کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 14

1 تعیین شرایط مناسب خشک کردن برگه هلو به روش صنعتی و مقایسه آن با روش سنتی
فرشته سلاجقه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.11 K)

2 بررسی اثرات تیمارهای آماده سازی و متغیرهای فرآیند خشک کردن بر روی ساخص های کیفی کشمش
علیرضا بصیری، بهزاد واعظ لیواری، حسن لامع، شهرام رامهرمزیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.62 K)

3 تاثیر تیمارهای خشک کردن و چینه سرمایی بر درصد جوانه زنی بذر دو رقم انار (نرم دانه و سخت دانه)
وحید محمودی فرد، ذبیح الله زمانی، محمد رضا فتاحی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (158.6 K)

4 تاثیر خشک کردن با گردش هوا و بدون گردش هوا بر زمان خشک شدن و رنگ گلبرگ‌های گل گاوزبان ایرانی
مرضیه اکبری، داود بخشی، بهروز عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (421.17 K)

5 بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات رنگ و میزان اسانس گیاه دارویی کاکوتی یک ساله (Ziziphora tenuior L.)
مریم دیده ور، فرناز خاکپور، محمد تقی عبادی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (641.78 K)

6 بررسی تاثیر خشک کردن با تابش مادون قرمز و جریان هوا بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)
عبدالباسط محمودی، محمد کرمی، محمد تقی عبادی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (443.37 K)

7 اثر بلاچینگ آب جوش بر تولید برگه زردآلو
مهدی رضائی، طبیه شفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.18 K)

8 اثر روش‌های خشک کردن بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه (Melissa officinalis L.)
محمد قاسمی، مهرداد جعفرپور، مهدی قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.59 K)

9 تاثیر ضدعفونی کردن، خراش دادن و خشک کردن بر درصد جوانه زنی بذور مرکبات
مهدی محمدی، رضا فتوحی قزوینی، سعدالله تیموری، الهام محجل کاظمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.35 K)

10 بررسی تاثیر روش های مختلف کردن بر مدت زمان خشک کردن، درصد اسانس و درصد کامازولن (Matricaria recutita) گیاه دارویی بابونه
محمدتقی عبادی، میترا رحمتی، مجید عزیزی، محمد حسن زاده خیاط
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.58 K)

11 بررسی شرایط فرآیند خشک کردن آویشن بر اسانس استحصالی از نظر کمی و کیفی
شادی بصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

12 اثر روش های مختلف خشک کردن بر کیفیت و کمیت اسانس گیاه شمعدانی عطری (Pelargoninm graveolens)
نسترن علوی سیاه پوش، محمد سیاری، علی عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

13 ارزیابی برخی صفات کمی وکیفی جعفری (Petroselinum hortense) تحت روش های مختلف خشک کردن
تارا مختارزاده، راهله ابراهیمی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

14 بررسی زمان مناسب برداشت و روش خشک کردن میوه عناب
الهام آذرپژوه، علی مختاریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.75 K)