کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 140

-274 بررسی تغذیه با برخی منابع آهن بر بعضی ویژگی های رشدی توت فرنگی رقم پاروس
مریم زائری، حسن ساریخانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 113.17 K

-273 حفظ عمر قفسه ای توت فرنگی توسط پوشش خوراکی پکتین غنی شده با اسانس لیمو
سوما عبدی، زینب روئین، جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله اصل مقاله 152.33 K

-272 اثر انواع بسته‌بندی برکیفیت و مشخصه‌های انبارداری توت فرنگی رقم سلوا
ویدا فتحی، مسعود زاده باقری، موناد دادی، ایرج بازرگان
مشاهده مقاله اصل مقاله 158.2 K

-271 بررسی تاثیر پتاسیم سیلیکات بر برخی فاکتورهای فیزیولوژی توت فرنگی تحت شرایط کم آبی
صفورا دهقانی پوده، سیروس قبادی، بهرام بانی نسب، مهدی قیصری، سیامک شیرانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 122.26 K

-270 کاربرد برگساره ای نانو ذرات اسید سالیسیلیک در افزایش عملکرد و بهبود شاخص های کمی و کیفی توت فرنگی رقم "کاماروسا" در کشت هیدروپونیک
یونس نعمتی میرک، اورنگ خادمی، ناصر کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.47 K

-269 تأثیر غلظت‌های مختلف پتاسیم محلول غذایی بر ظرفیت فتوسنتزی توت فرنگی رقم سلوا
مسعود حق شناس، موسی ارشد، محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله اصل مقاله 170.78 K

-268 اثر تیمار آنتوسیانین بر تغییرات آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) طی انبارمانی
مهدیه افشاری پور، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 142 K

-267 بررسی و سنجش سازگاری و تعیین عملکرد کمی و کیفی ارقام توت فرنگی در استان کردستان
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 9.56 K

-266 طرح مطالعاتی کاشت و تولید فرآورده های توت فرنگی در استان کردستان
داوود مونسیار
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.53 K

-265 تاثیر کاربرد برگی پوترسین و اسید هیومیک بر عملکرد کیفی توت فرنگی واریته کاماروسا در کشت بدون خاک
سحر اشعری، ساسان راستگو، ملک حسین شهریاری، محمد امین کهن مو
مشاهده مقاله اصل مقاله 98.87 K

-264 تاثیر روش مصرف و غلظت ترکیبات آلی نانو بر صفات توت فرنگی در شرایط گلخانه
علی پرباله، احمد احمدپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 105.9 K

-263 چین برداری علوفه توت فرنگی
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 11.07 K

-262 مطالعه تنوع ژنوتیپی در مقاومت به خشکی در جنس فراگاریا Fragaria (خانواده رزاسه) و نقش عملکردی و ساختاری ژنوم گیاه در این مقاومت
فرزانه رضوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 105.6 K

-261 اثر کاربرد برگی ریزموجودات مفید (Effective Microorganisms) در سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria×ananasa cv. Paros)
شهریار عینی‌زاده، علی‌اکبر شکوهیان، علی اصغری، سولماز فتح‌العلومی
مشاهده مقاله اصل مقاله 104.95 K

-260 اثر کاربرد خاکی ریزموجودات مفید (Effective Microorganisms) در سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria×ananasa cv. Paros)
شهریار عینی‌زاده، علی‌اکبر شکوهیان، علی اصغری، سولماز فتح‌العلومی
مشاهده مقاله اصل مقاله 100.88 K

-259 کاربرد آب گرم واسانس گیاهان دارویی انیسون و زیره سبز بربرخی ازخصوصیات پس از برداشت و کنترل بیماری توت فرنگی رقم پاروس
امین میرشکاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 102.64 K

-258 بررسی در ژرم پلاسم ژنوتیپ های توت فرنگی موجود در ایران
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 9 K

-257 اثر محلول پاشی کودهای حاوی آهن بر کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی، مختار حیدری، محمدرضا صالحی سلمی، حبیب اله نادیان -، خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.31 K

-256 اثرات کودهای آهن، غلظت آهن و زمان کاربرد بر محتوای آهن گیاه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی، مختار حیدری، محمدرضا صالحی سلمی، حبیب اله نادیان، خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله اصل مقاله 121.67 K

-255 عوامل محیطی و ناهنجاری های فیزیولوژیک سبزی های گلخانه ای
مصطفی مبلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 70.41 K

-254 اثر مارمارین بر خصوصیات مورفولوژیکی توت فرنگی تحت شرایط کشت بدون خاک
غزال طیری، تیمور جوادی، ناصر قادری
مشاهده مقاله اصل مقاله 370.24 K

-253 اثرات سیلیس و تنش خشکی بر ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دو رقم توت فرنگی در کشت هیدروپونیک
زبیر مهدوی، تیمور جوادی، ناصر قادری
مشاهده مقاله اصل مقاله 447.16 K

-252 اثر سایبان و نسبت های نیترات به آمونیوم بر تعداد رانر و برخی صفات فتوسنتزی توت فرنگی رقم کاماروسا
معصومه حائری، مهدی حدادی نژاد، کامران قاسمی، بیژن کاووسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 777.24 K

-251 پاسخ آنزیم های آنتی اکسیدانی به تنش شوری در ده رقم توت فرنگی
ابراهیم لطفی خواه، سعید عشقی، علی قرقانی، عنایت اله تفصلی، فاطمه رزاقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 455.38 K

-250 بررسی تأثیر کاربرد انواع کودهای نانو بر رشد و تولید ارقام مختلف توت فرنگی
احمد احمدیان، فرزاد سلیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 359.91 K