کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 229

1 استفاده از تنظیم کننده های رشد (اسید جیبرلیک و سوین) و حلقه برداری در افزایش کیفیت انگور عسگری (Vitis vinifera L)
محمد علی نجاتیان؛ عنایت ا... تفضلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.03 K)

2 بررسی اثرات زمان سرزنی و قطع آبیاری قبل از برداشت بر برخی از ویژگی‌های کمی و شاخص طعم انگور عسکری
بیژن کاوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.5 K)

3 کنترل پوسیدگی آلترناریایی پرتقال با استفاده از اسانس‌های گیاهی
اصغر رمضانیان؛ مسلم آزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.11 K)

4 اثر اتفون و CCC بر کیفیت نشای گوجه فرنگی
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (7.56 K)

5 اثر شکل‌های مختلف نیتروژن بر رشد و عملکرد گل شاخه بریده ژربرا (Gerbera jamesonii L.)
محمد علی خلج؛ شهرام کیانی؛ امیرحسین خوشگفتارمنش؛ ریحانه عموآقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124 K)

6 اثر میزان بار درخت به کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه آلوی رقم قطره طلا ناشی از کاربرد بنزیل آدنین
شاهرخ پیری؛ جعفر حاجی لو؛ غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.89 K)

7 بررسی همبستگی بین سفتی بافت در زمان برداشت و عمر انباری میوه با مقدار و نسبت عناصر معدنی در میوه چه ها و میوه های بالغ کیوی رقم هایوارد در 70 باغ تجاری قسمت شرقی استان گیلان
مهسا عاشوری واجاری؛ محمود قاسم نژاد؛ ایوب ملا احمد نالوسی؛ فائقه سلیقه دار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.66 K)

8 تاثیر مقادیر مختلف هرس سبز بر روی کمیت و کیفیت محصول انگور سلطانین در سیستم خواببیده
جواد حکیمی رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.97 K)

9 اثرات تنش رطوبتی بر روی کمیت و کیفیت مغز گردو
محمدرضا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.45 K)

10 ارزیابی کمیت و کیفیت کیوی‌فروت با استفاده از تغذیه تکمیلی
بیژن مرادی؛ سمیه شاهنظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (115.2 K)

11 اثر کم آبیاری تنظیم شده بر عملکرد و کیفیت میوه آلو ژاپنی (Prunus salicina) رقم متلی
قاسم حاجیان؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد؛ محمدرضا خالدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.55 K)

12 بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر کیفیت میوه زیتون رقم تخم کبکی فیشمی
سکینه باقری؛ مجید راحمی؛ بهرام عابدی؛ حسین نعمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.9 K)

13 اثر زمان برداشت ارقام مرکبات بر کمیت و کیفیت هسپریدین در شمال ایران
مازیار فقیه نصیری؛ یونس ابراهیمی؛ رضا امیدبیگی؛ زین العابدین بشیری صدر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.7 K)

14 بررسی اثر غلظت ژل کتیرا و زمان انبارداری بر برخی شاخص‌های کیفی آریل‌های تازه انار با حداقل فرآوری
مدینه طاهری؛ مختار حیدری؛ محمد حسین دانشور؛ خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.09 K)

15 بررسی نقش بر انجیر مصرفی و تعیین مناسب ترین زمان گرده افشانی در کمیت و کیفیت انجیر تولیدی استان کرمانشاه
ابولمحسن حاجی امیری؛ غلامرضا رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (18.45 K)

16 اثر گلایسین بتائین بر رشد و پایداری چمن فستوکای آبی (Festuca glauca)
حسن اسفندیاری؛ عزیزاله خندان میرکوهی؛ ابراهیم هادوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.47 K)

17 بررسی اثر تیمار سایکوسل روی ویژگی های میوه آلو
سها بلوچ پور؛ زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.41 K)

18 اثر پرتوتابی نورفرابنفش نوع C بر برخی خصوصیات کیفی خرمالو طی دوره انبارمانی
زهرا عسگریان؛ محمد سیاری؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (141.1 K)

19 اثر نوع پایه روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه نارنگی دیررس یاشار
جواد فتاحی‌مقدم؛ الهام سیدقاسمی؛ محمد رمانی؛ بهروز گلعین؛ کاظم نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (120.82 K)

20 تاثیر شرایط اقلیمی و زمان برداشت بر روی کیفیت و عمر انباری سیب گلدن دلیشز
حمیده ژاله رضایی؛ اصغر محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.85 K)

21 اثر محلول پاشی کودهای حاوی آهن بر کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی؛ مختار حیدری؛ محمدرضا صالحی سلمی؛ حبیب اله نادیان -؛ خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.31 K)

22 بررسی اثرات عناصر مس و آهن بر کمیت و کیفیت بذر پیاز رقم تگزاس ارلی گرانو 502
رضا امین پور؛ احمد موسوی کجانی؛ محسن پیرمردیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.36 K)

23 اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب
فرید مرادی نژاد؛ مهدی قسمتی؛ مهدی خیاط
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.92 K)

24 القاء مقاومت به سرماوکاهش فساد انباری باکاربرد پس ازبرداشت اسیدسالیسیلیک درمیوه انار رقمشیشه کب
فرید مرادی نژاد؛ طاهره بوشادی؛ مهدی جهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.58 K)

25 بررسی پایداری اکسایشی روغن ارقام طارم 2 و دزفول زیتون
یوسف لطفی؛ اسماعیل خالقی؛ نوراله معلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)