال نافی (Citrus sinensis CV. Navel )
سارا خبازی، فرزین عبدالهی، مصطفی قاسمی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله اصل مقاله 273.51 K

12 اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فنل، پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت میوه انار
سید محمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی، محمد علی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.16 M

13 کاربرد تیمار پس از برداشت L- آرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم "ملس ساوه"
سید محمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.21 M

14 تغییرات در ترکیبات اسیدهای آلی و قندهای سه رقم خرما طی رسیدن میوه
سمیه رستگار، مجید راحمی، مهدیه غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 252.11 K

15 تغییرات فیزیکوشیمیایی سه رقم مختلف خرما طی رسیدن میوه
سمیه رستگار، مجید راحمی، مهدیه غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 278.31 K

16 بررسی روند تغییرات ترکیبات فنلی و آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم مختلف خرما طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه
سمیه رستگار، مجید راحمی، مهدیه غلامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 585.26 K

17 بررسی خواص فیزیکوشیمیایی میوه ارقام مختلف خرما
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 232.84 K

18 مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی میوه های گرده افشانی شده و نشده خرمای شاهانی وپیارم
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 268.01 K

19 مطالعه تغییرات هورمونهای درونی میوه خرمای شاهانی وپیارم در طی رشد و نمو
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 299.59 K

20 افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضدمیکروبی
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 648.71 K

21 بررسی خصوصیات هیستولوژیکی و مورفولوژیکی پرتقال ناول و نارنگی کلمانتین پس از محلول پاشی با ایزوپروپیل استر -2،4 دی و اسید جیبرلیک
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 302.96 K

22 افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضد میکروبی
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 722.03 K

23 زمان مناسب کاربرد 2,4,D و GA3 جهت افزایش آب میوه پرتقال ناول و نارنکل کمانتین
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.88 K

24 تأثیر پرتوتابی UV- C بر حفظ کیفیت پس از برداشت آریل های انار
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.17 M

25 کاهش قهوه ای شدن و حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس رقم شهلا (Narcissus tazetta L cv. Shahla) با استفاده از سالیسیلیک اسید
گلرخ حیدری کروش، سمیه رستگار
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M