تغییرات کیفی و فیزیکی آویشن باغی (Thymus vulgaris L) تحت تأثیر پلاسمای سرد

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.57 MB)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجو کارشناسی ارشد، گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران.
2استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران
3دانشیار گروه مهندسی پلاسما، پژوهشکده لیزر و پلاسما، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.
چکیده
کلیدواژه ها