کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 32

1 بررسی عملکرد کمی و کیفی سوخ در مورفوتیپ های توده های پیاز (Allium cepa L.)ایرانی
محسن خدادادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (118.26 K)

2 مطالعه ارقام پیاز خوراکی در شرایط آب و هوایی شهرستان بم
محمدجواد آروین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.56 K)

3 مطالعه اثر بازدارنده رشد پاکلوبوترازول بر روی گلدهی،صفات مورفولوژیک و بیوشیمیایی در پیاز خوراکی
محمدجواد آروین؛ محمد حسین بناکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.29 K)

4 نگرشی بر کشت میکروسپور پیاز خوراکی
محمدرضا حسندخت؛ عبدالکریم کاشی؛ برونو کامپیون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.75 K)

5 بررسی عملکرد ، رشد رویشی، زودرسی و انبارمانی در توده اصلاح شده پیاز خوراکی ایرانی قرمز ری
محسن خدادادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.87 K)

6 بررسی عملکرد ، اجزای عملکرد و برخی صفات کیفی سوخ در پیاز اصلاح شده ایرانی رقم قرمز ری
محسن خدادادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (291.42 K)

7 ارزیابی و مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد برخی ارقام پیاز، تحت تنش شوری(NaCl)
مرتضی ظرابی؛ بهمن زاهدی؛ احمد آئین؛ عبدالله احتشام نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.29 K)

8 آنالیز رشد پیاز خوراکی (Allium cepa L.) تحت شرایط تیمار با کود زیستی (فسفات بارور 2)
صمد خرسندی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمد عدلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.58 K)

9 بررسی اثرات سن نشاء و تراکم بوته بر صفات کیفی و کمی پیاز رقم قرمز ری
آذین قوامی؛ مریم قوامی؛ مریم مفید نخعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.87 K)

10 بررسی اثرات تاریخ و سیستم کاشت برعملکرد و برخی صفات محصول پیاز در منطقه جیرفت
نادیا بهره مند؛ اعظم سیدی؛ زهرا امیرمحمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.59 K)

11 تأثیر زمان های مختلف برداشت بر روی کیفیت بذر پیاز خوراکی (. Allium cepa L)
محمد عدلی پور؛ صاحبعلی بلندنظر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.38 K)

12 مناسبترین رقم پیاز خوراکی( Allium cepa)از لحاظ عملکرد و خاصیت انبارداری در خوزستان
علیرضا علادی پور؛ محمود دژم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.5 K)

13 اثر قارچ میکوریز بر عملکرد وکارآیی مصرف آب پیاز خوراکی در شرایط کم آبیاری تنظیم شده
صاحبعلی بلندنظر؛ عیسی حکیمی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.27 K)

14 اثر دور آبیاری و مدت انبارداری بر روی تندی پیاز خوراکی
صاحبعلی بلند نظر؛ جلال دادور؛ علی شرقی؛ مهنا ملاولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.41 K)

15 بررسی اثر تیمار حرارتی بر جوانه زنی سوخ، کاهش وزن و عمر انباری پیاز خوراکی (Allium cepa L.)
موسی ایزد خواه شیشوان؛ مهدی تاج بخش؛ رضا امیرنیا؛ کریم پاکپور؛ زهرا تاج بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.11 K)

16 تاثیر قارچ های میکوریز بر روی عملکرد و کیفیت پیاز خوراکی
صاحبعلی بلند نظر؛ جواد پارسا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.86 K)

17 تعیین شرایط بهینه تولید سوخچه (آنیون ست ها) در سه رقم روز بلند پیاز خوراکی (Allium cepa L)
عماد شاه منصوری؛ داود افیونی؛ زهرا عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.42 K)

18 اثر قندهای مختلف بر تولید گیاهان هاپلویید توده های بومی پیاز خوراکی (Allium cepa L.)
نصراله سوری؛ محمدرضا حسندخت؛ غلامعلی پیوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (426.22 K)

19 تاثیر محلول پاشی عناصر غذایی روی و آهن بر کمیت و کیفیت پیاز خوراکی در خراسان
جلال رستگار؛ محمد قاسم زاده گنجه ای
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.62 K)

20 تاثیر مقادیر مختلف نیتروژن و گوگرد بر روی تندی پیاز خوراکی
مهنا ملاولی؛ صاحبعلی بلند نظر؛ سید جلال طباطبائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (399.67 K)

21 مقایسه دو روش کاشت روی عملکرد و برخی خصوصیات کیفیدو رقم پیاز خوراکی (Allium cepa L.) (پوستر)
موسی ایزد خواه شیشوان؛ مهدی تاج بخش؛ محمدرضا زردشتی؛ علی موسوی زاده؛ زهرا تاج بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.68 K)

22 اثر پلی آمین ها بر ماده زایی پیاز خوراکی در محیط درون شیشه ای
راهله ابراهیمی؛ ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.26 K)

23 بررسی فنی اقتصادی تاثیر سه روش مختلف آبیاری (قطره ای، شیاری و کرتی) بر عملکرد کمی، کیفی و انبارمانی ارقام روزبلند پیاز خوراکی
جلال رستگار؛ جواد باغانی؛ شجاعت زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.37 K)

24 تاثیر تاریخ کشت و اندازه سوخک پیاز مادری بر اجزای عملکرد بذر در سه رقم پیاز خوراکی
شهین نجفوند دریکوندی؛ ناصر عالم زاده انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.1 K)

25 اثر تنش آبی بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در پیاز خوراکی، ارقام قرمز آذر شهر و سفید کاشان
مریم مشتاقی نیاکی؛ منصور غلامی؛ عباس حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.43 K)