English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
18
1
فیلوژنی مولکولی گونههای مختلف گیاه دارویی ولیک (Crataegus spp.) در ایران بر اساس توالیهای هستهای nrDNA ITS
ابوالفضل علیرضالو، سرنا آشتو، نوراله احمدی، پیمان صالحی، مهدی عیاری، حمید حاتمی ملکی، زهرا اکبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (99.23 K)
2
اندازه گیری ترکیبات فلاونوئیدی اندام های مختلف گیاه دارویی Crataegus atrosanguinea با استفاده از روش HPLC
ابوالفضل علیرضالو، پیمان صالحی، نوراله احمدی، مهدی عیاری، علی سنبلی، حمید حاتمی ملکی، زهرا اکبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (130.79 K)
3
ارزیابی و مقایسه ویژگی های شیمیایی روغن زیتون در ارقام بلیدی و میشن
مریم پیله ور طرقبه، کاظم ارزانی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (137.97 K)
4
ارزیابی برخی صفات فیزیکی و شیمیایی سه رقم گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.)
مریم پیله ور طرقبه، کاظم ارزانی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (119.98 K)
5
بررسی اثرات کاربرد کودهای ساده شیمیایی و کودهایی با بنیان آلی در رشد و تولید خیار
محمدکاظم سوری، فاطمه فهیمی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (102.08 K)
6
اهمیت فیتوشیمی در پژوهش های مرتبط با علوم باغبانی
مهدی عیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.82 K)
7
مقایسه کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی مفراح (Nepeta crispa L.) در رویشگاه های اصلی و شرایط زراعی
محمد کرمی، مهدی عیاری، محمدتقی عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.06 K)
8
تاثیر مراحل مختلف برداشت بر میزان و ترکیبات اسانس گیاه دارویی مفراح (Nepeta crispa L.)
محمد کرمی، مهدی عیاری، محمدتقی عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (456.04 K)
9
بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات رنگ و میزان اسانس گیاه دارویی کاکوتی یک ساله (Ziziphora tenuior L.)
مریم دیده ور، فرناز خاکپور، محمد تقی عبادی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (641.78 K)
10
بررسی تاثیر خشک کردن با تابش مادون قرمز و جریان هوا بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)
عبدالباسط محمودی، محمد کرمی، محمد تقی عبادی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (443.37 K)
11
مقایسه ترکیبات شیمیایی عرق و اسانس اندام های مختلف باریجه
مسعود قدرتی تزنگی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (483.73 K)
12
بررسی کمیت و کیفیت اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Desf.) دو رویشگاه در استان سیستان و بلوچستان
مریم دیده ور، محمّدتقی عبادی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (540.95 K)
13
بررسی تأثیر دما و زوائد بذر (پاپوس) بر درصد جوانه زنی گیاه دارویی پای خر (Tussilago farfara)
محمد نورانی، مهدی عیاری، محمدتقی عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (241.12 K)
14
مقایسه ترکیبات شیمیایی فرکشن کلروفرمی عرق با اسانس اندامهای مختلف باریجه Ferula gummosa Boiss.
مسعود قدرتی تزنگی، مهدی عیاری، مریم دیدهور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (698.19 K)
15
مقایسه ترکیبات فرار چهار جمعیت از زول بیابانی Eryngium noeanum Boiss.
عبدالباسط محمودی، مهدی عیاری، محمّدتقی عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (476.99 K)
16
تغییرات کیفی و فیزیکی آویشن باغی (Thymus vulgaris L) تحت تأثیر پلاسمای سرد
فاطمه شکوهی، محمدتقی عبادی، حمید قمی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.57 MB)
17
آنالیز و مقایسه اسانس اندام های مختلف و صمغ گیاه دارویی وشا (Dorema ammoniacum D Don.)
محمد نورانی، محمد تقی عبادی، الکساندر کرافورد، یاسر تهمتنی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.37 MB)
18
مقایسه ترکیبات اسانس توده هایی از دو گونه Eryngium noeanum Boiss و Eryngium iranicum Mozaff. در ایران
عبدالباسط محمودی، مهدی عیاری، محمّدتقی عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه