کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 70 |
|
-74 |
|
بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی چهار رقم انار تجاری منطقه کاشمر در طی دوره انبارداری |
|
سیدجلال علمدار، کاظم ارزانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 142.54 K
|
|
-73 |
|
اثر نانو بیو کامپوزیت و اسانس آویشن بر فعالیت های آنتی اکسیدان، فنل، فلاونوئید، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی رقم آنشو در دوران پس از برداشت |
|
امیر مختارپور، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 164.53 K
|
|
-72 |
|
تاثیر نانو بیوکامپوزیت و اسانس آویشن بر خصوصیات فیزیولوژیکی ویتامین ث، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی انشو در انبار |
|
امیر مختارپور بزمین آبادی، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 135.74 K
|
|
-71 |
|
بررسی اثرات حرارت در افزایش قابلیت بازار پسندی و انبارداری انجیر خشک |
|
ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 16.5 K
|
|
-70 |
|
تأثیراسید سالیسیلیک و صمغ عربی بر عمر انبارداری و کیفیت میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ˈSeb) |
|
سعیده زربخش، سمیه رستگار، فاطمه صادقی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 181.54 K
|
|
-69 |
|
اثرات گرمادهی با هوای خشک بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(.Punica granatum L) در طول انبار داری |
|
حسین میردهقان، مجید راحمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 11.56 K
|
|
-68 |
|
تأثیر محلول پاشی کائولین بر خصوصیات پس از برداشت انار رقم دانه قرمز شهرضا |
|
ابراهیم لطیفی خواه، نفیسه یاراحمدی، غلامرضا ربیعی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 155.19 K
|
|
-67 |
|
بررسی تاثیر بستهبندی نانو و تیمار آب گرم بر خصوصیات کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری |
|
فاطمه حسین پور، ولی ربیعی، محمداسماعیل امیری، علی سلیمانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 210.28 K
|
|
-66 |
|
بررسی تاثیر تیمارهای شیمیایی و غیر شیمیایی بر عمر انباری پرتقال واشنگتن ناول در منطقه ارزوئیه |
|
خیام سمیعی کرانی، بهروز گلعین، سمیه تانوردی نسب |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 195.49 K
|
|
-65 |
|
اثرات آب گرم بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L) در طول انبارداری |
|
مجید راحمی، حسین میر دهقان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 12.64 K
|
|
-64 |
|
بررسی اثرات درجه حرارت و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبارداری |
|
علیرضا بصیری، بهزاد واعظ لیواری، احمد کلباسی اشتری، حسن لامع، حمید توکلی پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 11.05 K
|
|
-63 |
|
برداشت،حمل و نقل،فرآوری و درجه بندی پسته |
|
سپیده خراسانی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 14.39 K
|
|
-62 |
|
تأثیر مالتودکسترین و عصاره برگ زیتون بر انبارمانی گیلاس رقم تکدانه |
|
فاطمه اسکندری، مهدی شریفانی، مهدی جعفری، امیر دارایی گرمه خانی، صادق آتشی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 433.08 K
|
|
-61 |
|
پاسخ پرتقال خونی رقم مورو کاربرد شلاک و اسانس لعل کوهستان در طی دوره انبارداری |
|
سمیه رفیعی، اصغر رمضانیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 669.07 K
|
|
-60 |
|
بررسی خصوصیات پومولوژیکی لیموترش تحت تیمار سالیسیلیک اسید طی دوره انبارداری |
|
الهام ابراهیم پور، لیلی بهادری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 300.54 K
|
|
-59 |
|
بررسی اثر سالیسیلیک اسید و مدت انبارداری بر خصوصیات و عمر انباری میوه لیموترش |
|
لیلی بهادری، الهام ابراهیم پور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 292.38 K
|
|
-58 |
|
اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی |
|
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 280.03 K
|
|
-57 |
|
بررسی تغییرات چهار رقم آلو در طول دوره انبارداری در دو دمای صفر و پنج درجه سانتیگراد |
|
زهرا فلاتی، محمدرضا فتاحی مقدم، علی عبادی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 632.05 K
|
|
-56 |
|
تاثیر اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه تازه عناب در انبار سرد |
|
فرید مرادی نژاد، مریم درستکار |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 297.26 K
|
|
-55 |
|
بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد |
|
مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 314.34 K
|
|
-54 |
|
اثر کاربرد پس از برداشت برخی اسانس های گیاهی و اسید سالیسیلیک برکنترل پوسیدگی قارچی پنی سیلیومی و طول عمر انباری پرتقال خونی رقم سانگوئینلا در طول انبارداری |
|
عبدالعلی حسامی، مرضیه نادری، فاطمه جمالی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 534.73 K
|
|
-53 |
|
اثر تیمارهای مرحله رسیدگی میوه و آب گرم بر عمر انبارمانی توت سیاه (.Morus nigra L) |
|
زهرا بابایی، مختار حیدری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 133.44 K
|
|
-52 |
|
مقایسه اثر پوشش نانو کامپوزیت کیتوسان- رس و پوشش واکس- قارچ کش بر برخی از خواص فیزیکی پرتقال تامسون ناول طی انبارداری کوتاه مدت |
|
علیرضا ترابی مزرعه ملکی، جعفر هاشمی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 202.86 K
|
|
-51 |
|
چگونه پوشش نانوبیوپلیمر و اسانس آویشن (Tymus Vulgaris L)باعث افزایش طول عمر انبارداری گیلاس رقم تکدانه می گردد? |
|
ناصر نبی فرخانی، محمد مهدی شریفانی، علیرضا شاکری، امیر دارائی گرمه خانی، ابراهیم گنجی مقدم |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 374.64 K
|
|
-50 |
|
بررسی دماهای مختلف انبارداری بر کیفیت خرمای پیارم |
|
محسن صالحی، شبنم کفاش، عبدالحسین محمدی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 150.22 K
|