کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 23

1 اثر محلول پاشی با آهن و روی بر محتوای کلسیم، آهن، روی و نیتروژن میوه و برخی ویژگی های کیفی سیب رقم دلباراستیوال (Malus domestica cv.Delbar estival
مریم کرباسی، محمدعلی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله اصل مقاله 227.95 K

2 تأثیر محلول پاشی سولفات روی و سولفات منگنز بر فعالیت برخی آنزیم های میوه پرتقال نافی (Citrus sinensis CV. Navel )
سارا خبازی، فرزین عبدالهی، مصطفی قاسمی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله اصل مقاله 273.51 K

3 اثر غلضت‌های مختلف فسفر و روی بر عملکرد کمی و کیفی گل مریم
محمد علی خلج، علیرضا نوروزی شرف
مشاهده مقاله اصل مقاله 351.62 K

4 اثر فروبری سریع در ایندول بوتریک اسید و محلول پاشی سولفات روی بر مولفه های ریشه زایی قلمه های نیمه خشبی بنجامین ابلق
سمانه حسین آبادی، شیما رستمی، علیرضا خالقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 466.1 K

5 مطالعه اثرات سالیسیلیک اسید و سولفات روی بر گل دهی و تعداد گل اطلسی هلندی
مژگان شهدادنژاد، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله اصل مقاله 246.98 K

6 اثر مقادیر و روش های مصرف روی از منابع کودی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی گلایل
سید محمد بنی جمالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 107.73 K

7 تأثیر محلول پاشی اوره و سولفات روی بر درصد تشکیل میوه سیب رقم گلاب کهنز
فرهاد اتحادنژاد، عبدالحسین ابوطالبی، محمدجواد کرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 227.33 K

8 کاربرد سولفات روی و سولفات منگنز بر برخی صفات رویشی نارنگی ژاپنی ( میاگاوا)
علی غفارپور، حسن شیردل، احمد اصغرزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 227.96 K

9 اثر محلول پاشی غلظت های مختلف سولفات روی به منظور تولید بیشتر (کورم و کورمچه) در گل گلایل رقم "اسکار"
مهشید فخرایی لاهیجی، اردشیر رحیمی میدانی، محسن سیلسپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 276.55 K

10 تاثیر سولفات روی و سولفات مس بر شاخص های کمی و کیفی چای
فرید باقری، کوروش مجد سلیمی، سید بابک صلواتیان، رضا آزادی گنبد
مشاهده مقاله اصل مقاله 271.66 K

11 اثر اوره، اسیدبوریک و سولفات روی بر ویژگی های کمی میوه زیتون (.L europaea Olea) رقم شنگه
پگاه صیادامین، علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله اصل مقاله 267.57 K

12 اثر محلول پاشی برگی اوره، اسیدبوریک و سولفات روی بر صفات کمی هسته زیتون (.L europaea Olea) رقم شنگه
پگاه صیادامین، علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله اصل مقاله 267.17 K

13 اثر سولفات روی و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و عملکرد میوه زیتون رقم کنسروالیا
صدراله زمانی، اختر شکافنده، محمدرضا تسلیم پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 286.34 K

14 بررسی تاثیر محلول پاشی عنصر روی برعملکرد و کیفیت توت فرنگی در شرایط تنش شوری
صفورا سعادتی، نوراله معلمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 3.13 M

15 بررسی تاثیر زمان قلمه زنی و تنظیم کننده های رشد گیاهی و سولفات روی بر ریشه زایی قلمه های چای
رضا آزادی گنبد، فرید باقری
مشاهده مقاله اصل مقاله 26.61 K

16 تعیین بهترین میزان و نحوه مصرف سولفات روی با و بدون مصرف کمپوست در عملکرد پرتقال جهرمی
حمید رستگار، مسعود فیاضی
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.08 K

17 بررسی علل تغذیه ای سفید شدن دانه انار در منطقه فردوس
محمد پاسبان، حمیدرضا ذبیحی، سعید رضائیان، علی احمدپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 28.76 K

18 تأثیر محلول پاشی قبل از برداشت و غوطه وری پس از برداشت با دو منبع روی بر ویژگی های کیفی پس از برداشت اناردانه
ریحانه امین زاده، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.33 M

19 بررسی تاثیر چالکود آهن و روی، بر عملکرد میوه و برخی خصوصیات انار در قم
محمد هادی میرزا پور، امیر حسین خوشگفتار، محمدرضا نایینی، رضا وکیل
مشاهده مقاله اصل مقاله 34.99 K

20 بررسی تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و سولفات روی بر روی ریشه زایی قلمه های چای
رضا آزادی گنبد، عبدا.. حاتم زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 17.24 K

21 اثرات سولفات آهن و سولفات روی بر روی کیفیت گل شاخه بریده شده پس از برداشت گل گلایل رقم "اسکار" (Gladiolus spp.)
مهشید فخرایی لاهیجانی، محسن سلیسپور، اردشیر رحیمی میدانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.09 K

22 اثر مقادیر و روشهای کاربرد سولفات روی بر رشد و عملکرد درختان مرکبات در شمال خوزستان
اکبر گندم کار، علیرضا پاک نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 14.69 K

23 بررسی اثرات تنظیم کننده اکسین، سولفات روی و زمان قلمه گیری در ریشه زایی قلمه های زیتون رقم روغنی
محمدحسن شیرزادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 13.9 K