کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 31

-74 اثر سیلیسیم بر ایجاد تحمل به سرما در دانهال های خربزه
مریم ستایش جلالی، فرشاد دشتی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.57 K)

-73 تاثیر مالچ پلی اتیلن بر عملکرد و شاخص های رشد خربزه توده زرد جلالی
زینب عزیزی، طاهر برزگر، زهرا قهرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.2 K)

-72 مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد برخی ارقام بومی و خارجی ملون
طاهره جوانمرد، مینا آقاجانی، سمیه کوکبی، نوشین اشرفی، رحیم عبادی، هادی همدمی، یعقوب صادقیان مطهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.84 K)

-71 تاثیر نوع نشای پیوندی بر رشد و عملکرد خربزه خاتونی
علیرضا نظری، رضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.78 K)

-70 بررسی اثر شوری ناشی از کلریدسدیم بر روی جذب و انتقال عناصر در پنج رقم خربزه بومی ایران
جمال جوانمردی، حسین لسانی، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.43 K)

-69 بررسی مقاومت ارقام مختلف خربزه به مگس خربزه و مقایسه عملکرد آنها
عبدلله ملافیلابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.37 K)

-68 ارزیابی کاربرد نانوذرات نقره و میدان مغناطیسی در مقایسه با کودهای تجاری بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه
حسن فیضی، حسین صحابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.57 K)

-67 ارزیابی تنش خشکی در جمعیت های خربزه
محمدرضا ناروئی راد، جهانگیر عباس کوهپایگانی، بهنام بخشی، رامین رافضی، منصور فاضلی رستم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (555.6 K)

-66 اثر تنش بیکربنات بر رشد رویشی خربزه غیرپیوندی و پیوند‌ی در سیستم هیدروپونیک
سمیه امیری، محمود رقامی، حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.16 K)

-65 مطالعه روابط ژنتیکی برخی از ژنوتیپ های خربزه ایران و افغانستان با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD
سمیه باقریان، حمید رضا کریمی، مجید اسماعیلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.17 K)

-64 عملکرد و کیفیت میوه خربزه های پیوندی و غیرپیوندی تحت تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن
ناصر سالار بارده، رضا صالحی، مجتبی دلشاد، جواد باهوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.97 K)

-63 بررسی القای جوانه دهی نابجا در خربزه ایرانی
محمد اسماعیل نداف، شهزاد صداقت فر، محمود لطفی، مسعود توحیدفر، داود نادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.66 K)

-62 اثر پیوند و پایه های کدو روی محتوای کوکوربیتاسین میوه و ریشه خربزه خاتونی
رضا صالحی، عبدالکریم کاشی، رقیه جوانپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.73 K)

-61 ارزیابی تنوع ژنتیکی، همبستگی و وراثت پذیری عمومی صفات مختلف در برخی توده های ملون ایرانی
محمود رقامی، محمدرضا حسندخت، ذبیح االله زمانی، محمدرضا فتاحی مقدم، عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.17 K)

-60 ارزیابی خصوصیات مرفولوژیکی و صفات کمی و کیفی برخی توده های بومی خربزه ایران
علی فرهادی، حسین آروئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.47 K)

-59 بررسی همبستگی صفات و دسته بندی خوشه ای توده های خربزه استان خراسان رضوی
حسین نستری نصرآبادی، حسین نعمتی، علیرضا سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.57 K)

-58 بررسی اثرات بستر کشت و رقم بر خصوصیات کیفی نشای خربزه
الهه میرزایی، حسین نعمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.79 K)

-57 بررسی اثرات کاربرد فناوری نانو بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه
سعید جاهدی پور، حسن فیضی، پرویز رضوانی مقدم، رضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.64 K)

-56 القاء جنین های هاپلوئید از طریق پرتو گاما در توده های تجاری خربزه و طالبی
مصطفی ناصرترابی، شهاب صالحی، محمود لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.49 K)

-55 بررسی تأثیر مقادیر مختلف کود مرغی، شخم تابستانه و تلفیق آن ها در صفات کمی و کیفی طالبی و خربزه در کشت خارج از فصل استان اصفهان
هادی کریمی پور فرد، علی فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.08 K)

-54 خالص سازی و شناسایی سیتوکینین ها در شیره خام جمع آوری شده از آوند چوبی گیاهان پیوندی و غیرپیوندی خربزه تحت تیمارهای مختلف تربیت بوته
رضا صالحی، عبدالکریم کاشی، مصباح بابالار، مجتبی دلشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.62 K)

-53 اثر شوری آب آبیاری بر کیفیت و کمیت ژنوتیپ های تجاری خربزه
احمدرضا محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.81 K)

-52 بررسی خصوصیات پنج رقم مهم تجاری خربزه و طالبی کشور و دورگه های حاصل از آن ها
محمود لطفی، عادله اسدی، شهاب صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.19 K)

-51 بهبود صفات در توده های بومی خربزه استان خراسان
علیرضا سبحانی، ابراهیم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.15 K)

-50 واکنش دو رقم خربزه به عناصر کم مصرف در یک خاک آنتی سول در منطقه مشهد
حمیدرضا ذبیحی، علیرضا سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.13 K)