اثر پوشش آلوئهورا بر خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه فیجوآ طی دوره انبارمانی سرد
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: نهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی دکتری ، گروه علوم باغبانی، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
2استادیار، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز، تبریز، ایران
3انشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی شیمی صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران
چکیده
کلیدواژه ها