بررسی میزان آنتوسیانین در تعدادی از سیب های گوشت قرمز ایران

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (272.85 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی،دانشگاه آزاداسلامی، واحد علوم وتحقیقات، تهران، ایران
2استاد گروه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی،واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران.
3دانشیار بخش تحقیقات باغبانی، مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، کرج
4محقق بخش تحقیقات باغبانی، مؤسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، کرج
5کارشناس ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاداسلامی، واحد علوموتحقیقات، تهران، ایران
چکیده
کلیدواژه ها