کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 67

51 بررسی اثر واریته و نوع حلال بر میزان ترکیبات فنلی برگ های زیتون
زهرا رفیعی؛ سید مهدی جعفری؛ مهران اعلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (539.54 K)

52 بیوفرج (Bio-Forge™) ترکیبی امیدبخش برای تولید نهال های استاندارد زیتون
رقیه نجف زاده؛ ابوالفضل علی رضالو؛ حبیب شیرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.81 K)

53 شناخت و بررسی اسیدهای چرب، مواد آنتی اکسیداتیو و پراکسید روغن در پسته دانشمندی و مقایسه آن با برخی ارقام غالب در استان خراسان (Pistacia vera L. Cv. Daneshmandi)
محمدشاهین دانشمندی؛ مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.12 MB)

54 بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی جمعیت های مختلف موسیر (Allium hirtifulium Boiss.) با استفاده از سه روش مختلف
حجت قهرمانی مجد؛ حسن مومیوند؛ دارا دستان؛ فرشاد دشتی؛ جواد هادیان؛ مرتضی اکرمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.26 K)

55 ارزیابی تنوع مرفولوژیکی و فیتوشیمیایی توده های محلی مرزه تابستانه در ایران
جواد هادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (665.24 K)

56 اثرات پوشش های خوراکی و اسانس های گیاهی در نگهداری و کیفیت مغز گردو
روزیتا باستانی؛ مجید راحمی؛ محمدجمال سحرخیز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.25 MB)

57 بررسی اثر سطوح مختلف لجن فاضلاب و زئولیت بر میزان فنول، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی کنگر فرنگی (Cynara scolymus)
ندا بوالحسنی؛ عظیم قاسم نژاد؛ مجتبی بارانی مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

58 مقایسه توانایی سنتز ترکیبات فنولی در سیب های قرمز و زرد
داود بخشی؛ اسامو آراکاوا؛ صادق جمشیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.21 K)

59 تاثیر سمیت فلز مس بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در گیاه گوجه فرنگی و نقش قارچ میکوریزایی Glomus intradices در تحمل این سمیت
پرویز ملک زاده؛ جلیل خارا؛ شادی فرشیان؛ مرتضی سلیمانی اقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.93 K)

60 ارزیابی ارتباط خصوصیات بیوشیمیایی میوه ارقام گلابی با قهوه ای شدن درونی و مقاومت به بیماری آتشک
لیلا عطاءالدوله؛ حمید عبدالهی؛ معظم حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.4 K)

61 مطالعه ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس به دست آمده از بخش های هوایی گیاه Paturega saherdica BORN.M
علیرضا طباطبایی رئیسی؛ عباس دل آذر؛ احمد خلیقی؛ عبدالکریم کاشی؛ سعید یزدچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.19 K)

62 بررسی فعالیت آنتی اکسیدان عصاره های پوست و آب میوه برخی ارقام تجاری انار ایران به روش آزمون FRAP
وحید اکبرپور؛ عنایت اله تفضلی؛ سعید صمدی زرینی؛ خدایار همتی؛ مهدی شریفانی؛ علی محسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.57 K)

63 ممانعت از زرد شدن گیاه جعفری فرنگی معطر در پس از برداشت توسط تیمارهای نیتریک- اکسید، -1متیل سیکلوپروپن و سولفیدهیدروژن
مریم عصمتی؛ اورنگ خادمی؛ شاهپور خانقلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.45 MB)

64 اثر انجماد و خشک کردن بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی میوه ذغال اخته (Cornus mas L) یا دو روش استخراج مسراسیون و اولتراسونیک
مرضیه باباش پوراصل؛ مرضیه پیریایی؛ میرمهدی ابوالقاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)

65 تآثیر نانوذرات نقره بر میزان ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه زوفای باریک برگ (Hyssopus angustifolius) در شرایط کشت درون شیشه ای
سمیه طایفه؛ کمال کاظمی تبار؛ ناصر مهنا؛ ولی اله قاسمی عمران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

66 بررسی اثر لانتانیوم بر خصوصیات بیوشیمیایی ریحان در شرایط گلخانه ای
مهدی ببری پور؛ بهمن زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

67 بررسی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه نوروزک و شناسایی فیتوشیمیایی آن
فروزان طباطبایی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ محمد رحیمی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.25 K)