English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
25
1
ارزیابی الگوی رشد و تغییرات فیزیکی و شیمیایی در طی رسیدن 3 ژنوتیپ کنار هندی (Zizyphus mauritiana Lam.)
فاطمه صادقی، سمیه رستگار، طاهره سادات هاشمی، سعیده زربخش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
144.73 K
2
تأثیراسید سالیسیلیک و صمغ عربی بر عمر انبارداری و کیفیت میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ˈSeb)
سعیده زربخش، سمیه رستگار، فاطمه صادقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
181.54 K
3
اثر قبل و بعد از برداشت اسید سالیسیلیک بر کاهش سرمازدگی میوه گوجه فرنگی رقم برکا
الهام بنی نعیم، عبدالمجید میرزا علیان دستجردی، سمیه رستگار، خدیجه عباس زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
139.41 K
4
تعیین سطوح پلوئیدی ژنوتیپ های منسوب به پرشین لایم در ایران
حامد حسن زاده خانکهدانی، سمیه رستگار، بهروز گلعین، مرتضی گل محمدی، عبدالحسین ابوطالبی جهرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
226.43 K
5
حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انبه با استفاده از تیمار پوتریسین
سمیه رستگار، مهین مرادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
251.85 K
6
تأثیر پوترسین بر کاهش آسیب سرمازدگی میوه خیار سبز رقم ناگین
علیرضا قادری، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
7
ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
سمیه رستگار، اعظم شجاعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
306.66 K
8
تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا
سمیه رستگار، سجاد ذاکری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
303.06 K
9
تأثیر اسانس های گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریل های انار در مدت نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار، اکبر پیکری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
349.55 K
10
تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
330.26 K
11
تأثیر محلول پاشی سولفات روی و سولفات منگنز بر فعالیت برخی آنزیم های میوه پرتقال نافی (Citrus sinensis CV. Navel )
سارا خبازی، فرزین عبدالهی، مصطفی قاسمی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
273.51 K
12
اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فنل، پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت میوه انار
سید محمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی، محمد علی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.16 M
13
کاربرد تیمار پس از برداشت L- آرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم "ملس ساوه"
سید محمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.21 M
14
تغییرات در ترکیبات اسیدهای آلی و قندهای سه رقم خرما طی رسیدن میوه
سمیه رستگار، مجید راحمی، مهدیه غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
252.11 K
15
تغییرات فیزیکوشیمیایی سه رقم مختلف خرما طی رسیدن میوه
سمیه رستگار، مجید راحمی، مهدیه غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
278.31 K
16
بررسی روند تغییرات ترکیبات فنلی و آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم مختلف خرما طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه
سمیه رستگار، مجید راحمی، مهدیه غلامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
585.26 K
17
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی میوه ارقام مختلف خرما
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
232.84 K
18
مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی میوه های گرده افشانی شده و نشده خرمای شاهانی وپیارم
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
268.01 K
19
مطالعه تغییرات هورمونهای درونی میوه خرمای شاهانی وپیارم در طی رشد و نمو
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
299.59 K
20
افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضدمیکروبی
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
648.71 K
21
بررسی خصوصیات هیستولوژیکی و مورفولوژیکی پرتقال ناول و نارنگی کلمانتین پس از محلول پاشی با ایزوپروپیل استر -2،4 دی و اسید جیبرلیک
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
302.96 K
22
افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضد میکروبی
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
722.03 K
23
زمان مناسب کاربرد 2,4,D و GA3 جهت افزایش آب میوه پرتقال ناول و نارنکل کمانتین
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
17.88 K
24
تأثیر پرتوتابی UV- C بر حفظ کیفیت پس از برداشت آریل های انار
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.17 M
25
کاهش قهوه ای شدن و حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس رقم شهلا (Narcissus tazetta L cv. Shahla) با استفاده از سالیسیلیک اسید
گلرخ حیدری کروش، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.24 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه