اثر کاربرد پس از برداشت برخی اسانس های گیاهی و اسید سالیسیلیک برکنترل پوسیدگی قارچی پنی سیلیومی و طول عمر انباری پرتقال خونی رقم سانگوئینلا در طول انبارداری

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1استادیار، گروه علوم باغبانی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران
2دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه علوم باغبانی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران
3استادیار، گروه اصلاح نباتات، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران
چکیده
کلیدواژه ها