English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
32
-1074
بررسی عملکرد کمی و کیفی سوخ در مورفوتیپ های توده های پیاز (Allium cepa L.)ایرانی
محسن خدادادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
118.26 K
-1073
مطالعه ارقام پیاز خوراکی در شرایط آب و هوایی شهرستان بم
محمدجواد آروین
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.56 K
-1072
مطالعه اثر بازدارنده رشد پاکلوبوترازول بر روی گلدهی،صفات مورفولوژیک و بیوشیمیایی در پیاز خوراکی
محمدجواد آروین، محمد حسین بناکار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
24.29 K
-1071
نگرشی بر کشت میکروسپور پیاز خوراکی
محمدرضا حسندخت، عبدالکریم کاشی، برونو کامپیون
مشاهده مقاله
اصل مقاله
14.75 K
-1070
بررسی عملکرد ، رشد رویشی، زودرسی و انبارمانی در توده اصلاح شده پیاز خوراکی ایرانی قرمز ری
محسن خدادادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
293.87 K
-1069
بررسی عملکرد ، اجزای عملکرد و برخی صفات کیفی سوخ در پیاز اصلاح شده ایرانی رقم قرمز ری
محسن خدادادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
291.42 K
-1068
ارزیابی و مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد برخی ارقام پیاز، تحت تنش شوری(NaCl)
مرتضی ظرابی، بهمن زاهدی، احمد آئین، عبدالله احتشام نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
298.29 K
-1067
آنالیز رشد پیاز خوراکی (Allium cepa L.) تحت شرایط تیمار با کود زیستی (فسفات بارور 2)
صمد خرسندی، صاحبعلی بلندنظر، محمد عدلی پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
441.58 K
-1066
بررسی اثرات سن نشاء و تراکم بوته بر صفات کیفی و کمی پیاز رقم قرمز ری
آذین قوامی، مریم قوامی، مریم مفید نخعی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
105.87 K
-1065
بررسی اثرات تاریخ و سیستم کاشت برعملکرد و برخی صفات محصول پیاز در منطقه جیرفت
نادیا بهره مند، اعظم سیدی، زهرا امیرمحمودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
235.59 K
-1064
تأثیر زمان های مختلف برداشت بر روی کیفیت بذر پیاز خوراکی (. Allium cepa L)
محمد عدلی پور، صاحبعلی بلندنظر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
234.38 K
-1063
مناسبترین رقم پیاز خوراکی( Allium cepa)از لحاظ عملکرد و خاصیت انبارداری در خوزستان
علیرضا علادی پور، محمود دژم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
279.5 K
-1062
اثر قارچ میکوریز بر عملکرد وکارآیی مصرف آب پیاز خوراکی در شرایط کم آبیاری تنظیم شده
صاحبعلی بلندنظر، عیسی حکیمی نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
364.27 K
-1061
اثر دور آبیاری و مدت انبارداری بر روی تندی پیاز خوراکی
صاحبعلی بلند نظر، جلال دادور، علی شرقی، مهنا ملاولی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
275.41 K
-1060
بررسی اثر تیمار حرارتی بر جوانه زنی سوخ، کاهش وزن و عمر انباری پیاز خوراکی (Allium cepa L.)
موسی ایزد خواه شیشوان، مهدی تاج بخش، رضا امیرنیا، کریم پاکپور، زهرا تاج بخش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
347.11 K
-1059
تاثیر قارچ های میکوریز بر روی عملکرد و کیفیت پیاز خوراکی
صاحبعلی بلند نظر، جواد پارسا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
311.86 K
-1058
تعیین شرایط بهینه تولید سوخچه (آنیون ست ها) در سه رقم روز بلند پیاز خوراکی (Allium cepa L)
عماد شاه منصوری، داود افیونی، زهرا عباسی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
368.42 K
-1057
اثر قندهای مختلف بر تولید گیاهان هاپلویید توده های بومی پیاز خوراکی (Allium cepa L.)
نصراله سوری، محمدرضا حسندخت، غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله
اصل مقاله
426.22 K
-1056
تاثیر محلول پاشی عناصر غذایی روی و آهن بر کمیت و کیفیت پیاز خوراکی در خراسان
جلال رستگار، محمد قاسم زاده گنجه ای
مشاهده مقاله
اصل مقاله
109.62 K
-1055
تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن و گوگرد بر روی تندی پیاز خوراکی
مهنا ملاولی، صاحبعلی بلند نظر، سید جلال طباطبائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
399.67 K
-1054
مقایسه دو روش کاشت روی عملکرد و برخی خصوصیات کیفیدو رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L.) (پوستر)
موسی ایزد خواه شیشوان، مهدی تاج بخش، محمدرضا زردشتی، علی موسوی زاده، زهرا تاج بخش
مشاهده مقاله
اصل مقاله
408.68 K
-1053
اثر پلی آمین ها بر ماده زایی پیاز خوراکی در محیط درون شیشه ای
راهله ابراهیمی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
13.26 K
-1052
بررسی فنی اقتصادی تاثیر سه روش مختلف آبیاری (قطره ای، شیاری و کرتی) بر عملکرد کمی، کیفی و انبارمانی ارقام روزبلند پیاز خوراکی
جلال رستگار، جواد باغانی، شجاعت زارع
مشاهده مقاله
اصل مقاله
28.37 K
-1051
تاثیر تاریخ کشت و اندازه سوخک پیاز مادری بر اجزای عملکرد بذر در سه رقم پیاز خوراکی
شهین نجفوند دریکوندی، ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
15.1 K
-1050
اثر تنش آبی بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در پیاز خوراکی، ارقام قرمز آذر شهر و سفید کاشان
مریم مشتاقی نیاکی، منصور غلامی، عباس حسنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
29.43 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2