English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
25
1
ارزیابی الگوی رشد و تغییرات فیزیکی و شیمیایی در طی رسیدن 3 ژنوتیپ کنار هندی (Zizyphus mauritiana Lam.)
فاطمه صادقی، سمیه رستگار، طاهره سادات هاشمی، سعیده زربخش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (144.73 K)
2
تأثیراسید سالیسیلیک و صمغ عربی بر عمر انبارداری و کیفیت میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ˈSeb)
سعیده زربخش، سمیه رستگار، فاطمه صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (181.54 K)
3
اثر قبل و بعد از برداشت اسید سالیسیلیک بر کاهش سرمازدگی میوه گوجه فرنگی رقم برکا
الهام بنی نعیم، عبدالمجید میرزا علیان دستجردی، سمیه رستگار، خدیجه عباس زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (139.41 K)
4
تعیین سطوح پلوئیدی ژنوتیپ های منسوب به پرشین لایم در ایران
حامد حسن زاده خانکهدانی، سمیه رستگار، بهروز گلعین، مرتضی گل محمدی، عبدالحسین ابوطالبی جهرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (226.43 K)
5
حفظ کیفیت پس از برداشت میوه انبه با استفاده از تیمار پوتریسین
سمیه رستگار، مهین مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (251.85 K)
6
تأثیر پوترسین بر کاهش آسیب سرمازدگی میوه خیار سبز رقم ناگین
علیرضا قادری، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.08 MB)
7
ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
سمیه رستگار، اعظم شجاعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (306.66 K)
8
تأثیر کلرید کلسیم و کیتوزان بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انبه رقم لانگرا
سمیه رستگار، سجاد ذاکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303.06 K)
9
تأثیر اسانس های گیاهی و عسل بر حفظ کیفیت آریل های انار در مدت نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار، اکبر پیکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (349.55 K)
10
تأثیر پوشش های خوراکی بر حفظ خاصیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم رباب در شرایط نگهداری
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (330.26 K)
11
تأثیر محلول پاشی سولفات روی و سولفات منگنز بر فعالیت برخی آنزیم های میوه پرتقال نافی (Citrus sinensis CV. Navel )
سارا خبازی، فرزین عبدالهی، مصطفی قاسمی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (273.51 K)
12
اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فنل، پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت میوه انار
سید محمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی، محمد علی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.16 MB)
13
کاربرد تیمار پس از برداشت L- آرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم "ملس ساوه"
سید محمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.21 MB)
14
تغییرات در ترکیبات اسیدهای آلی و قندهای سه رقم خرما طی رسیدن میوه
سمیه رستگار، مجید راحمی، مهدیه غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (252.11 K)
15
تغییرات فیزیکوشیمیایی سه رقم مختلف خرما طی رسیدن میوه
سمیه رستگار، مجید راحمی، مهدیه غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.31 K)
16
بررسی روند تغییرات ترکیبات فنلی و آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم مختلف خرما طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه
سمیه رستگار، مجید راحمی، مهدیه غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (585.26 K)
17
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی میوه ارقام مختلف خرما
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (232.84 K)
18
مقایسه تغییرات فیزیکوشیمیایی میوه های گرده افشانی شده و نشده خرمای شاهانی وپیارم
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.01 K)
19
مطالعه تغییرات هورمونهای درونی میوه خرمای شاهانی وپیارم در طی رشد و نمو
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (299.59 K)
20
افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضدمیکروبی
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (648.71 K)
21
بررسی خصوصیات هیستولوژیکی و مورفولوژیکی پرتقال ناول و نارنگی کلمانتین پس از محلول پاشی با ایزوپروپیل استر -2،4 دی و اسید جیبرلیک
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.96 K)
22
افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضد میکروبی
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (722.03 K)
23
زمان مناسب کاربرد 2,4,D و GA3 جهت افزایش آب میوه پرتقال ناول و نارنکل کمانتین
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.88 K)
24
تأثیر پرتوتابی UV- C بر حفظ کیفیت پس از برداشت آریل های انار
فرزانه ایزدی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
25
کاهش قهوه ای شدن و حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس رقم شهلا (Narcissus tazetta L cv. Shahla) با استفاده از سالیسیلیک اسید
گلرخ حیدری کروش، سمیه رستگار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.24 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه