English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
20
1
اثر بسته بندی با فیلم های پلاستیکی پیوسته (بدون منفذ) و منفذدار بر ویژگی های کیفی و عمر قفس های میوه زرد آلو
نوشین مداح حسینی، سید حسین میردهقان، مجید اسماعیلی زاده، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (122 K)
2
اثرات پس از برداشت تیمار نیتریک اکسید بر فعالیت آنتی اکسیدانی، برخی خواص کیفی عمر انبارمانی میوه پسته تر
شهین قیصربیگی، سید حسین میردهقان، محمود قاسم نژاد، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (699.58 K)
3
بررسی اثر متیل جاسمونات بر ویژگی های کمی و کیفی میوه پرتقال رقم تامسون ناول در شرایط انبار
ملیکا بارزمان، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (220.16 K)
4
بررسی اثر تعداد دفعات محلول دهی و محلول پاشی با سولفات پتاسیم بر ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس در سیستم کشت بدون خاک
محمدرضا ملک زاده شمس آباد، مجید اسماعیلی زاده، حمیدرضا روستا، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (540.02 K)
5
ارزیابی عناصر غذایی و رنگیزه های میوه دو رقم سیب تجاری در زمان های مختلف برداشت
فاطمه ناظوری، زهرا صداقتی، سید حسین میردهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.16 MB)
6
ارزیابی خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی میوه دو رقم سیب تجاری در زمان های مختلف برداشت با هدف انبارمانی
فاطمه ناظوری، زهرا صداقتی، سید حسین میر دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
7
تأثیر غلظت های مختلف پرسیدین بر خصوصیات کمی و کیفی هویج
فاطمه ناظوری، فهیمه حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (735.71 K)
8
تلفیق کاربرد قبل از برداشت پلی آمین ها و تیمار پس از برداشت کایتوزان بر ویژگی های کیفی پست هتر رقم اکبری
ملیکا بارزمان، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.07 K)
9
اثرات پس از برداشت تیمار نیتریک اکسید بر فعالیت آنتی اکسیدانی، برخی خواص کیفی و عمر انبارمانی میوه پسته ی تر
شهین قیصربیگی، سید حسین میردهقان، محمود قاسم نژاد، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.08 MB)
10
برهمکنش کربن فعال و پرمنگنات پتاسیم بر فعالیت میکروبی و شدت تنفس پسته تر رقم "احمدآقایی" بسته بندی شده
مریم سعیدی، سید حسین میردهقان، فاطمه ناظوری، مجید اسماعیلی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (326.93 K)
11
بررسی اثرات روغن های شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی دانه گرده ژنوتیپ های نر پسته
علی رضا طلایی، فاطمه ناظوری، امان اله جوانشاه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13 K)
12
مطالعه نیاز سرمایی چهار ژنوتیپ نر پسته
فاطمه ناظوری، علی رضا طلایی، امان اله جوانشاه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.5 K)
13
اثرات تیمار پلاسمای سرد بر فعالیت آنتی اکسیدانی، آنتوسیانین و فلاونوئید پسته تازه رقم احمد آقایی (.Pistacia vera L )در طی انبارمانی
سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.39 MB)
14
اثر آب فعال شده با پلاسما بر برخی است ویژگی های پس از برداشت پسته تر
مهسا رجب صدوقی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.4 MB)
15
ارزیابی سفتی و فعالیت آنتی اکسیدانی پسته تر با استفاده از تیمار آب فعال شده با پلاسما طی انبارمانی
مهسا رجب صدوقی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.32 MB)
16
بررسی اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر انبارمانی میوه لیموترش
فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.48 MB)
17
تاثیر انواع پوشش خوراکی بر ویژگی های کیفی پسته تر رقم اکبری طی انبارمانی
سیما افراشته، فاطمه ناظوری، حسین میردهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.25 MB)
18
بررسی اثرات جداگانه و تلفیقی تیمارکلسیم، گاماآمینو بوتریک اسید و کربوکسی متیل سلولوز بر حفظ ویژگی های کیفی پسته تازه رقم احمد آقایی طی انبارمانی
فاطمه ناظوری، سیما افراشته، حسین میردهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.35 MB)
19
تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر ویژگیهای سطحی پسته تازه رقم احمد آقایی (Pistachia vera L)
سمانه ملایی، حسین میر دهقان، فاطمه ناظوری، مهدی شریعت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.25 MB)
20
تأثیر دماهای مختلف خشک کردن بر رنگ پوسته و مغز ارقام مختلف پسته
آرزو حسنی احمدآبادی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه