کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 59

-699 ارزیابی میزان رنگیزه ها و ویتامین ث برخی ارقام فلفل سبز در مرحله بلوغ میوه
رخساره رحیم خانی، فریال وارسته، فرهاد سیاوشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.71 K)

-698 اثر محلول پاشی آهن و روی بر درصد کاهش وزن و ویتامین ث میوه سیب رقم "دلبار استیوال"
مریم کرباسی، محمدعلی عسگری سرچشمه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (147.13 K)

-697 بررسی اثر نسبت های مختلف بستر الیاف خرما و زئولیت بر شاخص های کیفی میوه گوجه فرنگی در انبار
صاحبعلی بلندنظر، محمد احمدی، مهدی جنتی، حمیدرضا بلوک یزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (119.24 K)

-696 بررسی کاشت فلفل سبز (Capsicum annuum L) در گلخانه پلاستیکی در استان گیلان
غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.98 K)

-695 مقایسه ترکیبات شیمیایی و خصوصیات ظاهری میوه لایم کوآت با مکزیکن‌لایم
حمید هادی‌زاده فیروزجایی، حسین صادقی، مونا کربلایی علی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.16 K)

-694 تاثیر نانو بیوکامپوزیت و اسانس آویشن بر خصوصیات فیزیولوژیکی ویتامین ث، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی انشو در انبار
امیر مختارپور بزمین آبادی، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135.74 K)

-693 ارزیابی برخی ویژگی های بیوشیمیایی در 7 ژنوتیپ انگور در منطقه کردستان
افسانه عفیفی، ولی ربیعی، سمیه جزقاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (95.98 K)

-692 اثر آسکوربات کلسیم بر سفتی و کیفیت پس از برداشت میوه گوجه فرنگی رقم ریوگرند
صدیقه زارع، محمد سیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (145.94 K)

-691 بررسی اثر محلول پاشی اسید آمینه روی صفات کیفی کلم بروکسل در شرایط گلخانه ای
یاسر بورقی، جمال جوانمردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.27 K)

-690 تاثیر تیمار گرمایی هوای گرم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی آریل انار رقم "ملس ساوه"
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، ذبیح اله زمانی، علیرضا طلایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (199.94 K)

-689 اثر زمان های مختلف برداشت بر ویژگی های کیفی و ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه در دو رقم هلو (کوثری و انجیری مالکی)
احمد کهنموئی، جعفر حاجی لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.78 K)

-688 اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه فی‌جوآ طی دوره انبارمانی سرد
سمانه نعمت‌اله‌ثانی، فریبرز زارع نهندی، نیما نعمت‌اله‌ثانی، الهام ابراهیم‌پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.01 K)

-687 بررسی تنوع مورفوفیزیولوژیکی میوه برخی جمعیت های گوجه فرنگی ایران
نعیمه سوسرایی، کامبیز مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.72 K)

-686 تغییرات پس از برداشت ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی لیموآب شیراز در پاسخ به تیمار سدیم نیتروپروساید
غلامرضا هدایتی، فرشاد صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.78 K)

-685 تاثیر اسانس به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات فیتوشیمیایی و انبارمانی توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
فرزین جعفرنژاد اشنویه، عاطفه مشاری نصیرکندی، ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.2 K)

-684 تاثیر عصاره آبی گیاه دارویی به لیمو (Lippia citriodora) بر خصوصیات بیوشیمیایی و انبارمانی میوه توت فرنگی رقم سابرینا (Fragaria x ananassa cv. Sabrina)
محمد الماسی هاچه سو، فرزین جعفرنژاد اشنویه، عاطفه مشاری نصیرکندی، ابوالفضل علیرضالو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (433.8 K)

-683 تأثیر زمان برداشت بر میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidiachinensis)
بهاره منافی، سمیه رحیمی، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.2 K)

-682 بررسی خواص آنتی اکسیدانی، میزان اسید آسکوربیک و فنل کل در نسترن زرد ایرانی (.Rosa foetida Herrm)و نسترن معمولی ( .Rosa canina L) جمع آوری شده از آذربایجان غربی
زهرا نورعلی زاده، شاپور خانقلی، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.96 K)

-681 تغییرات فیزیکوشیمیایی توت فرنگی رقم کامارزا طی مراحل رسیدن میوه
اعظم امیری، محمدحسین مرتضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.13 K)

-680 بررسی اثر تعداد دفعات محلول دهی و محلول پاشی با سولفات پتاسیم بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس در سیستم کشت بدون خاک
محمدرضا ملک زاده شمس آباد، مجید اسماعیلی زاده، حمیدرضا روستا، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (540.02 K)

-679 اثر تغذیه ارگانیک و شیمیایی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی رقمʾ هایوارد ʿقبل و بعد از تنش سرمایی
معصومه کیا اشکوریان، بیژن مرادی، طاهره رئیسی، کاظم نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

-678 بررسی اثر زمان برداشت بر کیفیت میوه پرتقال تامسون
معصومه کیااشکوریان، جواد فتاحی مقدم، مازیار فقیه نصیری، کاظم نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

-677 تلفیق تیمول و منتول با بسته بندی بر ویژگی های کیفی توت فرنگی رقم پاروس طی انبارمانی
فاطمه نوروزی فاز، حسین میردهقان، حمیدرضا کریمی، حسین علایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.8 K)

-676 اثر پوشش کیتوزان بر خصوصیات کیفی میوه فیجوآ طی دوره انبارمانی سرد
سمانه نعمت اله ثانی، فریبرز زارع نهندی، مصطفی مصطفوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.04 K)

-675 بررسی روند تغییرات خصوصیات کیفی برخی ارقام انگور در طی رسیدن میوه
عهدیه خالدی، رسول جلیلی مرندی، محسن اسمعیلی، علیرضا فرخزاد، لعیا خوش اندام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.47 K)