کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 70

-324 بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی چهار رقم انار تجاری منطقه کاشمر در طی دوره انبارداری
سیدجلال علمدار، کاظم ارزانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.54 K)

-323 اثر نانو بیو کامپوزیت و اسانس آویشن بر فعالیت های آنتی اکسیدان، فنل، فلاونوئید، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی رقم آنشو در دوران پس از برداشت
امیر مختارپور، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (164.53 K)

-322 تاثیر نانو بیوکامپوزیت و اسانس آویشن بر خصوصیات فیزیولوژیکی ویتامین ث، قند کل و اسید قابل تیتراسیون نارنگی انشو در انبار
امیر مختارپور بزمین آبادی، پژمان مرادی، محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (135.74 K)

-321 بررسی اثرات حرارت در افزایش قابلیت بازار پسندی و انبارداری انجیر خشک
ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.5 K)

-320 تأثیراسید سالیسیلیک و صمغ عربی بر عمر انبارداری و کیفیت میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ˈSeb)
سعیده زربخش، سمیه رستگار، فاطمه صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (181.54 K)

-319 اثرات گرمادهی با هوای خشک بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(.Punica granatum L) در طول انبار داری
حسین میردهقان، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.56 K)

-318 تأثیر محلول پاشی کائولین بر خصوصیات پس از برداشت انار رقم دانه قرمز شهرضا
ابراهیم لطیفی خواه، نفیسه یاراحمدی، غلامرضا ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.19 K)

-317 بررسی تاثیر بسته‌بندی نانو و تیمار آب گرم بر خصوصیات کیفی میوه شلیل رقم سانگلو در طول انبارداری
فاطمه حسین پور، ولی ربیعی، محمداسماعیل امیری، علی سلیمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (210.28 K)

-316 بررسی تاثیر تیمارهای شیمیایی و غیر شیمیایی بر عمر انباری پرتقال واشنگتن ناول در منطقه ارزوئیه
خیام سمیعی کرانی، بهروز گلعین، سمیه تانوردی نسب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.49 K)

-315 اثرات آب گرم بر کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار (.Punica granatum L) در طول انبارداری
مجید راحمی، حسین میر دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.64 K)

-314 بررسی اثرات درجه حرارت و رطوبت نسبی محیط انبار بر روی شاخص های کیفی پسته در طول دوره انبارداری
علیرضا بصیری، بهزاد واعظ لیواری، احمد کلباسی اشتری، حسن لامع، حمید توکلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.05 K)

-313 برداشت،حمل و نقل،فرآوری و درجه بندی پسته
سپیده خراسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.39 K)

-312 تأثیر مالتودکسترین و عصاره برگ زیتون بر انبارمانی گیلاس رقم تکدانه
فاطمه اسکندری، مهدی شریفانی، مهدی جعفری، امیر دارایی گرمه خانی، صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (433.08 K)

-311 پاسخ پرتقال خونی رقم مورو کاربرد شلاک و اسانس لعل کوهستان در طی دوره انبارداری
سمیه رفیعی، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (669.07 K)

-310 بررسی خصوصیات پومولوژیکی لیموترش تحت تیمار سالیسیلیک اسید طی دوره انبارداری
الهام ابراهیم پور، لیلی بهادری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.54 K)

-309 بررسی اثر سالیسیلیک اسید و مدت انبارداری بر خصوصیات و عمر انباری میوه لیموترش
لیلی بهادری، الهام ابراهیم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.38 K)

-308 اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.03 K)

-307 بررسی تغییرات چهار رقم آلو در طول دوره انبارداری در دو دمای صفر و پنج درجه سانتیگراد
زهرا فلاتی، محمدرضا فتاحی مقدم، علی عبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (632.05 K)

-306 تاثیر اتمسفر تغییر یافته بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه تازه عناب در انبار سرد
فرید مرادی نژاد، مریم درستکار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (297.26 K)

-305 بررسی کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه زردآلو در انبار سرد
مریم درستکار، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (314.34 K)

-304 اثر کاربرد پس از برداشت برخی اسانس های گیاهی و اسید سالیسیلیک برکنترل پوسیدگی قارچی پنی سیلیومی و طول عمر انباری پرتقال خونی رقم سانگوئینلا در طول انبارداری
عبدالعلی حسامی، مرضیه نادری، فاطمه جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (534.73 K)

-303 اثر تیمارهای مرحله رسیدگی میوه و آب گرم بر عمر انبارمانی توت سیاه (.Morus nigra L)
زهرا بابایی، مختار حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (133.44 K)

-302 مقایسه اثر پوشش نانو کامپوزیت کیتوسان- رس و پوشش واکس- قارچ کش بر برخی از خواص فیزیکی پرتقال تامسون ناول طی انبارداری کوتاه مدت
علیرضا ترابی مزرعه ملکی، جعفر هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (202.86 K)

-301 چگونه پوشش نانوبیوپلیمر و اسانس آویشن (Tymus Vulgaris L)باعث افزایش طول عمر انبارداری گیلاس رقم تکدانه می گردد?
ناصر نبی فرخانی، محمد مهدی شریفانی، علیرضا شاکری، امیر دارائی گرمه خانی، ابراهیم گنجی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.64 K)

-300 بررسی دماهای مختلف انبارداری بر کیفیت خرمای پیارم
محسن صالحی، شبنم کفاش، عبدالحسین محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.22 K)