نویسنده =
تعداد مقالات: 13

1 بررسی اثر سطوح مختلف آهک بر فعالیت میزان آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در برخی ارقام گلابی
اکبر اسماعیلی؛ حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.91 K)

2 بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام گلابی (Pyrus spp.) با صفات مورفولوژیک برگ
امید اسدالهی؛ عبداله احتشام نیا؛ سید حسام الدین حجازی؛ حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (695.87 K)

3 بررسی تأثیر سطوح مختلف آهک بر میزان کلروفیل فلورسنس و کلروفیل در برخی ارقام گلابی
اکبر اسماعیلی؛ حمید عبدالهی؛ مسعود بازگیر؛ وحید عبدوسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (219.59 K)

4 یک دهه تلاش در راستای گزینش و اصلاح ارقام برتر گلابی (communis Pyrus) و به (oblonga Cydonia) در ایران
حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (184.61 K)

5 بررسی میزان آنتوسیانین در تعدادی از سیب های گوشت قرمز ایران
امیرمحمد شماع؛ محمود خسروشاهلی؛ حمید عبدالهی؛ سیما دامیار؛ مریم حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.85 K)

6 بررسی اثر 68-F Pluronic بر باززایی دو رقم گلابی (communis Pyrus) درگزی و بارتلت
سوده دشتی؛ علی اکبر حبشی؛ علی وطن پور ازغندی؛ حمید عبدالهی؛ ساره دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.05 K)

7 ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ ها و گونه های گلابی بر اساس خصوصیات مورفولوژیکی
جواد عرفانی؛ علی عبادی؛ حمید عبدالهی؛ محمدرضا فتاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.33 K)

8 بررسی درون شیشه ای کارایی Bion در کنترل بیماری آتشک در سیب رقم Golden delicious
فریدون شاهینی؛ منصوره کشاورزی؛ مجید هاشمی؛ نادر حسن زاده؛ حمید عبدالهی؛ مهیار طاووسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.12 K)

9 اثر نمک ها و تنظیم کننده های رشد گیاهی بر پرآوری و ریشه زایی پایه رویشی گیلاس (SL-64)
مرتضی مهدویان؛ ناصر بوذری؛ حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (408.94 K)

10 ریزافزائی پایه سیب MM106 در شرایط درون شیشه ای
رضا بهمنی؛ منصور غلامی؛ احمد ارشادی؛ حمید عبدالهی؛ امید کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.57 K)

11 تعیین تنوع ژنتیکی گلابی با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره
مریم صفرپور شورباخلو؛ مسعود بهار؛ سید بدرالدین طباطبایی؛ حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.78 K)

12 ارزیابی ارتباط خصوصیات بیوشیمیایی میوه ارقام گلابی با قهوه ای شدن درونی و مقاومت به بیماری آتشک
لیلا عطاءالدوله؛ حمید عبدالهی؛ معظم حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.4 K)

13 ارزیابی حسی میوه برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd) از دیدگاه مصرف کننده
زینب شفائی چروش؛ کاظم ارزانی؛ نیما احمدی؛ مهدی عیاری نوش آبادی؛ حمید عبدالهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)