English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
18
1
تاثیر اتیلن و 1- متیل سیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ʽ ملس یوسفخانی ʼ
اورنگ خادمی، محمد حسینی ملا، عرفان سپهوند، محمدعلی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (127.52 K)
2
افزایش عمر پس از برداشت قارچ خوراکی توسط تیمار فراصوت از طریق کاهش بار میکروبی و ممانعت از قهوهای شدن آنزیمی
اورنگ خادمی، فهیمه سرلک، جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (106.74 K)
3
رفع گسی میوه خرمالوی ژاپنی توسط تیمار دیاکسیدکربن جامد
عرفان سپهوند، اورنگ خادمی، یونس نعمتی میرک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (96.28 K)
4
کاربرد برگساره ای نانو ذرات اسید سالیسیلیک در افزایش عملکرد و بهبود شاخص های کمی و کیفی توت فرنگی رقم "کاماروسا" در کشت هیدروپونیک
یونس نعمتی میرک، اورنگ خادمی، ناصر کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (121.47 K)
5
تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر برخی صفات گل محمدی (Rosa damascena Mill.)
مهدیه صالحی مرزیجرانی، راهله ابراهیمی، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.07 K)
6
بررسی خواص آنتی اکسیدانی، میزان اسید آسکوربیک و فنل کل در نسترن زرد ایرانی (.Rosa foetida Herrm)و نسترن معمولی ( .Rosa canina L) جمع آوری شده از آذربایجان غربی
زهرا نورعلی زاده، شاپور خانقلی، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (289.96 K)
7
اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کمّی و فیزیولوژیکی هلو
محمد حسینی ملا، آیت اله رضایی، محمدعلی عسکری سرچشمه، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (224.88 K)
8
اثر اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کیفی میوه هلو ( Prunus persica CV.Alberta)
محمد حسینی ملا، آیت اله رضایی، محمدعلی عسکری سرچشمه، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (248.83 K)
9
اثر پوشش خوراکی آلژینات سدیم بر ظرفیت آنتی اکسیدانی، فنل، پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت میوه انار
سید محمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی، محمد علی عسکری سرچشمه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.16 MB)
10
کاربرد تیمار پس از برداشت L- آرژینین جهت افزایش انبارمانی میوه انار رقم "ملس ساوه"
سید محمد حسینی ملا، سمیه رستگار، ولی اله قاسمی عمران، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.21 MB)
11
تاثیر محلول پاشی با اسید جیبرلیک روی افزایش طول محور خوشه انگور بیدانه یاقوتی
امیدعلی قاسم بیگی، جواد عرفانی، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (399.35 K)
12
تاثیر برخی از تیمارهای شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه گیاه دارویی زیره سبز
ابوالفضل اصغری مرجانلو، علی شاهی قره لو، علیرضا یاوری، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.7 K)
13
ارزیابی صفات کمی پنج رقم جدید هلو (Prunus persica Batch.) در منطقه کرج
عرفان سپهوند، علیرضا طلایی، محمدعلی عسگری، موسی ارشد اصل، اورنگ خادمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (299.73 K)
14
اثر دورهای مختلف آبیاری بر برخی ویژگی های کیفی میوه سیب رقم گلدن دلیشس (لبنانی زرد)
ابراهیم پوراحمدی، اورنگ خادمی، ذبیح اله زمانی، رحیم نیکخواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.22 K)
15
ارزیابی تنوع خرمالوهای خوراکی مناطق شمال و مرکز ایران براساس صفات پومولوژی
اورنگ خادمی، عرفان سپهوند، موسی رسولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (814.95 K)
16
مقایسه سطح بیان برخی ژن های مسیر بیوسنتزی آنتوسیانین در سه رقم انار با رنگ های مختلف
اورنگ خادمی، امیرمحمد ناجی، عبدالکریم زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.16 MB)
17
ممانعت از زرد شدن گیاه جعفری فرنگی معطر در پس از برداشت توسط تیمارهای نیتریک- اکسید، -1متیل سیکلوپروپن و سولفیدهیدروژن
مریم عصمتی، اورنگ خادمی، شاهپور خانقلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.45 MB)
18
ارزیابی ارزش غذایی و عناصر معدنی در گیاه دارویی جعفری فرنگی معطر (Chaerophyllum m) جمع آوری شده از آذربایجان غربی منطقه تکاب
مریم عصمتی، اورنگ خادمی، شاهپور خانقلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.4 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه