کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 140

1 بررسی تغذیه با برخی منابع آهن بر بعضی ویژگی های رشدی توت فرنگی رقم پاروس
مریم زائری؛ حسن ساریخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.17 K)

2 حفظ عمر قفسه ای توت فرنگی توسط پوشش خوراکی پکتین غنی شده با اسانس لیمو
سوما عبدی؛ زینب روئین؛ جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.33 K)

3 اثر انواع بسته‌بندی برکیفیت و مشخصه‌های انبارداری توت فرنگی رقم سلوا
ویدا فتحی؛ مسعود زاده باقری؛ موناد دادی؛ ایرج بازرگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.2 K)

4 بررسی تاثیر پتاسیم سیلیکات بر برخی فاکتورهای فیزیولوژی توت فرنگی تحت شرایط کم آبی
صفورا دهقانی پوده؛ سیروس قبادی؛ بهرام بانی نسب؛ مهدی قیصری؛ سیامک شیرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.26 K)

5 کاربرد برگساره ای نانو ذرات اسید سالیسیلیک در افزایش عملکرد و بهبود شاخص های کمی و کیفی توت فرنگی رقم "کاماروسا" در کشت هیدروپونیک
یونس نعمتی میرک؛ اورنگ خادمی؛ ناصر کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.47 K)

6 تأثیر غلظت‌های مختلف پتاسیم محلول غذایی بر ظرفیت فتوسنتزی توت فرنگی رقم سلوا
مسعود حق شناس؛ موسی ارشد؛ محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (170.78 K)

7 اثر تیمار آنتوسیانین بر تغییرات آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) طی انبارمانی
مهدیه افشاری پور؛ زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142 K)

8 بررسی و سنجش سازگاری و تعیین عملکرد کمی و کیفی ارقام توت فرنگی در استان کردستان
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.56 K)

9 طرح مطالعاتی کاشت و تولید فرآورده های توت فرنگی در استان کردستان
داوود مونسیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.53 K)

10 تاثیر کاربرد برگی پوترسین و اسید هیومیک بر عملکرد کیفی توت فرنگی واریته کاماروسا در کشت بدون خاک
سحر اشعری؛ ساسان راستگو؛ ملک حسین شهریاری؛ محمد امین کهن مو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.87 K)

11 تاثیر روش مصرف و غلظت ترکیبات آلی نانو بر صفات توت فرنگی در شرایط گلخانه
علی پرباله؛ احمد احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.9 K)

12 چین برداری علوفه توت فرنگی
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.07 K)

13 مطالعه تنوع ژنوتیپی در مقاومت به خشکی در جنس فراگاریا Fragaria (خانواده رزاسه) و نقش عملکردی و ساختاری ژنوم گیاه در این مقاومت
فرزانه رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.6 K)

14 اثر کاربرد برگی ریزموجودات مفید (Effective Microorganisms) در سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria×ananasa cv. Paros)
شهریار عینی‌زاده؛ علی‌اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ سولماز فتح‌العلومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.95 K)

15 اثر کاربرد خاکی ریزموجودات مفید (Effective Microorganisms) در سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria×ananasa cv. Paros)
شهریار عینی‌زاده؛ علی‌اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ سولماز فتح‌العلومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.88 K)

16 کاربرد آب گرم واسانس گیاهان دارویی انیسون و زیره سبز بربرخی ازخصوصیات پس از برداشت و کنترل بیماری توت فرنگی رقم پاروس
امین میرشکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.64 K)

17 بررسی در ژرم پلاسم ژنوتیپ های توت فرنگی موجود در ایران
محمد سرسیفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9 K)

18 اثر محلول پاشی کودهای حاوی آهن بر کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی؛ مختار حیدری؛ محمدرضا صالحی سلمی؛ حبیب اله نادیان -؛ خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.31 K)

19 اثرات کودهای آهن، غلظت آهن و زمان کاربرد بر محتوای آهن گیاه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch.) رقم کاماروزا
زهرا بابایی؛ مختار حیدری؛ محمدرضا صالحی سلمی؛ حبیب اله نادیان؛ خلیل عالمی سعید
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.67 K)

20 عوامل محیطی و ناهنجاری های فیزیولوژیک سبزی های گلخانه ای
مصطفی مبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (70.41 K)

21 اثر مارمارین بر خصوصیات مورفولوژیکی توت فرنگی تحت شرایط کشت بدون خاک
غزال طیری؛ تیمور جوادی؛ ناصر قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.24 K)

22 اثرات سیلیس و تنش خشکی بر ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دو رقم توت فرنگی در کشت هیدروپونیک
زبیر مهدوی؛ تیمور جوادی؛ ناصر قادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (447.16 K)

23 اثر سایبان و نسبت های نیترات به آمونیوم بر تعداد رانر و برخی صفات فتوسنتزی توت فرنگی رقم کاماروسا
معصومه حائری؛ مهدی حدادی نژاد؛ کامران قاسمی؛ بیژن کاووسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (777.24 K)

24 پاسخ آنزیم های آنتی اکسیدانی به تنش شوری در ده رقم توت فرنگی
ابراهیم لطفی خواه؛ سعید عشقی؛ علی قرقانی؛ عنایت اله تفصلی؛ فاطمه رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.38 K)

25 بررسی تأثیر کاربرد انواع کودهای نانو بر رشد و تولید ارقام مختلف توت فرنگی
احمد احمدیان؛ فرزاد سلیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.91 K)