نویسنده =
تعداد مقالات: 18

1 تنوع بین- و درونگونه‌ای گونه‌های منتخب پونه‌سا (Nepeta spp.) از ایران بر اساس ترکیبات فنولی هدف
نجمه هادی؛ عبدالعلی شجاعیان؛ فاطمه سفیدکن؛ علی اشرف جعفری؛ دنیلا میشیچ؛ برانیسلاو شیلر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.84 K)

2 ارزیابی استقرار برخی توده‌های چهار گونه پونه‌سای ایرانی (Nepeta spp.) در غرب تهران
نجمه هادی؛ عبدالعلی شجاعیان؛ فاطمه سفیدکن؛ علی‌اشرف جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.06 K)

3 بررسی کمی و کیفی اسانس گل‌محمدی تحت شرایط اتمسفر تغییر یافته (MAP)
مریم میرزایی؛ نورالله احمدی؛ فاطمه سفیدکن؛ عبدالعلی شجاعیان؛ حسین حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (163.17 K)

4 معرفی گونه های ارزشمند جنس مرزه (Satureja) برای کشت و فراوری در مناطق اکولوژیک مختلف کشور به منظور تولید انبوه (فاز اول: آزمایشات سازگاری)
فاطمه سفیدکن؛ رضا طبایی عقدایی؛ محمدحسین لباسچی؛ عباس زارع زاده؛ فرید نورمند موید؛ فرحناز هوشیدری؛ شهلا احمدی؛ اکبر نجفی؛ احمد اکبری نیا؛ بهلول عباس زاده؛ سعید دوازده امامی؛ محمدعلی علیزاده؛ زیبا جمزاد؛ زهرا بهراد؛ محمود نادری؛ سمانه اسدی صنم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.65 K)

5 بررسی بازده و ترکیب های اسانس دو توده از مرزه انحصاری ایران ( Saturega atropatana) در شرایط زراعی استان تهران
ریحانه طائب نیا؛ علی اشرف؛ فاطمه سفیدکن؛ پریزاد ماوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.64 K)

6 تأثیر کود آلی و کود شیمیایی بر صفات فتوسنتزی، عملکرد ماده خشک و درصد اسانس گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) تحت تنش کم‌آبی
حامد کشاورز؛ علی محمد مدرس ثانوی؛ فاطمه سفیدکن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (627.46 K)

7 تاثیر برخی فاکتورهای محیطی بر اجزای تشکیل دهنده اسانس جمعیت‌های مختلف آویشن دنایی (Thymus Celak daenensis)
علیرضا روستایی؛ زینب محکمی؛ فاطمه سفیدکن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.32 K)

8 جوانه زنی بذر و تولید دانهال 52 توده پونه سا (.Nepeta spp)از ایران در شرایط گلخانه
نجمه هادی؛ عبدالعلی شجاییان؛ فاطمه سفیدکن؛ علی اشرف جعفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (644.79 K)

9 مقایسه درصد و کیفیت اسانس توده های بومی گشنیز و رازیانه با ارقام خارجی این گونه ها
سعید دوازده امامی؛ لیلی صفایی؛ فاطمه سفیدکن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.45 K)

10 بررسی پروفایل فیتوشیمیایی گل محمدی (Rosa damascena Mill.) درمحیط ها و زمان های متفاوت نگهداری پس از برداشت
مریم میرزایی؛ نورا... احمدی؛ فاطمه سفیدکن؛ حسین حسینی؛ عبدالعلی شجاعیان؛ کامکار جایمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (59.44 K)

11 بررسی و شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه آویشن آذربایجانی (Thymus migricus Klokov & Desj. -Shost.)
علیرضا یاوری؛ وحیده ناظری؛ فاطمه سفیدکن؛ ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.17 K)

12 ارزیابی خصوصیات کمی ژرمی پلاسم آویشن آذربایجانی (Thymus migricus Klokov & Desj. -Shost.) در ایران
علیرضا یاوری؛ وحیده ناظری؛ فاطمه سفیدکن؛ ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (396.17 K)

13 بررسی اجزای تشکیل دهنده اسانس سرشاخه های گل دار آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) جمع آوری شده از سه منطقه مختلف استان همدان
علیرضا روستایی؛ سید محمد فخر طباطبایی؛ رضا امیدبیگی؛ فاطمه سفیدکن؛ محمد اسماعیل حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.16 K)

14 بررسی تنوع مورفولوژیکی جمعیت های آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) بومی ایران
علیرضا روستایی؛ سید محمد فخر طباطبایی؛ رضا امیدبیگی؛ فاطمه سفیدکن؛ محمد اسماعیل حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451.62 K)

15 تاثیر کاربرد کودهای زیستی بر فاکتورهای کمی و میفی اسانس گیاه دارویی بادرشبی ()
سودابه مفاخری؛ رضا امیدبیگی؛ فاطمه سفیدکن؛ فرهاد رجالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

16 بررسی اثر شوری آب دریا بر برخی پارامترهای فیزیولوژیکی گیاه نعنا فلفلی (mentha piperita)
مینا مظفری؛ عباس حسنی؛ فاطمه سفیدکن؛ میرحسن رسولی صدقیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.38 MB)

17 بررسی تاثیر عوامل اقلیمی و خاکی بر صفات رویشی و عملکردی گیاه اندمیک آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak)
علیرضا روستایی؛ فاطمه سفیدکن؛ محمد فخر طباطبایی؛ رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.35 MB)

18 مقایسه کمیت و کیفیت اسانس حاصل از گل باز و غنچه در سه ژنوتیپ گل محمدی
کتایون احمدی؛ فاطمه سفیدکن؛ محمد حسن عصاره؛ کامبیز بقالیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.27 K)