English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
27
-199
اثر محلول پاشی آهن و روی بر میزان سفتی و مواد جامد قابل حل میوه سیب رقم "دلباراستیوال"
مریم کرباسی، محمدعلی عسگری سرچشمه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (312.69 K)
-198
کنترل پوسیدگی آلترناریایی پرتقال با استفاده از اسانسهای گیاهی
اصغر رمضانیان، مسلم آزادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (162.11 K)
-197
رفع گسی میوه خرمالوی ژاپنی توسط تیمار دیاکسیدکربن جامد
عرفان سپهوند، اورنگ خادمی، یونس نعمتی میرک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (96.28 K)
-196
استفاده از بسته بندی فعال برای حفظ کیفیت و افزایش پتانسیل انبارمانی فرآورده های باغبانی
سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (158.95 K)
-195
اثر اتیلن تولید شده توسط سیب های نگهداری شده در سردخانه دارای اتمسفر کنترل شده بر روی کیفیت سیب در دوران shelf.life
غلامرضا قریشی، _ دپرافت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.29 K)
-194
بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو
سارا اترش، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (267.77 K)
-193
اثر سولفید هیدروژن بر برخی ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم استانلی
ام البنین سوگوار، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.31 K)
-192
اثر تیمار قبل از برداشت لاکتات کلسیم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی
فرح حسینی، محمداسماعیل امیری، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (235.37 K)
-191
اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش
سارا اترش، اصغر رمضانیان، مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (250.13 K)
-190
مطالعه تاثیر تیمار قبل از برداشت کود نیترات کلسیم بر کیفیت پس از برداشت میوه سیب رقم رد دلیشس
وحیده شیرجنگ، اصغر ابراهیم زاده، احمد آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (424.32 K)
-189
مقایسه عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توتفرنگی رقم سابرینا در دو شرایط کشت خاکی و بدون خاک
کامیار مندا آودی، علیرضا فرخزاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (372.22 K)
-188
بررسی تغییرات چهار رقم آلو در طول دوره انبارداری در دو دمای صفر و پنج درجه سانتیگراد
زهرا فلاتی، محمدرضا فتاحی مقدم، علی عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (632.05 K)
-187
تاثیر کاربرد پس از برداشت نمک های کلسیمی بر خواص کیفی قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus) در طی نگهداری در یخچال
فرید مرادی نژاد، سیده فاطمه نظری، مریم درستکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.26 MB)
-186
اثر تغذیه ارگانیک و شیمیایی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی رقمʾ هایوارد ʿقبل و بعد از تنش سرمایی
معصومه کیا اشکوریان، بیژن مرادی، طاهره رئیسی، کاظم نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.14 MB)
-185
بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (347.79 K)
-184
اثر پوشش کیتوزان بر خصوصیات کیفی میوه فیجوآ طی دوره انبارمانی سرد
سمانه نعمت اله ثانی، فریبرز زارع نهندی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (302.04 K)
-183
برهمکنش سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم ‘پاروس’ قبل و بعد از انبارمانی
حسین میردهقان، حمیدرضا کریمی، حمیدرضا روستا، سیروان پیره
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (660.24 K)
-182
اثر پوشش نانورس بر خصوصیات کیفی و ماندگاری میوه فیجوآ
سمانه نعمت اله ثانی، فریبرز زارع نهندی، مصطفی صفوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (509.89 K)
-181
بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گیلاس رقم "تک دانه مشهد": نقش براسینواسترویید
عرفان سپهوند، علی مومن پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.26 K)
-180
کاربرد پلی آمین ها به منظور افزایش پتانسیل عمر انباری و حفظ ویژگی های کیفی میوه ها طی انبارمانی
حسین میردهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (112.72 K)
-179
بررسی ویژگیهای کیفی 40 ژنوتیپ مختلف گوجهفرنگی هلندی، روسی و رقمهای رایج استان خوزستان و معرفی برترین آنها
مریم جاویدی شیروان، ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (520.81 K)
-178
تاثیر محلول پاشی براسینواستروئید در عمر پس از برداشت پرتقال رقم واشنگتن ناول
منصوره افضلی گروه، ایرج توسلیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (181.6 K)
-177
ارزیابی تاثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر ویژگی های کیفی میوه فی جوآ طی دوره سرد انباری
سمانه نعمت اله ثانی، فریبرز زارع نهندی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (140.29 K)
-176
تاثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه شلیل
عبدالرحمان کلیچی، محمدرضا اصغری، سجاد ریائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (5.22 MB)
-175
تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L)
سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.25 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2