کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 32

1 بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب قبل و پس از برداشت در 7 رقم و ژنوتیپ بادام
زهرا مجرد؛ طاهره حسنلو؛ علی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (110.13 K)

2 بررسی میزان روغن و خصوصیات آنتی اکسیدانی مغز برخی ارقام و ژنوتیپ های بادام
اصغر موسوی؛ محمود قاسم نژاد؛ صفورا اسکندری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.61 K)

3 ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام بلیدی و میشن
مریم پیله ور طرقبه؛ کاظم ارزانی؛ مهدی عیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (137.97 K)

4 بررسی عملکرد و میزان روغن برخی ارقام زیتون (Olea europea L.) شهرستان خرم‌آباد
عبداله احتشام نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (132.11 K)

5 مطالعه گرده افشانی و سازگاری و تعیین بهترین گرده زا برای رقم زرد زیتون
علی اصغر زینانلو؛ حسن ابراهیم زاده؛ احمد خلیقی؛ علیرضا طلائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.24 K)

6 بررسی مراحل رشد و نمو میوه و معرفی مناسب ترین زمان برداشت باتعیین درصد روغن در 4 رقم زراعی زیتون
علی اصغر زینانلو؛ حسن ابراهیم زاده؛ علیرضا طلائی؛ احمد خلیقی؛ جواد لامعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (18.74 K)

7 بررسی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در چهار رقم زراعی زیتون در منطقه رودبار
علی اصغر زینانلو؛ حسن ابراهیم زاده؛ علیرضا طلائی؛ اسلام مجیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.79 K)

8 بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب برخی ژنوتیپ‌های گردوی ایرانی (Juglans regia L.) در استان کرمانشاه
زینب شفائی چروش؛ کاظم ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.38 K)

9 کدوی تخمه کاغذی (Cucarbita pepo convar.pepor var-styriace,Grebense) گیاهی جدید برای صنایع داروسازی ایران
حسین آرویی؛ رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (19.74 K)

10 ارزیابی ارقام امیدبخش زیتون در منطقه ریجاب استان کرمانشاه
ابولحسین حاجی امیری؛ فریدون عجم گرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.04 K)

11 تغییرات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی در درختان برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L)
صمیرا احمدی پور؛ عیسی ارجی؛ علی عبادی؛ وحید عبدوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (420.06 K)

12 ارزیابی تنوع میزان روغن میوه در جمعیت های سماق بومی ایران
سیما فریدونی؛ محمدرضا مرشدلو؛ محمدباقر حسنپور اقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.15 K)

13 واکنش عملکرد کمی و کیفی کدوی طبی به کشت مخلوط افزایشی لوبیا چیتی
فاطمه حسینی؛ جواد حمزه‌ئی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.78 K)

14 اثر محلول‌پاشی ریزمغذی‌های روی، بور، آهن و مس بر خصوصیات کمی و کیفی فندق رقم گرد اشکورات
مریم ابراهیمی اشکوری؛ شهرام صداقت حور؛ باقر کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (597.2 K)

15 ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم و ژنوتیپ فندق در منطقه اشکورات رودسر
شبنم یعقوبی فر؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ داوود جوادی؛ اکبر حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.56 K)

16 بررسی تاثیر انبارمانی بر میزان روغن و اسیدهای چرب بادام
ملیحه ایزد دوست؛ علی ایمانی؛ طاهره حسنلو؛ آرش محمد باقر؛ مسعود شاهمرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (211.77 K)

17 شناسایی و توسعه منابع جدید روغن گیاهی راهی به سوی کاهش وابستگی به واردات
اشرف گوهری اردبیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (138.06 K)

18 تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (.Juglan regia L) در استان همدان
شهناز حمیدی؛ نوید یزدانی؛ کوروش وحدتی؛ علیرضا پویش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.46 K)

19 ارزیابی برخی خصوصیات شیمیایی چند رقم میوه فندق ایرانی و وارداتی در منطقه آستار
فاطمه رضایی؛ داود بخشی؛ رضا فتوحی قزوینی؛ داود جوادی مجدد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (229.1 K)

20 تأثیر شرایط اقلیمی مختلف بر میزان روغن بذور گیاه دارویی کنگر (Gundelia tournefortii)
سیامک محمدی چیانه؛ مرتضی علیزاده؛ عباس حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.47 K)

21 بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش‌های پیش فراوری بر استخراج روغن از دانه انار کوهدشت پس از برداشت
لیلا فتحی؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (152.93 K)

22 تأثیر ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر برخی فراسنجه های کمی و کیفی کدوی دارویی (Cucurbita pepo L. subsp. pepo var. styriaca Greb.)
علی آل مردان؛ رضا صالحی؛ کرامت اله رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (96.43 K)

23 اثر اقلیم بر میزان روغن استخراج شده از گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.)
ابوالفضل علی رضالو؛ علی کوه خیل؛ رضا امید بیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (360.94 K)

24 تاثیر عناصر غذایی آهن، روی و ترکیبات آللوپاتیک علف هرز تاج خروس بر عملکرد، اجزای عملکرد و عملکرد روغن گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) (پوستر)
میر جلال قریشی نسب؛ وحید احمدزاده؛ آرش پاکمهر؛ امیر عاشوری ساحلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.41 K)

25 بررسی اثر دمای انبار و مدت نگهداری میوه زیتون بر خصوصیات کیفی روغن در ارقام زرد و روغنی
علی اصغر زینانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)