کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 140

-174 بررسی تغذیه با برخی منابع آهن بر بعضی ویژگی های رشدی توت فرنگی رقم پاروس
مریم زائری؛ حسن ساریخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.17 K)

-173 حفظ عمر قفسه ای توت فرنگی توسط پوشش خوراکی پکتین غنی شده با اسانس لیمو
سوما عبدی؛ زینب روئین؛ جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.33 K)

-172 اثر انواع بسته‌بندی برکیفیت و مشخصه‌های انبارداری توت فرنگی رقم سلوا
ویدا فتحی؛ مسعود زاده باقری؛ موناد دادی؛ ایرج بازرگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.2 K)

-171 بررسی تاثیر پتاسیم سیلیکات بر برخی فاکتورهای فیزیولوژی توت فرنگی تحت شرایط کم آبی
صفورا دهقانی پوده؛ سیروس قبادی؛ بهرام بانی نسب؛ مهدی قیصری؛ سیامک شیرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.26 K)

-170 کاربرد برگساره ای نانو ذرات اسید سالیسیلیک در افزایش عملکرد و بهبود شاخص های کمی و کیفی توت فرنگی رقم "کاماروسا" در کشت هیدروپونیک
یونس نعمتی میرک؛ اورنگ خادمی؛ ناصر کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.47 K)

-169 تأثیر غلظت‌های مختلف پتاسیم محلول غذایی بر ظرفیت فتوسنتزی توت فرنگی رقم سلوا
مسعود حق شناس؛ موسی ارشد؛ محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.78 K)

-168 اثر تیمار آنتوسیانین بر تغییرات آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) طی انبارمانی
مهدیه افشاری پور؛ زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142 K)

-167 بررسی و سنجش سازگاری و تعیین عملکرد کمی و کیفی ارقام توت فرنگی در استان کردستان
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.56 K)

-166 طرح مطالعاتی کاشت و تولید فرآورده های توت فرنگی در استان کردستان
داوود مونسیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.53 K)

-165 تاثیر کاربرد برگی پوترسین و اسید هیومیک بر عملکرد کیفی توت فرنگی واریته کاماروسا در کشت بدون خاک
سحر اشعری؛ ساسان راستگو؛ ملک حسین شهریاری؛ محمد امین کهن مو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.87 K)

-164 تاثیر روش مصرف و غلظت ترکیبات آلی نانو بر صفات توت فرنگی در شرایط گلخانه
علی پرباله؛ احمد احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.9 K)

-163 چین برداری علوفه توت فرنگی
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.07 K)

-162 مطالعه تنوع ژنوتیپی در مقاومت به خشکی در جنس فراگاریا Fragaria (خانواده رزاسه) و نقش عملکردی و ساختاری ژنوم گیاه در این مقاومت
فرزانه رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.6 K)

-161 اثر کاربرد برگی ریزموجودات مفید (Effective Microorganisms) در سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria×ananasa cv. Paros)
شهریار عینی‌زاده؛ علی‌اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ سولماز فتح‌العلومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.95 K)

-160 اثر کاربرد خاکی ریزموجودات مفید (Effective Microorganisms) در سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria×ananasa cv. Paros)
شهریار عینی‌زاده؛ علی‌اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ سولماز فتح‌العلومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.88 K)

-159 کاربرد آب گرم واسانس گیاهان دارویی انیسون و زیره سبز بربرخی ازخصوصیات پس از برداشت و کنترل بیماری توت فرنگی رقم پاروس
امین میرشکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.64 K)

-158 بررسی در ژرم پلاسم ژنوتیپ های توت فرنگی موجود در ایران
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9 K)

-157 اثر محلول پاشی کودهای حاوی آهن بر کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی؛ مختار حیدری؛ محمدرضا صالحی سلمی؛ حبیب اله نادیان -؛ خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.31 K)

-156 اثرات کودهای آهن، غلظت آهن و زمان کاربرد بر محتوای آهن گیاه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی؛ مختار حیدری؛ محمدرضا صالحی سلمی؛ حبیب اله نادیان؛ خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.67 K)

-155 عوامل محیطی و ناهنجاری های فیزیولوژیک سبزی های گلخانه ای
مصطفی مبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (70.41 K)

-154 اثر مارمارین بر خصوصیات مورفولوژیکی توت فرنگی تحت شرایط کشت بدون خاک
غزال طیری؛ تیمور جوادی؛ ناصر قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.24 K)

-153 اثرات سیلیس و تنش خشکی بر ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دو رقم توت فرنگی در کشت هیدروپونیک
زبیر مهدوی؛ تیمور جوادی؛ ناصر قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (447.16 K)

-152 اثر سایبان و نسبت های نیترات به آمونیوم بر تعداد رانر و برخی صفات فتوسنتزی توت فرنگی رقم کاماروسا
معصومه حائری؛ مهدی حدادی نژاد؛ کامران قاسمی؛ بیژن کاووسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (777.24 K)

-151 پاسخ آنزیم های آنتی اکسیدانی به تنش شوری در ده رقم توت فرنگی
ابراهیم لطفی خواه؛ سعید عشقی؛ علی قرقانی؛ عنایت اله تفصلی؛ فاطمه رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.38 K)

-150 بررسی تأثیر کاربرد انواع کودهای نانو بر رشد و تولید ارقام مختلف توت فرنگی
احمد احمدیان؛ فرزاد سلیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.91 K)