نویسنده =
تعداد مقالات: 23

1 بررسی اثر کود ورمی کمپوست بر رشد پایه نارنج (Citrus aurantium)
سیده زهرا موسوی دهموردی؛ مهدیه غلامی؛ بهرام بانی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.51 K)

2 مقایسه تیمارهای گرمایی و شیمیایی در جلوگیری از قهوه ای شدن و حفظ کیفیت میوه برش خورده گلابی
الهه اکبری؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.21 K)

3 بررسی تحمل به کمبود آهن در دانهال های بِه با کاربرد باکتری های ریزوسفری محرک رشد
ساره رحیمی؛ بهرام بانی نسب؛ مجید طالبی؛ حسین شریعتمداری؛ مهدی زارعی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (481.15 K)

4 پاسخ رشد رویشی دو رقم گوجه فرنگی گلخانه ای به تغییر نسبت منبع - مقصد
لیلا اصلانی؛ مهدیه غلامی؛ مصطفی مبلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (660.52 K)

5 اثر پاکلوبوترازول و پروهگزادیون کلسیم بر برخی ویژگی های رویشی توت فرنگی رقم پاروس (Fragaria × ananassa Duch. Cv. Paros)
عباس دانایی فر؛ مهدیه غلامی؛ مصطفی مبلی؛ بهرام بانی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.18 K)

6 اثر دو سطح آبیاری و خاکپوش های آلی بر صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی دانهال انار
سجاد خداویردی زاده؛ مهدیه غلامی؛ بهرام بانی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB)

7 بررسی اثر تیمارهای مختلف پرایمینگ بذر بر تنژگی بذر سیاه دانه در شرایط تنش شوری
فائزه مختاریان نجف آبادی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (634.81 K)

8 ارزیابی برخی پاسخ های فیزیولوژیکی ارقام مختلف توت فرنگی به تنش دمای بالا
حمیده منافی؛ بهرام بانی نسب؛ مهدیه غلامی؛ مجید طالبی؛ شاهرخ خانی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.59 K)

9 بررسی تغییرات برخی از ترکیبات اسمزی طی دوره رکود در ارقام بومی بادام
سمیه ناصری؛ مهدیه غلامی؛ بهرام بانی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

10 ارزیابی مقاومت شاخه و جوانه گل بادام به یخ زدگی در شرایط کنترل شده
سمیه ناصری؛ مهدیه غلامی؛ بهرام بانی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.68 K)

11 آثار تیمارهای مختلف پرایمینگ بر شکست خواب و جوانه زنی بذر انار
محمدناصر طاهری؛ مهدیه غلامی؛ بهرام بانی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.93 K)

12 تغییرات در ترکیبات اسیدهای آلی و قندهای سه رقم خرما طی رسیدن میوه
سمیه رستگار؛ مجید راحمی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.11 K)

13 تغییرات فیزیکوشیمیایی سه رقم مختلف خرما طی رسیدن میوه
سمیه رستگار؛ مجید راحمی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.31 K)

14 بررسی روند تغییرات ترکیبات فنلی و آنزیم های آنتی اکسیدانی در سه رقم مختلف خرما طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه
سمیه رستگار؛ مجید راحمی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (585.26 K)

15 بررسی مناسب‌ترین زمان، غلظت و روش کاربرد پاکلوبوترازول بر کاهش شوک انتقال نشای خیار و مقاومت آن به کم‌آبی
سودابه مزروعی سبدانی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.05 K)

16 تغییرات اجزای سیستم آنتی اکسیدانی و الگوی پروتئین ها در چهار رقم انجیر در شرایط تنش خشکی
مهدیه غلامی؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (185.94 K)

17 اثرات تنش خشکی و بازگشت بر وضعیت آبی و تنظیم اسمزی در رز مینیاتوری رقم مشکین جان
مهدیه غلامی؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (331.65 K)

18 بررسی تحمل به خشکی دو پایه بادام با استفاده از پلی اتیلن گلیکول در محیط کشت تنژگی بذر
مهدیه غلامی؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.92 K)

19 اثرات سطوح مختلف پلی اتیلن گلیکول بر جوانه زنی دانه گرده دو پایه بادام
مهدیه غلامی؛ مجید راحمی؛ بهمن خلدبرین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.52 K)

20 اثر تنش خشکی بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک و تحمل به یخ زدگی در دو رقم تاک
افسانه باباجمالی؛ مهدیه غلامی؛ بهرام بانی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

21 اثر پروتئین هیدرولیزات حاصل از بدز زیتون بر تعدیل تنش خشکی توت فرنگی رقم پاروس
مریم جانقربان؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.16 MB)

22 اثر قارچ ریشه بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دانهال بِه در شرایط کمبود آهن
ساره رحیمی؛ بهرام بانی نسب؛ مجید طالبی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

23 تعدیل تنش شوری در زردآلو در همزیستی با قارچ مایکوریزا و باکتری محرک رشد
مائده افشاری؛ بهرام بانی نسب؛ مهدیه غلامی؛ مهدی زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (948.08 K)