بررسی اثر استفاده از چیتوزان در حفظ خصوصیات کمی و کیفی انگور رقم بی دانه قرمز

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (412.29 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجو کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشکده علوم باغبانی و گیاه پزشکی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
2دانشیار علوم باغبانی دانشکده علوم باغبانی و گیاه پزشکی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
3دانشیار گروه مهندسی صنایع غذایی، دانشکده بیوسیستم پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها