بررسی فعالیت آنتی اکسیدان عصاره های پوست و آب میوه برخی ارقام تجاری انار ایران به روش آزمون FRAP

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2استاد بخش باغبانی دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز
3عضو هیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
4کارشناس دفتر امور میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی
چکیده
کلیدواژه ها