کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 27

-124 اثر محلول پاشی آهن و روی بر میزان سفتی و مواد جامد قابل حل میوه سیب رقم "دلباراستیوال"
مریم کرباسی، محمدعلی عسگری سرچشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.69 K)

-123 کنترل پوسیدگی آلترناریایی پرتقال با استفاده از اسانس‌های گیاهی
اصغر رمضانیان، مسلم آزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.11 K)

-122 رفع گسی میوه خرمالوی ژاپنی توسط تیمار دی‌اکسیدکربن جامد
عرفان سپهوند، اورنگ خادمی، یونس نعمتی میرک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.28 K)

-121 استفاده از بسته بندی فعال برای حفظ کیفیت و افزایش پتانسیل انبارمانی فرآورده های باغبانی
سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.95 K)

-120 اثر اتیلن تولید شده توسط سیب های نگهداری شده در سردخانه دارای اتمسفر کنترل شده بر روی کیفیت سیب در دوران shelf.life
غلامرضا قریشی، _ دپرافت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.29 K)

-119 بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو
سارا اترش، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.77 K)

-118 اثر سولفید هیدروژن بر برخی ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم استانلی
ام البنین سوگوار، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.31 K)

-117 اثر تیمار قبل از برداشت لاکتات کلسیم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی
فرح حسینی، محمداسماعیل امیری، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.37 K)

-116 اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش
سارا اترش، اصغر رمضانیان، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.13 K)

-115 مطالعه تاثیر تیمار قبل از برداشت کود نیترات کلسیم بر کیفیت پس از برداشت میوه سیب رقم رد دلیشس
وحیده شیرجنگ، اصغر ابراهیم زاده، احمد آقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.32 K)

-114 مقایسه عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توتفرنگی رقم سابرینا در دو شرایط کشت خاکی و بدون خاک
کامیار مندا آودی، علیرضا فرخزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.22 K)

-113 بررسی تغییرات چهار رقم آلو در طول دوره انبارداری در دو دمای صفر و پنج درجه سانتیگراد
زهرا فلاتی، محمدرضا فتاحی مقدم، علی عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (632.05 K)

-112 تاثیر کاربرد پس از برداشت نمک های کلسیمی بر خواص کیفی قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus) در طی نگهداری در یخچال
فرید مرادی نژاد، سیده فاطمه نظری، مریم درستکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

-111 اثر تغذیه ارگانیک و شیمیایی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی رقمʾ هایوارد ʿقبل و بعد از تنش سرمایی
معصومه کیا اشکوریان، بیژن مرادی، طاهره رئیسی، کاظم نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

-110 بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.79 K)

-109 اثر پوشش کیتوزان بر خصوصیات کیفی میوه فیجوآ طی دوره انبارمانی سرد
سمانه نعمت اله ثانی، فریبرز زارع نهندی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.04 K)

-108 برهمکنش سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم ‘پاروس’ قبل و بعد از انبارمانی
حسین میردهقان، حمیدرضا کریمی، حمیدرضا روستا، سیروان پیره
مشاهده مقاله | اصل مقاله (660.24 K)

-107 اثر پوشش نانورس بر خصوصیات کیفی و ماندگاری میوه فیجوآ
سمانه نعمت اله ثانی، فریبرز زارع نهندی، مصطفی صفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (509.89 K)

-106 بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گیلاس رقم "تک دانه مشهد": نقش براسینواسترویید
عرفان سپهوند، علی مومن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.26 K)

-105 کاربرد پلی آمین ها به منظور افزایش پتانسیل عمر انباری و حفظ ویژگی های کیفی میوه ها طی انبارمانی
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.72 K)

-104 بررسی ویژگی‌های کیفی 40 ژنوتیپ مختلف گوجه‌فرنگی هلندی، روسی و رقم‌های رایج استان خوزستان و معرفی برترین آن‌ها
مریم جاویدی شیروان، ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.81 K)

-103 تاثیر محلول پاشی براسینواستروئید در عمر پس از برداشت پرتقال رقم واشنگتن ناول
منصوره افضلی گروه، ایرج توسلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.6 K)

-102 ارزیابی تاثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر ویژگی های کیفی میوه فی جوآ طی دوره سرد انباری
سمانه نعمت اله ثانی، فریبرز زارع نهندی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.29 K)

-101 تاثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه شلیل
عبدالرحمان کلیچی، محمدرضا اصغری، سجاد ریائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

-100 تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L)
سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)