کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 23

1 اثر محلول پاشی با آهن و روی بر محتوای کلسیم، آهن، روی و نیتروژن میوه و برخی ویژگی های کیفی سیب رقم دلباراستیوال (Malus domestica cv.Delbar estival
مریم کرباسی، محمدعلی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.95 K)

2 تأثیر محلول پاشی سولفات روی و سولفات منگنز بر فعالیت برخی آنزیم های میوه پرتقال نافی (Citrus sinensis CV. Navel )
سارا خبازی، فرزین عبدالهی، مصطفی قاسمی، سمیه رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.51 K)

3 اثر غلضت‌های مختلف فسفر و روی بر عملکرد کمی و کیفی گل مریم
محمد علی خلج، علیرضا نوروزی شرف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.62 K)

4 اثر فروبری سریع در ایندول بوتریک اسید و محلول پاشی سولفات روی بر مولفه های ریشه زایی قلمه های نیمه خشبی بنجامین ابلق
سمانه حسین آبادی، شیما رستمی، علیرضا خالقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (466.1 K)

5 مطالعه اثرات سالیسیلیک اسید و سولفات روی بر گل دهی و تعداد گل اطلسی هلندی
مژگان شهدادنژاد، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.98 K)

6 اثر مقادیر و روش های مصرف روی از منابع کودی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی گلایل
سید محمد بنی جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.73 K)

7 تأثیر محلول پاشی اوره و سولفات روی بر درصد تشکیل میوه سیب رقم گلاب کهنز
فرهاد اتحادنژاد، عبدالحسین ابوطالبی، محمدجواد کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.33 K)

8 کاربرد سولفات روی و سولفات منگنز بر برخی صفات رویشی نارنگی ژاپنی ( میاگاوا)
علی غفارپور، حسن شیردل، احمد اصغرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (227.96 K)

9 اثر محلول پاشی غلظت های مختلف سولفات روی به منظور تولید بیشتر (کورم و کورمچه) در گل گلایل رقم "اسکار"
مهشید فخرایی لاهیجی، اردشیر رحیمی میدانی، محسن سیلسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.55 K)

10 تاثیر سولفات روی و سولفات مس بر شاخص های کمی و کیفی چای
فرید باقری، کوروش مجد سلیمی، سید بابک صلواتیان، رضا آزادی گنبد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.66 K)

11 اثر اوره، اسیدبوریک و سولفات روی بر ویژگی های کمی میوه زیتون (.L europaea Olea) رقم شنگه
پگاه صیادامین، علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.57 K)

12 اثر محلول پاشی برگی اوره، اسیدبوریک و سولفات روی بر صفات کمی هسته زیتون (.L europaea Olea) رقم شنگه
پگاه صیادامین، علیرضا شهسوار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.17 K)

13 اثر سولفات روی و نیترات پتاسیم بر صفات کمی و عملکرد میوه زیتون رقم کنسروالیا
صدراله زمانی، اختر شکافنده، محمدرضا تسلیم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.34 K)

14 بررسی تاثیر محلول پاشی عنصر روی برعملکرد و کیفیت توت فرنگی در شرایط تنش شوری
صفورا سعادتی، نوراله معلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.13 MB)

15 بررسی تاثیر زمان قلمه زنی و تنظیم کننده های رشد گیاهی و سولفات روی بر ریشه زایی قلمه های چای
رضا آزادی گنبد، فرید باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.61 K)

16 تعیین بهترین میزان و نحوه مصرف سولفات روی با و بدون مصرف کمپوست در عملکرد پرتقال جهرمی
حمید رستگار، مسعود فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.08 K)

17 بررسی علل تغذیه ای سفید شدن دانه انار در منطقه فردوس
محمد پاسبان، حمیدرضا ذبیحی، سعید رضائیان، علی احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.76 K)

18 تأثیر محلول پاشی قبل از برداشت و غوطه وری پس از برداشت با دو منبع روی بر ویژگی های کیفی پس از برداشت اناردانه
ریحانه امین زاده، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)

19 بررسی تاثیر چالکود آهن و روی، بر عملکرد میوه و برخی خصوصیات انار در قم
محمد هادی میرزا پور، امیر حسین خوشگفتار، محمدرضا نایینی، رضا وکیل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.99 K)

20 بررسی تاثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی و سولفات روی بر روی ریشه زایی قلمه های چای
رضا آزادی گنبد، عبدا.. حاتم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.24 K)

21 اثرات سولفات آهن و سولفات روی بر روی کیفیت گل شاخه بریده شده پس از برداشت گل گلایل رقم "اسکار" (Gladiolus spp.)
مهشید فخرایی لاهیجانی، محسن سلیسپور، اردشیر رحیمی میدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.09 K)

22 اثر مقادیر و روشهای کاربرد سولفات روی بر رشد و عملکرد درختان مرکبات در شمال خوزستان
اکبر گندم کار، علیرضا پاک نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.69 K)

23 بررسی اثرات تنظیم کننده اکسین، سولفات روی و زمان قلمه گیری در ریشه زایی قلمه های زیتون رقم روغنی
محمدحسن شیرزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.9 K)