English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
70
-224
بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی چهار رقم انار تجاری منطقه کاشمر در طی دوره انبارداری
سیدجلال علمدار، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (142.54 K)
-223
اثر نانو بیو کامپوزیت و اسانس آویشن بر فعالیت های آنتی اکسیدان، فنل، فلاونوئید، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی رقم آنشو در دوران پس از برداشت
امیر مختارپور، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (164.53 K)
-222
تاثیر نانو بیوکامپوزیت و اسانس آویشن بر خصوصیات فیزیولوژیکی ویتامین ث، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی انشو در انبار
امیر مختارپور بزمین آبادی، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (135.74 K)
-221
بررسی اثرات حرارت در افزایش قابلیت بازار پسندی و انبارداری انجیر خشک
ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (16.5 K)
-220
تأثیراسید سالیسیلیک و صمغ عربی بر عمر انبارداری و کیفیت میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ˈSeb)
سعیده زربخش، سمیه رستگار، فاطمه صادقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (181.54 K)
-219
اثرات گرمادهی با هوای خشک بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(.Punica granatum L) در طول انبار داری
حسین میردهقان، مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.56 K)
-218
تأثیر محلول پاشی کائولین بر خصوصیات پس از برداشت انار رقم دانه قرمز شهرضا
ابراهیم لطیفی خواه، نفیسه یاراحمدی، غلامرضا ربیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (155.19 K)
-217
بررسی تاثیر بستهبندی نانو و تیمار آب گرم بر خصوصیات کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری
فاطمه حسین پور، ولی ربیعی، محمداسماعیل امیری، علی سلیمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (210.28 K)
-216
بررسی تاثیر تیمارهای شیمیایی و غیر شیمیایی بر عمر انباری پرتقال واشنگتن ناول در منطقه ارزوئیه
خیام سمیعی کرانی، بهروز گلعین، سمیه تانوردی نسب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (195.49 K)
-215
اثرات آب گرم بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L) در طول انبارداری
مجید راحمی، حسین میر دهقان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (12.64 K)
-214
بررسی اثرات درجه حرارت و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبارداری
علیرضا بصیری، بهزاد واعظ لیواری، احمد کلباسی اشتری، حسن لامع، حمید توکلی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.05 K)
-213
برداشت،حمل و نقل،فرآوری و درجه بندی پسته
سپیده خراسانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.39 K)
-212
تأثیر مالتودکسترین و عصاره برگ زیتون بر انبارمانی گیلاس رقم تکدانه
فاطمه اسکندری، مهدی شریفانی، مهدی جعفری، امیر دارایی گرمه خانی، صادق آتشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (433.08 K)
-211
پاسخ پرتقال خونی رقم مورو کاربرد شلاک و اسانس لعل کوهستان در طی دوره انبارداری
سمیه رفیعی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (669.07 K)
-210
بررسی خصوصیات پومولوژیکی لیموترش تحت تیمار سالیسیلیک اسید طی دوره انبارداری
الهام ابراهیم پور، لیلی بهادری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (300.54 K)
-209
بررسی اثر سالیسیلیک اسید و مدت انبارداری بر خصوصیات و عمر انباری میوه لیموترش
لیلی بهادری، الهام ابراهیم پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (292.38 K)
-208
اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (280.03 K)
-207
بررسی تغییرات چهار رقم آلو در طول دوره انبارداری در دو دمای صفر و پنج درجه سانتیگراد
زهرا فلاتی، محمدرضا فتاحی مقدم، علی عبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (632.05 K)
-206
تاثیر اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه تازه عناب در انبار سرد
فرید مرادی نژاد، مریم درستکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.26 K)
-205
بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد
مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (314.34 K)
-204
اثر کاربرد پس از برداشت برخی اسانس های گیاهی و اسید سالیسیلیک برکنترل پوسیدگی قارچی پنی سیلیومی و طول عمر انباری پرتقال خونی رقم سانگوئینلا در طول انبارداری
عبدالعلی حسامی، مرضیه نادری، فاطمه جمالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (534.73 K)
-203
اثر تیمارهای مرحله رسیدگی میوه و آب گرم بر عمر انبارمانی توت سیاه (.Morus nigra L)
زهرا بابایی، مختار حیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (133.44 K)
-202
مقایسه اثر پوشش نانو کامپوزیت کیتوسان- رس و پوشش واکس- قارچ کش بر برخی از خواص فیزیکی پرتقال تامسون ناول طی انبارداری کوتاه مدت
علیرضا ترابی مزرعه ملکی، جعفر هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (202.86 K)
-201
چگونه پوشش نانوبیوپلیمر و اسانس آویشن (Tymus Vulgaris L)باعث افزایش طول عمر انبارداری گیلاس رقم تکدانه می گردد?
ناصر نبی فرخانی، محمد مهدی شریفانی، علیرضا شاکری، امیر دارائی گرمه خانی، ابراهیم گنجی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.64 K)
-200
بررسی دماهای مختلف انبارداری بر کیفیت خرمای پیارم
محسن صالحی، شبنم کفاش، عبدالحسین محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (150.22 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3