بررسی فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره اتانولی پیاز سوسن چلچراغ (Lilium ledebourii Boiss.) با استفاده از سه روش مختلف
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد فیتوشیمی، پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی، تهران
2دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران
3دانشجوی کارشناسی ارشد باغبانی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران
چکیده
کلیدواژه ها