کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 229

-974 استفاده از تنظیم کننده های رشد (اسید جیبرلیک و سوین) و حلقه برداری در افزایش کیفیت انگور عسگری (Vitis vinifera L)
محمد علی نجاتیان، عنایت ا... تفضلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.03 K

-973 بررسی اثرات زمان سرزنی و قطع آبیاری قبل از برداشت بر برخی از ویژگی‌های کمی و شاخص طعم انگور عسکری
بیژن کاوسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.5 K

-972 کنترل پوسیدگی آلترناریایی پرتقال با استفاده از اسانس‌های گیاهی
اصغر رمضانیان، مسلم آزادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 162.11 K

-971 اثر اتفون و CCC بر کیفیت نشای گوجه فرنگی
علی اکبر رامین
مشاهده مقاله اصل مقاله 7.56 K

-970 اثر شکل‌های مختلف نیتروژن بر رشد و عملکرد گل شاخه بریده ژربرا (Gerbera jamesonii L.)
محمد علی خلج، شهرام کیانی، امیرحسین خوشگفتارمنش، ریحانه عموآقایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 124 K

-969 اثر میزان بار درخت به کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه آلوی رقم قطره طلا ناشی از کاربرد بنزیل آدنین
شاهرخ پیری، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله اصل مقاله 112.89 K

-968 بررسی همبستگی بین سفتی بافت در زمان برداشت و عمر انباری میوه با مقدار و نسبت عناصر معدنی در میوه چه ها و میوه های بالغ کیوی رقم هایوارد در 70 باغ تجاری قسمت شرقی استان گیلان
مهسا عاشوری واجاری، محمود قاسم نژاد، ایوب ملا احمد نالوسی، فائقه سلیقه دار
مشاهده مقاله اصل مقاله 140.66 K

-967 تاثیر مقادیر مختلف هرس سبز بر روی کمیت و کیفیت محصول انگور سلطانین در سیستم خواببیده
جواد حکیمی رضایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.97 K

-966 اثرات تنش رطوبتی بر روی کمیت و کیفیت مغز گردو
محمدرضا کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.45 K

-965 ارزیابی کمیت و کیفیت کیوی‌فروت با استفاده از تغذیه تکمیلی
بیژن مرادی، سمیه شاهنظری
مشاهده مقاله اصل مقاله 115.2 K

-964 اثر کم آبیاری تنظیم شده بر عملکرد و کیفیت میوه آلو ژاپنی (Prunus salicina) رقم متلی
قاسم حاجیان، رضا فتوحی قزوینی، محمود قاسم نژاد، محمدرضا خالدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 112.55 K

-963 بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر کیفیت میوه زیتون رقم تخم کبکی فیشمی
سکینه باقری، مجید راحمی، بهرام عابدی، حسین نعمتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 92.9 K

-962 اثر زمان برداشت ارقام مرکبات بر کمیت و کیفیت هسپریدین در شمال ایران
مازیار فقیه نصیری، یونس ابراهیمی، رضا امیدبیگی، زین العابدین بشیری صدر
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.7 K

-961 بررسی اثر غلظت ژل کتیرا و زمان انبارداری بر برخی شاخص‌های کیفی آریل‌های تازه انار با حداقل فرآوری
مدینه طاهری، مختار حیدری، محمد حسین دانشور، خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله اصل مقاله 152.09 K

-960 بررسی نقش بر انجیر مصرفی و تعیین مناسب ترین زمان گرده افشانی در کمیت و کیفیت انجیر تولیدی استان کرمانشاه
ابولمحسن حاجی امیری، غلامرضا رستمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 18.45 K

-959 اثر گلایسین بتائین بر رشد و پایداری چمن فستوکای آبی (Festuca glauca)
حسن اسفندیاری، عزیزاله خندان میرکوهی، ابراهیم هادوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 125.47 K

-958 بررسی اثر تیمار سایکوسل روی ویژگی های میوه آلو
سها بلوچ پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.41 K

-957 اثر پرتوتابی نورفرابنفش نوع C بر برخی خصوصیات کیفی خرمالو طی دوره انبارمانی
زهرا عسگریان، محمد سیاری، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله اصل مقاله 141.1 K

-956 اثر نوع پایه روی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میوه نارنگی دیررس یاشار
جواد فتاحی‌مقدم، الهام سیدقاسمی، محمد رمانی، بهروز گلعین، کاظم نجفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 120.82 K

-955 تاثیر شرایط اقلیمی و زمان برداشت بر روی کیفیت و عمر انباری سیب گلدن دلیشز
حمیده ژاله رضایی، اصغر محمودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.85 K

-954 اثر محلول پاشی کودهای حاوی آهن بر کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی، مختار حیدری، محمدرضا صالحی سلمی، حبیب اله نادیان -، خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.31 K

-953 بررسی اثرات عناصر مس و آهن بر کمیت و کیفیت بذر پیاز رقم تگزاس ارلی گرانو 502
رضا امین پور، احمد موسوی کجانی، محسن پیرمردیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.36 K

-952 اثر تیمارهای آب گرم، شوک دی اکسید کربن و نیتروژن بالا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت میوه تازه عناب
فرید مرادی نژاد، مهدی قسمتی، مهدی خیاط
مشاهده مقاله اصل مقاله 241.92 K

-951 القاء مقاومت به سرماوکاهش فساد انباری باکاربرد پس ازبرداشت اسیدسالیسیلیک درمیوه انار رقمشیشه کب
فرید مرادی نژاد، طاهره بوشادی، مهدی جهانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 249.58 K

-950 بررسی پایداری اکسایشی روغن ارقام طارم 2 و دزفول زیتون
یوسف لطفی، اسماعیل خالقی، نوراله معلمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M