نویسنده =
تعداد مقالات: 116

-224 تاثیر کودهای کلرید پتاسیم، سولفات پتاسیم و نانو پتاسیم بر رشد و ویژگی های میوه انجیر دیم رقم سبز
زهره صداقت کیش، سعید عشقی، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.47 K)

-223 اثر تیمار هوای گرم بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آریل انار
سحر صداقت، مجید راحمی، الهام اصل مشتاقی، محسن رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (157.4 K)

-222 تغییرات مورفولوژیکی و شیمیایی جوانه انجیر سبز استهبان در طول دوره خفتگی
سحر صداقت، مجید راحمی، محسن رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (159.21 K)

-221 کاربرد پوشش های خوراکی بر افزایش طول عمر خیار در طول دوره انبارمانی
سحر صداقت، مجید راحمی، محسن رمضانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.32 K)

-220 اثرات متیل جاسمونات و پلی آمین ها بر علایم سرمازدگی میوه های پرتقال (Citrus sinensis) در انبار سرد
راضیه خواجه یار، مجید راحمی، اسماعیل فلاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (114.58 K)

-219 اثرات تیمارهای آب گرم و هوای گرم بر روی کیفیت پس از برداشت میوه ی کامکوات در سردخانه
پویا جلالی، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.58 K)

-218 تعیین مقاومت به شوری در نتاج انجیر سبز استهبان
مهوش زارعی، مجید راحمی، مجید عزیزی، علی تهرانی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.36 K)

-217 بررسی خصوصیات کمی حبه انگور در پاسخ به تیمارهای دورمکس و روغن ولک
آرزو نادری، مجید راحمی، نوراله معلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (127.96 K)

-216 تیمار گرمایی پس از برداشت در محصولات باغبانی
مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (126.95 K)

-215 کاربرد پس از برداشت محلول های گرم تیابندازول و ایمازالیل در کاهش سرمازدگی لیمو آب (Citrus aurantifolia Swing)
ابراهیم گنجی مقدم، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (21.34 K)

-214 اثر گرما درمانی در التیام و کاهش پوسیدگی پس از برداشت میوه لیموشیرین (Citrus limetta swing) بوسیله Penicillium italicum
کبری محمود آبادی، مجید راحمی، ضیاءالدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (18.39 K)

-213 مطالعه فنولوژی و تعیین ارقام گرده دهنده پکان در خوزستان
فریدون عجم گرد، مجید راحمی، کورش وحدتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.81 K)

-212 اثر برخی تنظیم کننده های رشد گیاهی بر کنترل پاجوش دهی درخت انار
مجید راحمی، محسن رمضانی، سحر صداقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.43 K)

-211 پاسخ های فیزیولوژیک میوه انار (رقم رباب نی ریز) به تیمارهای پس برداشت آب گرم، ژل آلوئه وراء، کیتوزان و عصاره پوست انار در طول مدت انبارمانی
محسن رمضانی، مجید راحمی، اصغر رمضانیان، سحر صداقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.01 K)

-210 تاثیر پرتوتابی (گاما) پیوندک های کیوی رقم هایوارد بر عمر انباری میوه ها
مهسا عاشوری واجاری، جواد فتاحی مقدم، سعید عشقی، مالک قاسمی، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (140.56 K)

-209 اثرات گرمادهی با هوای خشک بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(.Punica granatum L) در طول انبار داری
حسین میردهقان، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.56 K)

-208 تأثیر سوین، جیبیرلیک اسید، 2.4-D و سولفات پتاسیم بر ویزگی‌های میوه انگور یاقوتی
اکبر پنداشته خادمی، سعید عشقی، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.04 K)

-207 اثر دورمکس، روغن ولک و عصاره سیر بر شکفتن جوانه‌ها در انگور یاقوتی
سعید عشقی، مجید راحمی، اکبر پنداشته خادمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.75 K)

-206 اثر تعداد جوانه بارده در هر شاخه بر عملکرد و کیفیت انگور رقم یاقوتی
مجید راحمی، اکبر پنداشته خادمی پنداشته خادمی، سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.78 K)

-205 تاثیر هیدروژن سیانیماید(دورمکس)، سالیسیلیک اسید و روغن ولک بر زمان شکفتن جوانه و کیفیت میوه انار واریته ریاب در مناطق گرمسیری
حسام الدین افشاری جعفربیگلو، سعید عشقی، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.12 K)

-204 اثر غلظت های مختلف کائولین بر خصوصیات کمی و کیفی پرتقال رقم "واشنگتن ناول" در زمان برداشت
مریم مظفری فرد، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (102.43 K)

-203 برهمکنش کائولین و تنش آبی بر عملکرد چند رقم گردوی ایرانی
مجتبی محمودیان، مجید راحمی، کورش وحدتی، نوید یزدانی، سهیل کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.1 K)

-202 بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر رشد و نمو زیتون رقم تخم کبکی فیشمی
سکینه باقری، مجید راحمی، بهرام عابدی، حسین نعمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.17 K)

-201 بررسی تأثیر ترکیبات پلی آمین بر کیفیت میوه زیتون رقم تخم کبکی فیشمی
سکینه باقری، مجید راحمی، بهرام عابدی، حسین نعمتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.9 K)

-200 اثرات آب گرم بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L) در طول انبارداری
مجید راحمی، حسین میر دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.64 K)