کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 20

1 بررسی پیوند در انار و جایگاه آن در انارکاری کشور
حمیدرضا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.8 K)

2 ارزیابی ترکیبات تام فنلی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتی اکسیدانی برگ گونه های مختلف گل ماهور در استان آذربایجان غربی
سونیا امینی؛ عباس حسنی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ رامین ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.68 K)

3 ارزیابی مقدار فنل کل در اندام ها و جمعیت های مختلف کتان سفید (Linum album m Ky. ex Boiss)در شرایط عرصه
رضا کیانی؛ وحیده ناظری؛ کرامت الله رضایی؛ رمضان کلوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.21 K)

4 بررسی تنوع فیتوشیمیایی جمعیت های وحشی سالیکورنیای رویش یافته در اطراف دریاچه ارومیه
محمد آقایی؛ عباس حسنی؛ حسین ناظمیه؛ بابک عبدالهی مندولکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.05 K)

5 بررسی اثر تعداد دفعات محلول دهی و محلول پاشی با سولفات پتاسیم بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس در سیستم کشت بدون خاک
محمدرضا ملک زاده شمس آباد؛ مجید اسماعیلی زاده؛ حمیدرضا روستا؛ فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.02 K)

6 تأثیر تیمارهای اسپری آب بر فلاونوئید کل و رنگ پوست میوه سیب رقم گرانی اسمیت در طی 90 روز انبار سرد
رقیه هدایتی؛ داود بخشی؛ نادر پیرمردیان؛ علی اعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.08 K)

7 بررسی تأثیر مدتزمان انبار سرد بر محتوای فلاونوئید کل و شاخص پرلیم در میوه سیب رقم گرانی اسمیت
رقیه هدایتی؛ داود بخشی؛ نادر پیرمرادیان؛ علی اعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.54 K)

8 بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی میوه های گیاه دارویی Sambucus nigra جمع آوری شده از ارومیه
شیوا صبری؛ بهمن حسینی؛ ابوالفضل علی رضالو؛ رامین ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.89 K)

9 بررسی روند تغییرات ترکیبات فنلی و آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم مختلف خرما طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه
سمیه رستگار؛ مجید راحمی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (585.26 K)

10 اثر هیومیک اسید و سالیسیلیک اسید بر ویژگی های رشدی و ترکیبات فنلی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench)
حسین زل آلواتان؛ محمد جمال سحرخیز؛ جمال جوانمردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.38 K)

11 بررسی فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره اتانولی پیاز سوسن چلچراغ (Lilium ledebourii Boiss.) با استفاده از سه روش مختلف
دارا دستان؛ حسن مومیوند؛ حجت قهرمانی مجد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.26 K)

12 کنترل آلودگی و ترکیبات فنلی در کشت بافت گل ارکیده (phalaenopsis)
فاطمه نیکزاد؛ قاسمعلی گروسی؛ علی وطن پور ازغندی؛ رامین حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (465 K)

13 مقایسه ترکیبات فنلی برخی از ارقام سیب ایرانی و وارداتی
انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ حسن حاج نجاری؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.42 K)

14 بررسی اثر واریته و نوع حلال بر میزان ترکیبات فنلی برگ های زیتون
زهرا رفیعی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (539.54 K)

15 اثر بسته بندی با پوشش پلی اتیلن برکیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)
مصطفی عشور نژاد؛ محمود قاسم نژآد؛ داود بخشی؛ مریم نظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

16 تولید انبوه پایه های سیب به روش کشت درون شیشه ای
مریم جعفرخانی کرمانی؛ زهرا حسینی؛ سعیده ابولهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.54 K)

17 کاربرد پس از برداشت اسانس مرزه سهندی بر خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی توت فرنگی رقم آلبیون
بهاره قربانی؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضالو؛ معروف حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

18 پاسخ های رویشی و فیزیولوژیکی گیاه آویشن ( Thymus vulgaris L) به تنش نور فرابنفش A
سکینه احتشامی؛ حسن ساریخانی؛ لیلا خرمشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1020.13 K)

19 مطالعه ی اثر محلول پاشی عناصر سیلیسیم و پتاسیم بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی دانهال های پسته ی رقم بادامی ریز زرند در شرایط تنش شوری
مریم رنجبرکبوترخانی؛ مجید اسمعیلی زاده؛ حمیدرضا کریمی؛ محمدحسین شمشیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

20 بررسی اثر باکتری Pseudomonas putida بر صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی دو گونه ریحان
مجتبی مؤمنی منفرد؛ محمد محمودی سورستانی؛ نعیمه عنایتی ضمیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)