اثر نوع پایه روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه نارنگی دیررس یاشار

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1استادیار موسسه تحقیقات علوم باغبانی، پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری، سازمان تحقیقات، آموزش و ، ترویج کشاورزی، رامسر، ایران.
2کارشناسی ارشد زیست شناسی (علوم گیاهی).
3کارشناسی ارشد صنایع غذایی، دانشگاه علوم تحقیقات علامه آملی آمل.
4دانشیار موسسه تحقیقات علوم باغبانی، پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رامسر، ایران
5تکنسین موسسه تحقیقات علوم باغبانی، پژوهشکده مرکبات و میوههای نیمهگرمسیری، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رامسر، ایران
چکیده
کلیدواژه ها