English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
32
1
بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب قبل و پس از برداشت در 7 رقم و ژنوتیپ بادام
زهرا مجرد، طاهره حسنلو، علی ایمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
110.13 K
2
بررسی میزان روغن و خصوصیات آنتی اکسیدانی مغز برخی ارقام و ژنوتیپ های بادام
اصغر موسوی، محمود قاسم نژاد، صفورا اسکندری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
112.61 K
3
ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام بلیدی و میشن
مریم پیله ور طرقبه، کاظم ارزانی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
137.97 K
4
بررسی عملکرد و میزان روغن برخی ارقام زیتون (Olea europea L.) شهرستان خرمآباد
عبداله احتشام نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
132.11 K
5
مطالعه گرده افشانی و سازگاری و تعیین بهترین گرده زا برای رقم زرد زیتون
علی اصغر زینانلو، حسن ابراهیم زاده، احمد خلیقی، علیرضا طلائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
16.24 K
6
بررسی مراحل رشد و نمو میوه و معرفی مناسب ترین زمان برداشت باتعیین درصد روغن در 4 رقم زراعی زیتون
علی اصغر زینانلو، حسن ابراهیم زاده، علیرضا طلائی، احمد خلیقی، جواد لامعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
18.74 K
7
بررسی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در چهار رقم زراعی زیتون در منطقه رودبار
علی اصغر زینانلو، حسن ابراهیم زاده، علیرضا طلائی، اسلام مجیدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
17.79 K
8
بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب برخی ژنوتیپهای گردوی ایرانی (Juglans regia L.) در استان کرمانشاه
زینب شفائی چروش، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
101.38 K
9
کدوی تخمه کاغذی (Cucarbita pepo convar.pepor var-styriace,Grebense) گیاهی جدید برای صنایع داروسازی ایران
حسین آرویی، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
19.74 K
10
ارزیابی ارقام امیدبخش زیتون در منطقه ریجاب استان کرمانشاه
ابولحسین حاجی امیری، فریدون عجم گرد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
219.04 K
11
تغییرات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی در درختان برخی از ارقام زیتون (Olea europaea L)
صمیرا احمدی پور، عیسی ارجی، علی عبادی، وحید عبدوسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
420.06 K
12
ارزیابی تنوع میزان روغن میوه در جمعیت های سماق بومی ایران
سیما فریدونی، محمدرضا مرشدلو، محمدباقر حسنپور اقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
407.15 K
13
واکنش عملکرد کمی و کیفی کدوی طبی به کشت مخلوط افزایشی لوبیا چیتی
فاطمه حسینی، جواد حمزهئی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
374.78 K
14
اثر محلولپاشی ریزمغذیهای روی، بور، آهن و مس بر خصوصیات کمی و کیفی فندق رقم گرد اشکورات
مریم ابراهیمی اشکوری، شهرام صداقت حور، باقر کریمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
597.2 K
15
ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم و ژنوتیپ فندق در منطقه اشکورات رودسر
شبنم یعقوبی فر، فرهنگ رضوی، ولی ربیعی، داوود جوادی، اکبر حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
422.56 K
16
بررسی تاثیر انبارمانی بر میزان روغن و اسیدهای چرب بادام
ملیحه ایزد دوست، علی ایمانی، طاهره حسنلو، آرش محمد باقر، مسعود شاهمرادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
211.77 K
17
شناسایی و توسعه منابع جدید روغن گیاهی راهی به سوی کاهش وابستگی به واردات
اشرف گوهری اردبیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
138.06 K
18
تنوع در خصوصیات میوه 12 ژنوتیپ گردو (.Juglan regia L) در استان همدان
شهناز حمیدی، نوید یزدانی، کوروش وحدتی، علیرضا پویش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
307.46 K
19
ارزیابی برخی خصوصیات شیمیایی چند رقم میوه فندق ایرانی و وارداتی در منطقه آستار
فاطمه رضایی، داود بخشی، رضا فتوحی قزوینی، داود جوادی مجدد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
229.1 K
20
تأثیر شرایط اقلیمی مختلف بر میزان روغن بذور گیاه دارویی کنگر (Gundelia tournefortii)
سیامک محمدی چیانه، مرتضی علیزاده، عباس حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
288.47 K
21
بررسی تأثیر امواج فراصوت و روشهای پیش فراوری بر استخراج روغن از دانه انار کوهدشت پس از برداشت
لیلا فتحی، محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
152.93 K
22
تأثیر ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر برخی فراسنجه های کمی و کیفی کدوی دارویی (Cucurbita pepo L. subsp. pepo var. styriaca Greb.)
علی آل مردان، رضا صالحی، کرامت اله رضایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
96.43 K
23
اثر اقلیم بر میزان روغن استخراج شده از گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.)
ابوالفضل علی رضالو، علی کوه خیل، رضا امید بیگی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
360.94 K
24
تاثیر عناصر غذایی آهن، روی و ترکیبات آللوپاتیک علف هرز تاج خروس بر عملکرد، اجزای عملکرد و عملکرد روغن گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis L.) (پوستر)
میر جلال قریشی نسب، وحید احمدزاده، آرش پاکمهر، امیر عاشوری ساحلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
428.41 K
25
بررسی اثر دمای انبار و مدت نگهداری میوه زیتون بر خصوصیات کیفی روغن در ارقام زرد و روغنی
علی اصغر زینانلو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
5.22 M
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2