بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی جمعیت های مختلف موسیر (Allium hirtifulium Boiss.) با استفاده از سه روش مختلف

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه باغبانی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران
2دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران
3دانشجوی کارشناسی ارشد فیتوشیمی پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران
4استادیار گروه باغبانی، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران
5استادیار پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران
6دکتری باغبانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران
چکیده
کلیدواژه ها