کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 31

1 اثر سیلیسیم بر ایجاد تحمل به سرما در دانهال های خربزه
مریم ستایش جلالی؛ فرشاد دشتی؛ احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.57 K)

2 تاثیر مالچ پلی اتیلن بر عملکرد و شاخص های رشد خربزه توده زرد جلالی
زینب عزیزی؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.2 K)

3 مقایسه عملکرد و اجزای عملکرد برخی ارقام بومی و خارجی ملون
طاهره جوانمرد؛ مینا آقاجانی؛ سمیه کوکبی؛ نوشین اشرفی؛ رحیم عبادی؛ هادی همدمی؛ یعقوب صادقیان مطهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.84 K)

4 تاثیر نوع نشای پیوندی بر رشد و عملکرد خربزه خاتونی
علیرضا نظری؛ رضا صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.78 K)

5 بررسی اثر شوری ناشی از کلریدسدیم بر روی جذب و انتقال عناصر در پنج رقم خربزه بومی ایران
جمال جوانمردی؛ حسین لسانی؛ عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.43 K)

6 بررسی مقاومت ارقام مختلف خربزه به مگس خربزه و مقایسه عملکرد آنها
عبدلله ملافیلابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.37 K)

7 ارزیابی کاربرد نانوذرات نقره و میدان مغناطیسی در مقایسه با کودهای تجاری بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه
حسن فیضی؛ حسین صحابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.57 K)

8 ارزیابی تنش خشکی در جمعیت های خربزه
محمدرضا ناروئی راد؛ جهانگیر عباس کوهپایگانی؛ بهنام بخشی؛ رامین رافضی؛ منصور فاضلی رستم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (555.6 K)

9 اثر تنش بیکربنات بر رشد رویشی خربزه غیرپیوندی و پیوند‌ی در سیستم هیدروپونیک
سمیه امیری؛ محمود رقامی؛ حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.16 K)

10 مطالعه روابط ژنتیکی برخی از ژنوتیپ های خربزه ایران و افغانستان با استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD
سمیه باقریان؛ حمید رضا کریمی؛ مجید اسماعیلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.17 K)

11 عملکرد و کیفیت میوه خربزه های پیوندی و غیرپیوندی تحت تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن
ناصر سالار بارده؛ رضا صالحی؛ مجتبی دلشاد؛ جواد باهوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.97 K)

12 بررسی القای جوانه دهی نابجا در خربزه ایرانی
محمد اسماعیل نداف؛ شهزاد صداقت فر؛ محمود لطفی؛ مسعود توحیدفر؛ داود نادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (378.66 K)

13 اثر پیوند و پایه های کدو روی محتوای کوکوربیتاسین میوه و ریشه خربزه خاتونی
رضا صالحی؛ عبدالکریم کاشی؛ رقیه جوانپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.73 K)

14 ارزیابی تنوع ژنتیکی، همبستگی و وراثت پذیری عمومی صفات مختلف در برخی توده های ملون ایرانی
محمود رقامی؛ محمدرضا حسندخت؛ ذبیح االله زمانی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.17 K)

15 ارزیابی خصوصیات مرفولوژیکی و صفات کمی و کیفی برخی توده های بومی خربزه ایران
علی فرهادی؛ حسین آروئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.47 K)

16 بررسی همبستگی صفات و دسته بندی خوشه ای توده های خربزه استان خراسان رضوی
حسین نستری نصرآبادی؛ حسین نعمتی؛ علیرضا سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.57 K)

17 بررسی اثرات بستر کشت و رقم بر خصوصیات کیفی نشای خربزه
الهه میرزایی؛ حسین نعمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.79 K)

18 بررسی اثرات کاربرد فناوری نانو بر عملکرد و کیفیت میوه خربزه
سعید جاهدی پور؛ حسن فیضی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ رضا قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.64 K)

19 القاء جنین های هاپلوئید از طریق پرتو گاما در توده های تجاری خربزه و طالبی
مصطفی ناصرترابی؛ شهاب صالحی؛ محمود لطفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.49 K)

20 بررسی تأثیر مقادیر مختلف کود مرغی، شخم تابستانه و تلفیق آن ها در صفات کمی و کیفی طالبی و خربزه در کشت خارج از فصل استان اصفهان
هادی کریمی پور فرد؛ علی فرهادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.08 K)

21 خالص سازی و شناسایی سیتوکینین ها در شیره خام جمع آوری شده از آوند چوبی گیاهان پیوندی و غیرپیوندی خربزه تحت تیمارهای مختلف تربیت بوته
رضا صالحی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار؛ مجتبی دلشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.62 K)

22 اثر شوری آب آبیاری بر کیفیت و کمیت ژنوتیپ های تجاری خربزه
احمدرضا محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.81 K)

23 بررسی خصوصیات پنج رقم مهم تجاری خربزه و طالبی کشور و دورگه های حاصل از آن ها
محمود لطفی؛ عادله اسدی؛ شهاب صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.19 K)

24 بهبود صفات در توده های بومی خربزه استان خراسان
علیرضا سبحانی؛ ابراهیم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.15 K)

25 واکنش دو رقم خربزه به عناصر کم مصرف در یک خاک آنتی سول در منطقه مشهد
حمیدرضا ذبیحی؛ علیرضا سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.13 K)