کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 27

-49 اثر محلول پاشی آهن و روی بر میزان سفتی و مواد جامد قابل حل میوه سیب رقم "دلباراستیوال"
مریم کرباسی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (312.69 K)

-48 کنترل پوسیدگی آلترناریایی پرتقال با استفاده از اسانس‌های گیاهی
اصغر رمضانیان؛ مسلم آزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.11 K)

-47 رفع گسی میوه خرمالوی ژاپنی توسط تیمار دی‌اکسیدکربن جامد
عرفان سپهوند؛ اورنگ خادمی؛ یونس نعمتی میرک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.28 K)

-46 استفاده از بسته بندی فعال برای حفظ کیفیت و افزایش پتانسیل انبارمانی فرآورده های باغبانی
سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.95 K)

-45 اثر اتیلن تولید شده توسط سیب های نگهداری شده در سردخانه دارای اتمسفر کنترل شده بر روی کیفیت سیب در دوران shelf.life
غلامرضا قریشی؛ _ دپرافت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.29 K)

-44 بررسی اثرات تیمارهای اگزالیک اسید و کیتوزان بر کیفیت پس از برداشت میوه خرمالو
سارا اترش؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.77 K)

-43 اثر سولفید هیدروژن بر برخی ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم استانلی
ام البنین سوگوار؛ ولی ربیعی؛ فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.31 K)

-42 اثر تیمار قبل از برداشت لاکتات کلسیم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی
فرح حسینی؛ محمداسماعیل امیری؛ فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.37 K)

-41 اثر اسانس گیاهی، آب گرم و پوشش خوراکی بر پوسیدگی کپک سبز در لیموترش
سارا اترش؛ اصغر رمضانیان؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.13 K)

-40 مطالعه تاثیر تیمار قبل از برداشت کود نیترات کلسیم بر کیفیت پس از برداشت میوه سیب رقم رد دلیشس
وحیده شیرجنگ؛ اصغر ابراهیم زاده؛ احمد آقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (424.32 K)

-39 مقایسه عملکرد و برخی خصوصیات کیفی میوه توتفرنگی رقم سابرینا در دو شرایط کشت خاکی و بدون خاک
کامیار مندا آودی؛ علیرضا فرخزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (372.22 K)

-38 بررسی تغییرات چهار رقم آلو در طول دوره انبارداری در دو دمای صفر و پنج درجه سانتیگراد
زهرا فلاتی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ علی عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (632.05 K)

-37 تاثیر کاربرد پس از برداشت نمک های کلسیمی بر خواص کیفی قارچ تکمه ای (Agaricus bisporus) در طی نگهداری در یخچال
فرید مرادی نژاد؛ سیده فاطمه نظری؛ مریم درستکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

-36 اثر تغذیه ارگانیک و شیمیایی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی رقمʾ هایوارد ʿقبل و بعد از تنش سرمایی
معصومه کیا اشکوریان؛ بیژن مرادی؛ طاهره رئیسی؛ کاظم نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

-35 بررسی راهکارهای مناسب در بازاررسانی تجاری یک فرآورده باغبانی با در نظر گرفتن پسته تر به عنوان یک مدل
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.79 K)

-34 اثر پوشش کیتوزان بر خصوصیات کیفی میوه فیجوآ طی دوره انبارمانی سرد
سمانه نعمت اله ثانی؛ فریبرز زارع نهندی؛ مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.04 K)

-33 برهمکنش سالیسیلیک اسید و سولفات پتاسیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عمر انبارمانی میوه توت فرنگی رقم ‘پاروس’ قبل و بعد از انبارمانی
حسین میردهقان؛ حمیدرضا کریمی؛ حمیدرضا روستا؛ سیروان پیره
مشاهده مقاله | اصل مقاله (660.24 K)

-32 اثر پوشش نانورس بر خصوصیات کیفی و ماندگاری میوه فیجوآ
سمانه نعمت اله ثانی؛ فریبرز زارع نهندی؛ مصطفی صفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (509.89 K)

-31 بررسی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه گیلاس رقم "تک دانه مشهد": نقش براسینواسترویید
عرفان سپهوند؛ علی مومن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.26 K)

-30 کاربرد پلی آمین ها به منظور افزایش پتانسیل عمر انباری و حفظ ویژگی های کیفی میوه ها طی انبارمانی
حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.72 K)

-29 بررسی ویژگی‌های کیفی 40 ژنوتیپ مختلف گوجه‌فرنگی هلندی، روسی و رقم‌های رایج استان خوزستان و معرفی برترین آن‌ها
مریم جاویدی شیروان؛ ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (520.81 K)

-28 تاثیر محلول پاشی براسینواستروئید در عمر پس از برداشت پرتقال رقم واشنگتن ناول
منصوره افضلی گروه؛ ایرج توسلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.6 K)

-27 ارزیابی تاثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر ویژگی های کیفی میوه فی جوآ طی دوره سرد انباری
سمانه نعمت اله ثانی؛ فریبرز زارع نهندی؛ مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.29 K)

-26 تاثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه شلیل
عبدالرحمان کلیچی؛ محمدرضا اصغری؛ سجاد ریائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

-25 تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L)
سمانه ملایی؛ حسین میر دهقان؛ فاطمه ناظوری؛ مهدی شریعت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)