کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 21

1 حفظ عمر قفسه ای توت فرنگی توسط پوشش خوراکی پکتین غنی شده با اسانس لیمو
سوما عبدی؛ زینب روئین؛ جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.33 K)

2 تاثیر پوترسین و اسانس نعناع بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه آلو (Prunus domestica L.) رقم شابلون
آرا علی نژاد اله شاه؛ حسین مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (452.51 K)

3 پاسخ های فیزیولوژیک میوه انار (رقم رباب نی ریز) به تیمارهای پس برداشت آب گرم، ژل آلوئه وراء، کیتوزان و عصاره پوست انار در طول مدت انبارمانی
محسن رمضانی؛ مجید راحمی؛ اصغر رمضانیان؛ سحر صداقت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.01 K)

4 اثر اسانس رازیانه در افزایش عمر پس از برداشت سیب رقم گلدن و مقایسه تأثیر آن با کاربندازیم و تیابندازول
عبدالحسین ابوطالبی جهرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.58 K)

5 کنترل بیولوژیک بیماری کپک خاکستتری میوه گیلاس رقم ʾ تک دانه مشهد با استفاده از باکتری Bacilus subtilis و اسانس مرزنجوش
چنور حسینی؛ محمد رضا اصغری؛ مریم خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (828.43 K)

6 تأثیر آموکسی سیلین و ریفامپسین بر عمر گلجایی و خصوصیات کمی گل بریده داودی رقم وایت (Chrysanthemum morifolium L. cv. White)
محمد زرچینی؛ داود هاشم آبادی؛ شکرالله حاجی وند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.05 K)

7 تأثیر نانو امولسیون کیتوسان بر افزایش عمر قفسه ای و ترکیبات فیتوشیمیایی تمشک
شیرین رحمن زاده؛ محمدرضا اصغری؛ حبیب شیرزاد؛ ابوالفضل علیرضا لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.87 K)

8 مقایسه ترکیبات طبیعی و شیمیائی بر بهبود عمر پس از برداشت گل شاخه بریده میخک رقم لیبرتی
لیلا یزدی زاده؛ عباس میرزاخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (123.87 K)

9 اثر تیمارهای شیمیایی مختلف بر ماندگاری گل های شاخه بریده ژربرا رقم Dune
مهرو متغیر؛ مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.24 K)

10 مطالعه نحوه اثر میکروب کش ها در کنترل جمعیت میکروبی محلول نگهدارنده گل بریده گونه ای از لیلیوم (Lilium candidum)
حسن علی نژادالمشیری؛ میترا صالحی؛ عابدین آزادبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.23 K)

11 اثر محلول پاشی آمیخته ای از اسیدهای آمینه بر ویژگی های مورفولوژیک و عمر پس از برداشت گل ژربرا رقم ‘Saltino ‘
نفیسه گشنیزجانی؛ مرتضی خوشخوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.83 K)

12 تاثیر استفاده از سطوح مختلف نانوسیلور در افزایش عمر گل بریده میخک
ژیلا کشاورز؛ مریم مظفریان؛ اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.76 K)

13 ارزیابی عمر پس از برداشت میوه خرمالو رقم کرجی در تیمارهای مختلف پوترسین
مجیده محمدنژاد گنجی؛ سمیه قاسمی عمران؛ حسین مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (182.04 K)

14 حفظ کیفیت گل شاخه بریده نرگس شیراز (Narcissus tazetta) با استفاده از عصاره گیاه تشنه داری (Scrophularia striata)
فتانه یاری؛ زینب اندرز؛ مریم کوروند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (344.67 K)

15 اثرات نانوذرات نقره، تیوسولفات نقره، هیدروکسی کوئینولین و برخی ترکیبات طبیعی بر عمر کلجای رز
عطیه اورعی؛ مهناز کیانی؛ ابراهیم گنجی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

16 بررسی اثر استفاده از چیتوزان در حفظ خصوصیات کمی و کیفی انگور رقم بی دانه قرمز
مریم دهستانی اردکانی؛ یونس مستوفی؛ سید هادی رضوی؛ رامین هدایت نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (412.29 K)

17 بررسی اثرات عصاره های برخی گیاهان دارویی بر عمر پس از برداشت گل بریده رز
صغری حسینی درویشان؛ اسماعیل چمنی؛ یونس پوربیرامی هیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

18 بررسی اثرات بنزیل آدنین و جیبرلیک اسید بر مراحل فنولوژی و صفات مورفولوژی و طول عمر گلهای شاخه بریده گلایول رقم (White Prosperity)
سکینه فرجی؛ روح انگیز نادری؛ عروج عبادلی؛ محمود دلفانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

19 اثر نانوسیلیس و آب فعال شده با پلاسما بر کیفیت انباری میوه لیمو شیرین
شهرام زارع؛ رحیم نیکخواه؛ لیلا کرمی؛ عبدالعلی حسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.52 MB)

20 بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه انار رقم رباب
عبدالعلی حسامی؛ محمدغلام حکیمی؛ لیلا کرمی؛ مرتضی زاهدی؛ سعادت ساریخانی؛ نیره هوشمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

21 بررسی اثر کلرید کلسیم و اشعه فرابنفش UV-C بر کیفیت پس از برداشت میوه کنار هندی (Ziziphus maurtiana)
محمد علی اکبر؛ عبدالعلی حسامی؛ فاطمه جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)